Меню
Количка

Бормашини

Gedore.bg предлага широк асортимент от бормашини, аксесоари и инструменти, които са необходими за професионална или домашна употреба. Независимо дали сте професионален занаятчия, дърводелец, майстор или просто обичате да правите ремонти вкъщи, ще намерите подходящата бормашина или аксесоар за вашия проект на Gedore.bg.

Какви видове бормашини има на сайта?

Сред предлаганите продукти на Gedore.bg ще откриете висококачествени бормашини, които ви предоставят мощност, прецизност и издръжливост. От компактни мини настолни бормашини до мощни пневматични инструменти, всяка бормашина е проектирана с цел да отговори на вашите нужди и изисквания.

Мини настолна бормашина

Една от популярните бормашини, предлагани от Gedore.bg, е мини настолната бормашина. Това компактно устройство предоставя въртящ момент и скорост, които са необходими за прецизни пробивни операции в различни материали. Настолната бормашина е идеална за изработка на деликатни дървени изделия, ювелирни изделия и други подобни приложения, където е необходима висока точност и контрол.

Мини настолната електрическа бормашина е надежден и удобен инструмент, идеален за прецизни пробивни операции. Основата на бормашината е изработена от стабилна и устойчива алуминиева сплав, която е фрезована с Т-образни канали. Това осигурява стабилност и точност по време на работа, като предотвратява нежелани движения или вибрации на инструмента. Една от ключовите характеристики на настолната бормашина е нейният удобен механизъм за регулиране на дълбочината на прореза. Това ви позволява да настроите желаната дълбочина на пробиване и да гарантирате постигането на желания резултат. Освен това, бормашината разполага и със стопер за пробиване, който осигурява консистентност и повторяемост на дълбочината при множество пробивни операции.

Двигателят на настолната бормашина е мощен и в същото време тих. Той осигурява оптимална производителност и ефективност при работа, без да предизвиква излишно шум или вибрации. Дългият експлоатационен живот на двигателя е гаранция за надеждност и издръжливост на инструмента. Този инструмент е надежден, издръжлив и съобразен с високите стандарти на Gedore.bg, което ви гарантира отлични резултати при вашите проекти.

Пневматични модели

Ако търсите многофункционален инструмент, Gedore.bg предлага пневматичен многофункционален инструмент 3 в 1 - тресчотка, бормашина, шлифовалка. Този иновативен инструмент ви позволява да изпълнявате различни задачи с едно устройство. С него можете да използвате тресчотката за завинтване и отвиване на болтове, бормашината за пробивни операции и шлифовалката за гладко шлифоване на повърхности. Този многофункционален инструмент е идеален за работилници и домашни проекти, където се изисква гъвкавост и разнообразие от операции.

Бормашина с реверс

За по-тежки проекти, е подходяща пневматичната бормашина с реверс. Тази мощна бормашина ви осигурява въртящ момент и скорост, които са необходими за бързи и ефективни пробивни операции във всякакви материали. Пневматичната бормашина с реверс е идеална за професионални обекти, строителни площадки и промишлени приложения, където се изисква интензивно използване и издръжливост.

Бормашина ROCKFORCE

Пневматичната бормашина на ROCKFORCE е снабдена със здрав патронник, който може да приеме свредла с диаметър от 1 до 10 мм. Това ви позволява да използвате различни размери свредла в зависимост от нуждите на вашите проекти. С въртяща скорост от 2200 оборота в минута, инструментът осигурява бързо и ефективно пробиване в различни материали.

Работното налягане на пневматичната бормашина е 6,3 бара, което е подходящо за множество приложения. Наличието на реверс механизъм ви позволява да променяте посоката на въртене на инструмента, което е изключително полезно при отвиване на завинтващи елементи или в ситуации, където е необходимо бързо отстраняване на свредла.

В комплекта с пневматичната бормашина идват и 20-те части от RockForce, които включват разнообразни битове и свредла. Тези аксесоари допълват функционалността на бормашината, като ви предоставят гъвкавост и възможности за работа с различни видове завинтване и пробиване. Отличават се с високо качество на изработка и издръжливост.

Стойки

За да улесни работата с бормашините, Gedore.bg предлага и стойки за бормашина. Тези стабилни и надеждни стойки ви позволяват да фиксирате бормашината на фиксирано място, осигурявайки прецизност и стабилност по време на работа. Стойката за бормашина е идеална за пробивни операции, които изискват повторяемост и постоянство на дълбочината.

Аксесоари и консумативи

Освен бормашините, Gedore.bg предлага и широк спектър от аксесоари и консумативи за бормашини. Тези аксесоари включват различни видове свредла, битове и много други. С наличието на подходящите аксесоари можете да разширите възможностите на вашата бормашина и да я използвате за различни видове задачи.

Gedore.bg е избраният доставчик на бормашини от множество потребители, защото предлага не само широк избор от продукти, но и гарантира качество, надеждност и професионално обслужване.

Всеки продукт, предлаган на Gedore.bg, е от високо качество и произведен от водещи производители в индустрията. Компанията се стреми да предложи само надеждни и издръжливи продукти, които отговарят на изискванията и очакванията на клиентите.

В голямото разнообразие от бормашини, които предлага Gedore.bg, можете да намерите модели с различна мощност, скорост, размери и функции, за да отговорят на конкретните изисквания на вашите проекти. Независимо дали имате нужда от мощна и прецизна бормашина за интензивна промишлена употреба или компактен и лесен за използване модел за домашни ремонти, вие ще откриете подходящият инструмент на Gedore.bg.

Независимо дали сте професионалист или ентусиаст, Gedore.bg предлага всичко необходимо, за да успешно изпълните вашите проекти и задачи. Тук можете да откриете широк асортимент от бормашини, аксесоари и инструменти, които ще ви помогнат да се справите с всяка работа.

Мини настолна бормашина 340W RockForce Настолната електрическа бормашина е със стабилна устойчива основа от алуминиева сплав, фрезована с Т–образни канали. Бормашината има удобен механизъм за регулиране дълбочината на прореза и стопер за пробиване. Двигателят е мощен и тих, с дълъг експлоатационе..
179.00 лв
без ДДС:179.00 лв
Пневматичен многофункционален инструмент 3 в 1 - тресчотка, бормашина, шлифовалка 1/2'' Mar-PolМултифункционалният инструмент 3 в 1 ще бъде идеален за всеки комфорт у дома, както и в професионална работилница.Тегло на комплекта: 2.83 кгПРИСТАВКА ТРЕСЧОТКА:Захранва се от поток от сгъстен въздух...
129.00 лв
без ДДС:129.00 лв
Пневматична бормашина с реверс - в комплект с битове и свредла 20 части RockForceПатронник: 1-10 мм, 2200 об/мин, 6,3 бара, дюза 1/4"юГаранция: 24 месеца..
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Стойка за бормашина 400 мм RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ: Ход: 0 - 60 мм Размери на плота 150 х 150 мм Доставя се в кутия Разполага с обхват на държача 34 - 43 мм Височина: 400 мм Тегло: 1.75 кг..
59.00 лв
без ДДС:59.00 лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)