Меню
Количка

Ъглошлайф

Сред продуктите, които можете да намерите в Gedore.bg, са и ъглошлайфите. Ъглошлайфът, известен още като флекс, е мощен електроинструмент, който се използва за рязане, шлифоване и полиране на различни материали. Този универсален инструмент е широко приложим в строителството, металообработката и домашния ремонт.

Видове и модели ъглошлайфи предлагани от Gedore.bg

На сайта можете да откриете разнообразие от ъглошлайфи, стойки, подходящи за различни задачи и изисквания.

При избора на ъглошлайф е важно да вземете предвид някои ключови характеристики, които ще ви помогнат да изберете подходящия модел за вашия проект.

 1. Мощност: Мощността на ъглошлайфа е важна за оптималната му производителност. Варира от модел до модел и може да бъде изразена във вата (W) или киловата (kW). По-голямата мощност осигурява по-високи скорости на въртене и по-голяма ефективност при рязане и шлифоване.
 2. Диаметър на диска: Диаметърът на диска определя големината на материала, който можете да обработвате със ъглошлайфа. Обикновено ъглошлайфите имат дискове с диаметър от 115 мм до 230 мм. По-големите дискове са подходящи за по-големи и по-тънки материали.
 3. Скорост на въртене: Скоростта на въртене на ъглошлайфа се измерва в обороти в минута (об./мин.) и влияе на неговата производителност. Високите обороти позволяват по-бързо рязане и шлифоване, докато по-ниските обороти осигуряват по-голяма прецизност при работа с по-фини материали.
 4. Защита от прах: При работа със сухи материали, като бетон или плочки, е важно да имате възможност за включване на прахоулавяща система. Това помага да се поддържа работното място чисто и да се предотврати натрупването на прах във вътрешността на инструмента.
 5. Допълнителни функции: Някои модели ъглошлайфи предлагат допълнителни функции и удобства, като променяема дръжка за по-добър контрол и комфорт при работа, система за бърза смяна на дисковете, подпомагащи системи за намаляване на вибрациите и други.

Често задавани въпроси:

 1. Какъв размер на дискът трябва да избера за моя проект?
 • Изборът на размер на диска зависи от големината и типа на материала, който ще обработвате. По-малкият диск е подходящ за по-тънки и деликатни материали, докато по-големият диск е подходящ за по-големи и по-твърди материали.
 1. Каква е мощността, която трябва да търся при избора на ъглошлайф?
 • Мощността на ъглошлайфа зависи от вида и интензитета на работата, която планирате да извършите. За по-леки и домашни проекти може да се използва по-ниска мощност, докато за професионални и интензивни приложения се препоръчва по-голяма мощност.
 1. Как трябва се поддържат ?
 • За да гарантирате дълготрайна и безпроблемна работа на вашия ъглошлайф, е важно да го поддържате редовно. Това включва почистване на праха и отлепките след всяка употреба, проверка и замяна на абразивните дискове при нужда и проверка на защитните предпазители и прекъсвачи.
 1. Как да избера правилния ъглошлайф за моя проект?
#BBD0E0 »
Акумулаторен ъглошлайф 36V 8,0Ah StahlMayer Подобрена система за защита от прах и влага, за използване на уреда при тежки условия на работа. Индикатор за състоянието на акумулаторната батерия. Плъзгащ се бутон за включване и изключване на инструмента. Издържа на високи натоварвания благодарение на ..
135.00 лв
без ДДС:135.00 лв
Акумулаторен ъглошлайф 36V 8,0Ah StahlMayer Подобрена система за защита от прах и влага, за използване на уреда при тежки условия на работа. Индикатор за състоянието на акумулаторната батерия. Плъзгащ се бутон за включване и изключване на инструмента. Издържа на високи натоварвания благодарение на ..
135.00 лв
без ДДС:135.00 лв
Електрически ъглошлайф 2350W, 230 мм JCB Електрическият ъглошлайф JCB AG230-P-E е с номинална мощност 2350W. Има електрическа спирачка и предпазен превключвател. Благодарение на плоската глава на зъбното колело и компактния дизайн, ъглошлайфът лежи удобно в ръката и позволява контролирана и прецизн..
275.00 лв
без ДДС:275.00 лв
Електрически ъглошлайф 900W, 125 мм JCB Електрическият ъглошлайф JCB AG125H-E е с номинална мощност 900W. Има електрическа спирачка и предпазен превключвател. Благодарение на плоската глава на зъбното колело и компактния дизайн, ъглошлайфът лежи удобно в ръката и позволява контролирана и прецизна ..
125.00 лв
без ДДС:125.00 лв
Комплект акумулаторен ъглошлайф и гайковерт 36V 8Ah StahlMayer ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЪГЛОШЛАЙФ: Диаметър диск: 125 мм Обороти без товар: 8500 об/мин Вид батерия: Li-Ion Акумулаторна батерия – напрежение: 36 V Капацитет на батерията: 8.0Ah Размер на вътрешния отвор: 22, 23 мм Плавен старт..
189.00 лв
без ДДС:189.00 лв
Комплект от 2 броя електрически ъглошлайф 600W и 2000W JCB ХАРАКТЕРИСТИКИ: 600W с диаметър на диска 115 мм 2000W с диаметър на диска 230 мм Тегло: 7.60 кг ГАРАНЦИЯ: 3 ГОДИНИ..
329.00 лв
без ДДС:329.00 лв
Комплект от акумулаторен перфоратор, ъглошлайф 125 мм, гайковерт и винтоверт 36V с 3 броя батерии 8Ah в куфар и зарядно StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПЕРФОРАТОРА: Мощна ударна система с 2,0 J перфоратор с 3 режима за универсално приложение Намалена поддръжка чрез безчетков мотор и увеличено време ..
399.00 лв
без ДДС:399.00 лв
Пневматичен прав шлайф 3" RockForce кръг 75 мм, 20 000 об/мин, 126 л/мин, 6,3 бара, L-197 мм Тегло: 1.01 кг..
60.00 лв
без ДДС:60.00 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)