Меню
Количка

Лебедки

Нашата гама от лебедки е проектирана така, че да осигурява мощни и надеждни решения за различни приложения. Независимо дали трябва да повдигате тежки товари, да изтегляте превозни средства от трудни места или да се справяте с други предизвикателни задачи, предлаганите лебедки са създадени, за да осигурят производителност и издръжливост, на които можете да разчитате.

Здрава конструкция за дълготрайност

Издръжливостта е от съществено значение, когато става въпрос за лебедки. Те са конструирани от висококачествени материали, като например стомана за тежки условия, за да издържат на трудностите при изпълнение на сложни задачи. Здравата конструкция гарантира, че могат да се справят с големи натоварвания и да осигуряват дълготрайна работа дори в тежки условия. Електрическите лебедки за проектирани за дългосрочна работа с качествени части и добра сглобка на основата. 

Мощна и ефективна работа

Те са проектирани така, че да осигуряват мощни възможности за теглене и повдигане. Разполагат с високоякостно въже, което е прикрепено към колело. Чрез завъртане на колелото с помощта на дръжка или двигател въжето се навива или размотава, което позволява контролирано теглене или повдигане на тежки предмети. Механизмът на предавката осигурява плавна и ефективна работа, което ви позволява да изпълнявате задачите си ефективно.

Универсални приложения

Те обикновено се използват в превозни средства с повишена проходимост, на строителни площадки, за ремаркета и лодки, в горското стопанство и в други отрасли, където се изисква тежко повдигане или теглене.

Безопасност за спокойствие

Вградени автоматични спирачки или съединители, за да се предотврати изплъзване или падане на товара в случай на прекъсване на захранването или внезапно освобождаване на напрежението. Освен това лебедките са проектирани със здрави куки или точки за закрепване, за да закрепят здраво товара и да предотвратят инциденти.

Лесна употреба и преносимост

Много от лебедките са преносими и компактни, което позволява лесно транспортиране и използване на различни места.

Често задавани въпроси

Какви лебедки предлага Gedore.bg?

Както сами може да се уверите, Gedore.bg ви предлага обширен асортимент от лебедки, които са специално подбрани, за да отговорят на вашите конкретни изисквания. С нашия богат асортимент от лебедки можете уверено да се справите със спектъра от задачи, с лекота и ефективност.

Например, електрическата въжена лебедка 125 / 250 кг 12 м 500W на марката Mar-Pol е строителна лебедка с широка универсална употреба в гараж, работилница или на строителната площадка. Лебедката има висок стандарт на безопасност, благодарение на дистанционното управление с авариен бутон, мощен, ефективен мотор (500 W), спирачка за безопасно спиране на товара при желаната производителност и автоматичен превключвател с незабавно спиране. Предназначена е за безопасно повдигане и спускане на тежки предмети като двигатели, строителни материали, тежки инструменти и др. Тя е много лесна за използване.

Друг модел на Mar-Pol е ръчната лебедка с верига и тресчотка 3 тона. Лебедката с ръчна тресчотка е професионален инструмент за използване в много индустрии. Това е издръжливо, здраво и солидно устройство, предназначено за професионалисти. За работа в пристанища, автосервизи, фабрики, строителни обекти и други. Може да повдига предмети с тегло до 3000 кг на височина 2 метра. Тресчотният механизъм е много удобен за използване. Активира се с дръжка-лост. За да се повиши ефективността и комфорта на използване, лостът е завършен с ергономична, покрита с гума дръжка, която също така осигурява сигурен захват.

Какъв е максималният капацитет на теглото на лебедките?

Капацитетът на теглото на лебедките варира в зависимост от конкретния модел. Ние предлагаме лебедки с различен тегловен капацитет, вариращ от няколкостотин килограма до няколко тона. Важно е да изберете лебедка с капацитет на теглото, който съответства или надвишава теглото на товара, който възнамерявате да повдигнете или изтеглите.

Как да поддържам и да се грижа за лебедката?

Поддръжката е важна, за да поддържате лебедката си в оптимално състояние. Препоръчваме да следвате указанията на производителя за поддръжка, които обикновено включват поддържане на лебедката чиста и смазана, проверка на въжето за признаци на износване или повреда и периодична проверка на механичните компоненти на лебедката за правилно функциониране.

Електрическа въжена лебедка 125 / 250 кг 12 м 500W Mar-PolСтроителна лебедка с широка универсална употреба в гараж, работилница или на строителната площадка. Лебедката има висок стандарт на безопасност, благодарение на дистанционното управление с авариен бутон, мощен, ефективен мотор (500 W), спирач..
240.00 лв
без ДДС:240.00 лв
Електрическа въжена лебедка 300 / 600 кг 12 м 1200W Mar-PolСтроителна лебедка с широка универсална употреба в гараж, работилница или на строителната площадка. Лебедката има висок стандарт на безопасност, благодарение на дистанционното управление с авариен бутон, мощен, ефективен мотор (1200 W), спир..
280.00 лв
без ДДС:280.00 лв
Електрическа въжена лебедка 400 / 800 кг 12 м 1300W Mar-PolСтроителна лебедка с широка универсална употреба в гараж, работилница или на строителната площадка. Лебедката има висок стандарт на безопасност, благодарение на дистанционното управление с авариен бутон, мощен, ефективен мотор (1300 W), спир..
305.00 лв
без ДДС:305.00 лв
Ръчна лебедка с верига и тресчотка 3 тона Mar-PolЛебедката с ръчна тресчотка е професионален инструмент за използване в много индустрии. Това е издръжливо, здраво и солидно устройство, предназначено за професионалисти. За работа в пристанища, автосервизи, фабрики, строителни обекти и други. Може да ..
240.00 лв
без ДДС:240.00 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)