Меню
Количка

Блог RSS Feed

13 дек Как да изберем подходящ гайковерт - Експертно ръководство
0 436
Гайковертът е един от ключовите инструменти в монтажните и ремонтни дейности. Обикновено гайковертите разполагат с мощен въртящ момент, което позволява бърза и лесна работа. Подходящият модел може да улесни значително вашата работа. В това експертно ..
21 ное Перфоратор - кой е най-добрият и евтин перфоратор на пазара - Класация на 7 модела
0 455
Когато става въпрос за тежки задачи за пробиване, перфораторите се открояват като най-подходящият избор. Тяхната здрава конструкция и мощна производителност ги правят незаменими както за професионалистите, така и за любителите "Направи си сам". В тов..
14 ное Избор на правилния компресор за въздух - Пълно ръководство
0 451
Компресорът за въздух е устройство, което засмуква големи количества въздух и го преобразува в по-малък обем при значително по-високо налягане. Задвижван от двигател, било то горивен, електрически или на батерии, той нагнетява въздуха, който се съхра..
05 ное Винтоверти - топ 10 модела за 2024 година
0 581
През 2024 година, пазарът на електроинструменти е преживял значителен напредък, представяйки нови модели винтоверти със свръхмощни батерии, усъвършенствани функции и интелигентни технологии. В тази статия ще разгледаме топ 10 модела винтоверти за 202..
18 окт Топ 5 гедорета за професионална и домашна употреба
0 572
Когато се нанасяте в нов дом или искате бързо да се снабдите с най-необходимите инструменти за професионална и домашна употреба, гедоретата са едни от тях. Колкото по-голям сет изберете, с толкова по-голямо разнообразие от задачи ще се справят инстру..
12 окт Какви видове хидравлична преса има и за какво се използват
0 482
Кратка история на хидравличната преса Хидравличната преса е патентована през 1795 г. от английския изобретател Джоузеф Брама. Други негови известни изобретения са перописеца, сейфа и първата тоалетна с казанче. Общо взето, всички тези патенти се изпо..
09 окт За какво се използват и какви видове помпи за гориво има?
0 488
Помпите за дизеловото гориво представляват устройства, които транспортират гориво или масла от едно място на друго. Тези помпи са изключително търсени от селскостопанските работници за поддържане в изправност на машини, които иначе не се побират в по..
03 окт Професионално гедоре или за домашна употреба - Как да изберем?
0 480
Всеки майстор, занимаващ се с обикновени битови ремонти или механик на автомобили трябва да има в набора си с инструменти и по един комплект гедоре. Причината е в това, че те са изключително полезни и удобни за работа, независимо дали за дребна ремон..
03 окт Видове крик крокодил и как се използва - Топ Съвети
0 444
Крик тип крокодил е абсолютна необходимост, когато притежавате кола. Независимо дали ще го съхранявате в багажника за спешни случаи, или ще го оставите в гаража, в даден момент крикът ще ви влезе в употреба. Сам по себе си крикът представлява механиз..
04 сеп Циркуляри - класация на най-добрите 7 марки за 2023 година
0 534
Когато става въпрос за дървообработване и строителство, наличието на правилните инструменти може да има решаващо значение. Циркулярите предлагат прецизност и гъвкавост, когато става въпрос за извършване на точни кръстосани, скосени и наклонени разрез..
01 сеп За какво служат клещите за скоби
0 530
Скобите за маркучи представляват метални пръстени, предназначени за фиксиране и закрепване на маркучи към арматура или конектори. Те създават сигурно уплътнение между маркуча и съответния компонент, предотвратявайки от загуба на компресация, обезвъзд..
30 авг 3 предимства на количките за инструменти
0 551
Работите безброй часове, но нямате напредък? Домашната ви или професионална работилница е в такъв безпорядък, че понякога купувате нови комплекти инструменти, защото сте затрупали старите? Ако това ви се случва твърде често, ви е нужна стриктна орган..
27 авг Топ 10 модела акумулаторни отвертки за 2023 година
0 542
Акумулаторните отвертки са леки, лесни за използване и много удобни инструменти. Те са незаменимият помощник докато сглобявате мебели, окачвате произведения на изкуството, затягате разхлабени крепежни елементи или изпълнявате други подобни задачи в д..
21 авг Размери отвертки и битове - таблица с размери и видове
0 523
Изборът на правилния размер и вид на отвертка или бит е от съществено значение, когато става въпрос за различни видове монтажни и демонтажни задачи. Използването на правилния размер отвертка или бит осигурява плътно прилепване към винтовете или болт..
17 авг Ъглошлайфи - топ 7 модела предлагани в България за 2023 година
0 507
Ъглошлайфите са мощни инструменти, които се използват предимно за шлайфане и полиране, също и за рязане и метал, плочки и бетон. Тези универсални електроинструменти са задължителни за всеки домашен майстор или професионалист. Ъглошлайфите могат да се..
24 юли Електроинструменти - не купувайте преди да прочетете
0 574
Разгледайте гамата от електроинструменти на Gedore.bg Електроинструментите са механични устройства, задвижвани с електричество, батерии или сгъстен въздух, които се използват за изпълнение на различни задачи в строителството, дървообработването, мета..
19 юли Автоинструменти - какви видове има и кои са най-търсените модели
0 564
Широка гама инструменти за автомобилната индустрия на Gedore.bgАвтоинструментите са от съществено значение за поддръжката, ремонта и обслужването на автомобилите. Тези инструменти са специално разработени, за да се справят с уникалните предизвикателс..
30 юни Динамометрични ключове: видове, употреба, практически съвети и начин на работа
0 844
Динамометричните ключове са основни инструменти, използвани в различни индустрии и приложения, които осигуряват прецизен контрол върху прилагането на силата на въртене. От ремонт на автомобили до инженерни проекти, динамометричните ключове играят реш..
08 май Акумулаторен или бензинов тример за градината - кой е по-добрият избор
0 1090
Споявата на тримера, поддържането на тревните площи в двора и в градината като цяло станаха много по-лесни. Този вид градински инструмент е достойна алтернатива на косачката за трева. Той е по-евтин, по-маневрен, по-удобен и по-лесен за работа, съхра..
04 май Предимства на бензиновите тримери
0 1021
Бензиновият тример е градински инструмент, който се използва за косенето на по-твърди треви, малки дървета, плевели и храсти. Изключително голямата му мощност го прави подходящ за продължителна работа в градината, поради което той е подходящ и за про..
26 апр Избор на соларна лампа - топ 6 съвета
0 1032
Соларните лампи са красиво и модерно допълнение, което ще подобри всяка градина или вътрешен двор, създавайки уютна обстановка за истински релаксиращи вечери. Те биха придали допълнителен стил и красота на вашия дом. Можете да поставите подобен модел..
18 апр Избор на IP камера - преглед на най-важните характеристики при избор
0 799
Процесът на избор на подходяща IP камера за видеонаблюдение за вашия дом или бизнес може да бъде трудна задача, особено с огромния набор от модели предлагани на пазара, които се различават по размер, дизайн, резолюция и специфична функционалност. За ..
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)