Меню
Количка

Камери за Видео Наблюдение

Къде се използват?

Видеонаблюдението е неизменна част от живота ни днес. Големи компании, малки фирми и частни домове масово използват модерни системи за видеонаблюдение. Доказано е, че използването на видеокамери повишава сигурността и осигурява допълнително спокойствие за вашето семейство и имущество.

Камерите за видеонаблюдение, известни също като безжични охранителни камери, са все по-популярен вид технология за наблюдение, която използва Wi-Fi свързаност за предаване на видео и аудио данни по безжична мрежа. Тези камери могат да се използват за широк спектър от приложения - от охрана на дома до наблюдение на търговски помещения и обществени пространства.

Едно от основните предимства на Wi-Fi камерите за видеонаблюдение е лесният им монтаж. За разлика от традиционните системи за видеонаблюдение, които изискват сложно окабеляване и специална система за запис, Wi-Fi камерите могат да се инсталират бързо и лесно, без да е необходима допълнителна инфраструктура. Просто свържете камерата към източник на захранване и безжична мрежа и сте готови за работа.

Друго предимство на Wi-Fi камерите за видеонаблюдение е тяхната гъвкавост. Тъй като са безжични, те могат да се поставят на всяко място, където има Wi-Fi сигнал, без да е необходимо допълнително окабеляване. Това ги прави идеални за наблюдение на отдалечени или труднодостъпни места или за ситуации, в които прокарването на кабели би било непрактично или пречещо.

Wi-Fi камерите за видеонаблюдение предлагат и високо ниво на персонализация и контрол. Много камери се предлагат с вграден софтуер, който позволява на потребителите да регулират настройки като разделителна способност, честота на кадрите и продължителност на записа. Освен това много камери предлагат мобилни приложения, които позволяват на потребителите да преглеждат и управляват камерата от всяко място с интернет връзка, което улеснява наблюдението на имота ви, докато отсъствате.

По отношение на качеството на изображението Wi-Fi камерите за видеонаблюдение могат да варират в широки граници в зависимост от модела и производителя. Много от съвременните камери обаче предлагат заснемане на видео и изображения с висока разделителна способност, като някои камери предлагат дори 4K резолюция. Освен това много камери предлагат възможности за нощно виждане, което им позволява да заснемат ясни изображения в условия на слаба осветеност.

Ако трябва да обобщим предимствата на тези камери:

• Отдалечен достъп до камерите в реално време или преглед на видеозаписи.

• Усъвършенствана система за инсталиране. Лесно добавяне/премахване на камери към вече инсталирана система за видеонаблюдение, което позволява камерата да се инсталира без допълнителни усилватели.

• Цифровият стрийминг и съхранение дават превъзходно качество на изображението.

• По-голяма разделителна способност на изображението.

• Гъвкавост: IP камерата може да се премества навсякъде в IP мрежата (включително в безжичните мрежи).

• Изключително сигурно предаване на данни благодарение на методите за криптиране и удостоверяване, като WEP, WPA, WPA2, TKIP, AES.

• IP камерите могат да работят с безжична мрежа (Wi-Fi).

Избор на камера за видеонаблюдение

Когато избирате Wi-Fi камера за видеонаблюдение, трябва да вземете предвид няколко ключови фактора. Първият е разделителната способност на камерата и качеството на изображението, което зависи от качеството на сензора и обектива на камерата. Освен това ще искате да вземете предвид зрителното поле на камерата, което ще определи зоната, която камерата може да заснеме. Други фактори, които трябва да вземете предвид, са възможностите за нощно виждане на камерата, функциите за откриване на движение и сигнали, както и възможностите за мобилно приложение и дистанционно гледане.

Например, въртящата се куполна Wifi Камера 5MP PTZ HD предлага следните основни функции:

• Снабдена с двоен източник на светлина (бяла LED + инфрачервена светодиодна)

• Снабдена с функция за движение (motion detect)

• Снабдена с изпращане на известия при движение

• Снабдена с двупосочен интерком (аудио), камерата е с вграден в нея микрофон и високоговорител

• Снабдена с функция за въртене / по Х 350 °, по Y 110 °

• Снабдена с влагоустойчив дизайн

• Поддържа tf запис на карта, камерата е изградена tf слот за карта

• Поддържа облачно съхранение

• Поддържа протокола onvif

• Поддържа множество методи за гледане, от такъв за мобилно устройство до следене от компютърна програма и IE браузър

• Поддържа AP режим

Обобщение

С напредването на технологиите нуждата от камери за сигурност значително нарасна. Безжичните охранителни камери станаха популярен избор сред собствениците на жилища и бизнеса поради лесния им монтаж, удобството и рентабилността им.

Безжичните камери за сигурност предлагат няколко предимства в сравнение с традиционните кабелни камери. Първо, те са лесни за инсталиране и не изискват обширно окабеляване, което ги прави идеален вариант за хора, които живеят под наем или не искат да повреждат стените на имота си. Второ, те могат да бъдат достъпни дистанционно чрез приложение, което позволява на собствениците на жилища и фирми да наблюдават имота си от всяка точка на света. Тази функция е особено полезна за тези, които пътуват често или имат няколко имота за наблюдение. Освен това безжичните охранителни камери са рентабилни, тъй като не изискват професионален монтаж, който може да бъде скъп.

Като цяло Wi-Fi камерите за видеонаблюдение са все по-популярен вариант за тези, които искат да подобрят възможностите си за сигурност и наблюдение. Със своята лесна инсталация, гъвкавост и възможност за персонализиране на настройките, Wi-Fi камерите предлагат универсално и ефективно решение за широк спектър от приложения. С подходящата Wi-Fi камера можете да сте спокойни, че имотът ви е защитен.

Богат избор

В нашия онлайн магазин Gedore.bg, предлагаме богат избор от безжични охранителни камери, за да ви помогнем да защитите имуществото си с лекота. Нашите камери са с най-високо качество и са проектирани да осигуряват ясни и надеждни видеозаписи, което улеснява наблюдението на имота ви от всяка точка на света. С предлаганите камери за видеонаблюдение можете да се насладите на удобството на дистанционния достъп чрез приложение, което ви позволява да проверявате имота си по всяко време. Моделите са лесни за инсталиране и не изискват обширно окабеляване, което ги прави идеален вариант както за собствениците на жилища, така и за бизнеса. Предлагаме конкурентни цени и бърза доставка, което гарантира, че можете да получите необходимата ви сигурност, без да нарушавате семейния си бюджет. Пазарувайте сега и се наслаждавайте на спокойствие с висококачествените безжични камери за сигурност.


10 броя въртяща куполна Wifi Камера 5MP PTZ HDОСНОВНИ ФУНКЦИИ:Снабдена с двоен източник на светлина (бяла LED + инфрачервена светодиодна)Снабдена с функция за движение(motion detect)Снабдена с изпращане на известия при движениеСнабдена с двупосочен интерком (аудио), камерата е с вграден в нея микроф..
619.90 лв
без ДДС:619.90 лв
10 броя охранителна Wi-Fi камера 6MP Охранителна Wi-FI камера Smart Sphere 6MP за наблюдение, PTZ, нощно виждане, разпознаване на хора с AI, H.265 видео компресия, IP66 водоустойчивa, 5X увеличение за наблюдение с автоматично следене на движението, цветно нощно виждане и двупосочна аудио връзка с ..
619.90 лв
без ДДС:619.90 лв
2 броя въртяща куполна Wifi Камера 5MP PTZ HDОСНОВНИ ФУНКЦИИ:Снабдена с двоен източник на светлина (бяла LED + инфрачервена светодиодна)Снабдена с функция за движение(motion detect)Снабдена с изпращане на известия при движениеСнабдена с двупосочен интерком (аудио), камерата е с вграден в нея микрофо..
129.90 лв
без ДДС:129.90 лв
2 броя охранителна Wi-Fi камера 6MP Охранителна Wi-FI камера Smart Sphere 6MP за наблюдение, PTZ, нощно виждане, разпознаване на хора с AI, H.265 видео компресия, IP66 водоустойчивa, 5X увеличение за наблюдение с автоматично следене на движението, цветно нощно виждане и двупосочна аудио връзка с у..
129.90 лв
без ДДС:129.90 лв
3 броя въртяща куполна Wifi Камера 5MP PTZ HDОСНОВНИ ФУНКЦИИ:Снабдена с двоен източник на светлина (бяла LED + инфрачервена светодиодна)Снабдена с функция за движение(motion detect)Снабдена с изпращане на известия при движениеСнабдена с двупосочен интерком (аудио), камерата е с вграден в нея микрофо..
196.90 лв
без ДДС:196.90 лв
3 броя охранителна Wi-Fi камера 6MP Охранителна Wi-FI камера Smart Sphere 6MP за наблюдение, PTZ, нощно виждане, разпознаване на хора с AI, H.265 видео компресия, IP66 водоустойчивa, 5X увеличение за наблюдение с автоматично следене на движението, цветно нощно виждане и двупосочна аудио връзка с у..
196.90 лв
без ДДС:196.90 лв
5 броя въртяща куполна Wifi Камера 5MP PTZ HDОСНОВНИ ФУНКЦИИ:Снабдена с двоен източник на светлина (бяла LED + инфрачервена светодиодна)Снабдена с функция за движение(motion detect)Снабдена с изпращане на известия при движениеСнабдена с двупосочен интерком (аудио), камерата е с вграден в нея микрофо..
299.90 лв
без ДДС:299.90 лв
5 броя охранителна Wi-Fi камера 6MP Охранителна Wi-FI камера Smart Sphere 6MP за наблюдение, PTZ, нощно виждане, разпознаване на хора с AI, H.265 видео компресия, IP66 водоустойчивa, 5X увеличение за наблюдение с автоматично следене на движението, цветно нощно виждане и двупосочна аудио връзка с у..
299.90 лв
без ДДС:299.90 лв
Въртяща куполна Wifi Камера 5MP PTZ HDОСНОВНИ ФУНКЦИИ:Снабдена с двоен източник на светлина (бяла LED + инфрачервена светодиодна)Снабдена с функция за движение(motion detect)Снабдена с изпращане на известия при движениеСнабдена с двупосочен интерком (аудио), камерата е с вграден в нея микрофон и вис..
69.90 лв
без ДДС:69.90 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)