Меню
Количка

Генератори за ток

Генераторите за ток имат широко приложение в различни области. В домашни условия те предоставят необходимото електрозахранване по време на аварии или изключвания, запазвайки работата на електроуредите. В бизнес средата генераторите осигуряват непрекъснатост на работния процес.

Gedore.bg предлага различни видове генератори, включително преносими, стационарни и автоматични генератори. Преносимите генератори са идеални за използване на открито или при нужда от временно електричество, като осигуряват гъвкавост и мобилност. Стационарните генератори служат като надеждни решения за дома или бизнеса, осигурявайки постоянно запасна енергия при прекъсвания в електрозахранването.

Генератори за ток за дома

Генераторите за ток за дома предоставят възможност за осигуряване на електричество в случаи на аварии или извънредни ситуации. Те могат да подпомогнат удобството и сигурността на семействата, като осигурят захранване за основни уреди и осветление.

Професионални генератори за ток

За бизнеса и професионалните обекти, генераторите за ток са жизненоважни за продължително захранване. Те гарантират непрекъсната електроенергия, която е от съществено значение за бизнес процесите и оборудването.

Предимства на генераторите от Gedore.bg

Генераторите, предлагани от нас, се отличават с надеждност, дълготрайност и иновативни функции. Gedore.bg гарантира висококачествени продукти, отговарящи на стандартите в индустрията, което уверява клиентите в тяхната ефективност и дълъг експлоатационен живот.

Правилният избор на генератор зависи от фактори, като мощността, типа на горивото и нивото на шума. Екипът ни от специалисти в Gedore.bg е на разположение, за да помогне на клиентите да изберат най-подходящия генератор, отговарящ на техните специфични изисквания.

Технически спецификации

Всяка моделна серия генератори представя детайлни технически характеристики, включващи капацитета на мощността, разхода на гориво и нивото на шума. Тази информация позволява на клиентите да направят информиран избор при избора на генератор, отговарящ на техните нужди.

Поддръжка и грижи

За да се осигури оптималната работа и дълъг живот на генераторите, правилната грижа е от съществено значение. Gedore.bg предлага насоки за поддръжка и професионална подкрепа, гарантирайки безпроблемна употреба на устройствата.

Иновации и ефективност

Съвременните генератори за ток са все по-иновативни и ефективни. Те предлагат различни функции, които ги правят по-практични и удобни за употреба, като автоматично стартиране при прекъсвания на електрозахранването или функции за намаляване на шума.

Електрическа сигурност

Важността на генераторите за ток е свързана и с електрическата сигурност. Те предлагат стабилност и защита на електрическите уреди, като помагат да се предотвратят електрически повреди при внезапно прекъсване на елекртичеството.

Екологичен аспект

Ние осъзнаваме важността на екологичните решения. Предлагаме генератори с еко-функции, намаляващи емисиите и подпомагащи устойчивите енергийни практики, което е положително за околната среда. Нашата продуктова гама включва иновативни решения, които осигуряват ефективност и надеждност.

Отзиви на клиенти

Задоволството на клиентите е от съществено значение за нас. Продуктите ни получават хиляди положителни отзиви и препоръки, което свидетелства за качеството и надеждността на нашите генератори за ток. Един от най-популярните модели е четиритактовият генератор за ток DH8500. С мощност 2.5KW, моделът представлява надеждно и ефективно решение за осигуряване на електрозахранване в различни ситуации. Този агрегат е снабден с четиритактов мотор DH580, който генерира 6.5 конски сили и осигурява стабилност на работата. С работна честота от 50 Hz, генераторът е идеален за разнообразни приложения, както за домашна употреба, така и за професионални нужди.

Автоматичният волтов регулатор (AVR) гарантира автоматично регулиране и стабилизиране на напрежението, предпазвайки генератора от претоварване. Оборудван с ръчен магнетен стартер, генераторът осигурява лесно и надеждно включване.

Има 3 изхода за 220V и един изход за 12V, предоставяйки възможност за свързване на различни устройства. Със своя горивен резервоар от 12 литра и маслен резервоар от 0.6 литра, генераторът предлага продължителност и надеждност при работа.

С размери - дължина 60 см, ширина 45 см и височина 45 см, този модел е компактен и лесен за пренасяне. Вградената система за автоматично регулиране на напрежението и въздушното охлаждане го правят подходящ за дългосрочна употреба без проблеми.

С тегло от 36 кг, генераторът е удобен за транспортиране и използване на различни места. Нивото на шума, което достига 69 децибела, го прави подходящ за употреба както в домашни условия, така и в професионални среди, където е необходимо тихо и стабилно електрозахранване.

Гаранция и поддръжка

Генераторите от Gedore.bg се предлагат с обширно гаранционно покритие и надеждна поддръжка. Ние сме посветени на предоставяне на безпроблемна подкрепа, гарантирайки увереност и удовлетворение на нашите клиенти.

Какви са ползите от генераторите за ток?

Генераторите за ток предлагат множество предимства, които подобряват живота и работата на хората и предприятията. Те са ключов инструмент за сигурност и устойчивост, които ни даряват с непрекъснато електричество, особено в критични ситуации.

  • Гарантирано електрозахранване без значение от условията
  • Генераторите са на ваше разположение, за да ви осигурят постоянен достъп до електроенергията. Вашият бизнес няма да страда от загуби поради прекъсвания в електричеството.
  • Независимост и гъвкавост
  • Генераторите за ток осигуряват независимост от външните електрозахранващи мрежи. Те позволяват на бизнесите да работят безпроблемно, дори в случаи на аварии или ремонти на електрическата мрежа.
  • По-голяма мобилност
  • Генераторите за ток ви дават възможност да работите и в зони без електрическа мрежа.

Доставка

Поръчаните от вас генератори за ток от Gedore.bg ще бъдат доставени чрез куриерска фирма Еконт с опция за наложен платеж. Услугата наложен платеж и застраховка на стоката са включени в общата цена за доставка. Доставката се осъществява в рамките на 2 работни дни. В случай на поръчка на стоки, които изискват време за обработка, точният срок за доставка се уточнява допълнително. Ние, от Gedore.bg, се ангажираме да информираме клиента, ако възникнат неочаквани обстоятелства, които забавят доставката. Продуктите се предоставят с подходящо опаковане, съобразено с тяхната природа и начина на транспортиране. Поръчки, направени след 13:00 часа, се обработват на следващия работен ден, а тези, направени в събота, се обработват в понеделник.

Заключение

Изборът на правилния генератор за ток е от значение за неговата ефективност и удовлетворяване на нуждите. Поддържането и правилната употреба осигуряват дълготрайност и надеждност на устройството.

В Gedore.bg се стремим да предоставим висококачествени генератори, които задоволяват разнообразните нужди на клиентите, гарантирайки непрекъснато електрозахранване и удовлетворение от продуктите.


Монофазен четиритактов генератор за ток 3,8 kW - Агрегат StahlMayer Търсиш резервен вариант за електричество, който ще ти облекчи живота през тежката зима, която ни очаква? Всеки ден слушаме за проблемите с газа, а наясно ли си, че това означава масова консумация на ток? В стремежа си да предложим..
389.00 лв
без ДДС:389.00 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)