Меню
Количка

Стойки за Кола

Подпорните стойки за автомобил са важен аксесоар, които осигуряват стабилно и безопасно задържане на автомобила при извършване на ремонтни или поддръжни дейности. Те са предназначени да предоставят допълнителна опора и стабилност на автомобила, като предпазват от нежелани движения и падане по време на работа под автомобила.

За какво се използват стойките за кола?

Тези стойки се използват често при смяна на гуми, извършване на сервизни дейности, поддръжка на автомобила или при работа под него. Те могат да бъдат използвани както от професионални механици, така и от любители автолюбители, които се грижат за своите автомобили.

Важно е подпорните стойки за автомобил да бъдат изработени от здрави и устойчиви материали, които осигуряват надеждност и сигурност по време на употреба. Те обикновено са изработени от метални материали като стомана или алуминий, които гарантират здравина и устойчивост на тежестта на автомобила.

Дизайн

Дизайнът на подпорните стойки за автомобил включва височинно регулируеми елементи, които позволяват на потребителя да настрои височината на стойките според нуждите и типа на автомобила. Това осигурява правилното поддържане на автомобила на необходимото ниво и го предпазва от нежелани спускания или движения.

Важно е да се спазват препоръките на производителя за правилната употреба на подпорните стойки за автомобил. Те трябва да бъдат правилно поставени и закрепени, за да гарантират максимална безопасност по време на работа.

Избор на подпори за кола

При избора на подпорни стойки за автомобил е важно да се вземат предвид теглото и размерите на автомобила, както и максималната товароносимост на стойките. Това ще гарантира, че стойките са подходящи за конкретния автомобил и че ще осигурят сигурност и стабилност по време на работа. Специални внимание трябва да се обърне на равното и стабилно работно подложие, на което се поставят подпорните стойки. То трябва да бъде здраво, равно и неплъзгащо се, за да се предотврати нежелано движение на стойките по време на работа.

Една от ключовите характеристики на тези стойки е заварените широки крачета на криковете, които осигуряват стабилна опора и устойчивост по време на работа под натоварване. Това предпазва от нежелани движения или падане на автомобила и осигурява безопасна работна среда.

Заключващият лост е друга важна характеристика на тези стойки за автомобил. Той е ефективен и надежден механизъм, който закрепва стойката в избраната позиция. Това позволява на потребителя да регулира височината на стойката много прецизно и да я заключи на желаното ниво. Заключващият лост е лесен за използване и осигурява здраво задържане на стойката по време на работа.

Материали от които са изработени

Тези стойки за автомобил са изработени от здрав материал и са характеризирани със здрава и заварена конструкция. Това гарантира тяхната издръжливост и устойчивост на натоварване. Материалът им осигурява дълготрайна употреба и висока издръжливост при работа с автомобили.

Обикновено комплектът стойки за автомобил се отличава с тресчотен механизъм, който позволява много прецизно регулиране на височината на много нива. Това е полезно при работа с различни типове автомобили или при извършване на различни видове ремонтни дейности. Потребителят може да настрои височината на стойката според своите нужди и изисквания, което гарантира удобство и ефективност при работа.

Видове комплекти

Например, комплектът стойки за автомобил с товароносимост 6 тона от марката Mar-Pol представлява надежден и издръжлив аксесоар, който осигурява сигурна и стабилна опора на автомобила по време на ремонтни и поддръжни дейности. Създаден е със специално внимание към безопасността и надеждността, което го прави подходящ за работа с по-големи и по-тежки автомобили.

Една от ключовите характеристики е специално профилираните седла, които осигуряват сигурна и стабилна опора на автомобила. Това предпазва от движение или падане на автомобила и осигурява безопасна работна среда.

Заключващият лост е ефективен и надежден механизъм, който закрепва опорните колони в избраната позиция. Това позволява на потребителя да регулира височината на стойките и да ги заключи на желаното ниво. Заключващият лост е лесен за използване и осигурява здраво задържане на стойките по време на работа.

Моделът е изработен от здрава стомана и се характеризират със здрава и заварена конструкция. Това гарантира тяхната издръжливост и устойчивост на натоварване. Краката на криковете са със заварени широки крака, които допълнително стабилизират опорите по време на работа под товар. Това осигурява допълнителна сигурност и предпазва от възможно прекъсване или падане на стойките.

Комплектът стойки за автомобил 6 тона Mar-Pol предлага надеждност, стабилност и безопасност по време на работа с по-големи и по-тежки автомобили. Те са идеални за професионални автомобилни сервизи и за хобисти, които извършват ремонтни дейности в домашни условия.

Как да поддържам подпорните стойки в добро състояние?

За да поддържате подпорните стойки в добро състояние, редовно ги проверявайте за износване, корозия или други повреди. Отстранете всякакви забележки преди използване и подменете стойките, ако са повредени. Съхранявайте ги на сухо и чисто място, за да предотвратите корозия или деформации. Винаги се уверете, че използвате стойки, които отговарят на сигурността и изискванията за стабилност на вашия автомобил и че спазвате препоръките за безопасно използване.

Подпорните стойки за автомобил, предлагани от Gedore.bg, са надеждни и качествени аксесоари, които осигуряват стабилно задържане на автомобила при извършване на ремонтни и поддръжни дейности. Те са специално проектирани, за да предоставят безопасност и увереност на потребителя, като предпазват от нежелани движения и падане на автомобила.

#BBD0E0 »
Комплект стойки за автомобил 6 тона 408 мм / 600 мм JCB ХАРАКТЕРИСТИКИ: Регулируема от 408 мм до 600 мм Решение, което свежда до минимум залепването на подложките в меките повърхности. МЕХАНИЧНА БЛОКА – валовете са снабдени с механично заключване, гарантиращо максимална безопасност Товарна поде..
105.00 лв
без ДДС:105.00 лв
Комплект стойки за автомобил 6 тона Mar-PolСтойките осигуряват  сигурна и стабилна  опора на автомобила върху специално профилирани седла. Заключващият лост ефективно закрепва опорните колони в избраната позиция. Изработени са от здрава стомана и се характеризират със здрава, заварена конс..
100.00 лв
без ДДС:100.00 лв
Комплект стойки за автомобил с гребен BJC 6 тонаПодпорните стойки за автомобил притежават защита и гумени подложки. Комплектът се състои от две метални стойки (тип крик), снабдени с механизъм за регулиране на височината. С тях се подсигурява безопасността на автомобила по време на работа. Изработени..
125.00 лв
без ДДС:125.00 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)