Меню
Количка

Екстрактори

Безпроблемно отстраняване на повредени скрепителни елементи

Когато става въпрос за отстраняване на повредени или отстранени скрепителни елементи, наличието на подходящи инструменти е от съществено значение. Предлаганите комплекти екстрактори са проектирани така, че да ви помогнат да отстранявате упорити винтове, болтове и шпилки с лекота и прецизност. С набор от екстрактори с различни размери и типове, предлаганите комплекти осигуряват универсално решение за изваждане на повредени скрепителни елементи, без да причиняват допълнителни повреди.

Универсална гама от екстрактори

Предлаганите комплекти за екстрактори разполагат с универсална гама от екстрактори за справяне с различни видове крепежни елементи. Предлаганите комплекти включват екстрактори, които могат да се справят с различни размери и видове крепежни елементи - от винтове и болтове до шпилки и тръбни фитинги. С богатия избор от екстрактори ще разполагате с подходящия инструмент за работа.

Ефективно и прецизно

Отстраняването на повредени скрепителни елементи може да бъде досадна задача, но предлаганите комплекти екстрактори я улесняват. Екстракторите са проектирани с остри и издръжливи ръбове, за да се захванат здраво за повредения крепежен елемент. Благодарение на прецизната си конструкция екстракторите осигуряват оптимален въртящ момент и захват, което ви позволява да извадите ефективно крепежния елемент, без да се изплъзва или да причинява допълнителни повреди. Това гарантира гладък и успешен процес на изваждане.

Издръжлива конструкция за дълготрайност

Придаваме приоритет на издръжливостта на предлаганите комплекти екстрактори. Всеки екстрактор е изработен от висококачествени материали като закалена стомана или легирана стомана, което гарантира отлична здравина и устойчивост на износване. Тази издръжливост гарантира, че екстракторите могат да издържат на тежките условия на многократното екстрахиране на упорити крепежни елементи, без да се нарушава тяхната ефективност. Можете да разчитате на предлаганите комплекти екстрактори за дълготрайна употреба.

Удобно съхранение и организация

Разбираме колко е важно да държите инструментите си подредени и достъпни. Предлаганите комплекти екстрактори се предлагат с удобен калъф или куфар за съхранение, в които надеждно се съхраняват всеки екстрактор. Това гарантира, че инструментите ви са защитени, лесно се намират и са готови за употреба, когато ви трябват. Организираното съхранение също така позволява лесно транспортиране и предотвратява загубата или повредата на екстракторите.

Често задавани въпроси

Как да избера правилния размер на екстрактора за крепежния елемент?

За да изберете правилния размер на екстрактора, трябва да съобразите размера на екстрактора с размера на повредения крепежен елемент. Предлаганите комплекти обикновено включват различни размери, което ви позволява да изберете екстрактора, който точно съответства на размера на вашия крепежен елемент. От съществено значение е да изберете екстрактор, който осигурява плътно прилягане, без да е прекалено стегнат или прекалено хлабав.

Какви екстрактори предлага Gedore.bg?

Както сами може да се уверите, Gedore.bg ви предлага обширен асортимент от екстрактори, които са специално подбрани, за да отговорят на вашите конкретни изисквания.

Например, марката Forsage предлага комплект екстрактори от 14 части. Предназначен за разхлабване на сплескани ръбове, закалени и ръждясали болтове и гайки. Този тип глави се използват за развиване на крепежни елементи, чиито ръбове са критично повредени и не може да се използва инструмент с нормален работен профил. Спирално-коничният профил на главата се врязва в повредените ръбове на крепежния елемент и започва да работи като конвенционална втулкова глава. Идеален за ремонт на автомобили, домашни ремонти, строителни конструкции и т.н. Лявата спираловидна форма осигурява сигурен захват. Предназначен за отстраняване на счупени болтове, винтове и шпилки. Главите са изработени от хром-молибденова сплав - здрав инструмент. Може да се използва с ударен гайковерт. За удобство при съхранение и транспортиране се доставя в здрава метална кутия.

А комплектът екстрактор за болтове Mar-Pol е за отстраняване на машинно обработени винтове. Вътре гнездата имат специална форма, която позволява на профилираните ръбове да се врязват в главата на обработвания винт, ефективно да го блокират и да се развиват.

С нашия богат асортимент от екстрактори можете уверено да се справите със спектъра от задачи, с лекота и ефективност.

Екстрактори за болтове 8 части RockForce3–6 мм 6–8 мм 8–11 мм 11–14 мм 14–18 мм 18–20 мм 20–22 мм 22–26 мм..
25.90 лв
без ДДС:25.90 лв
Комплект екстрактори 14 части ForsageПредназначен за разхлабване на сплескани ръбове, закалени и ръждясали болтове и гайки. Този тип глави се използват за развиване на крепежни елементи, чиито ръбове са критично повредени и не може да се използва инструмент с нормален работен профил. Спирално-к..
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Комплект екстрактори 14 части RockForceСЪДЪРЖАНИЕ:Комплект екстрактори 14 части RockForce  РАЗМЕРИ:3/8'': 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19 мм1/2'': 21, 22, 24, 27 мм..
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Комплект екстрактори 25 части HAWEK Екстрактори 25 части. Инчови размери НАЧИН НА УПОТРЕБА: Пробива се дупка в центъра на съответната част с подходящ свредел. След което екстакторът се навива в пробитата част и се завива с ключ или вложка обратно на часовниковата стрелка...
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Комплект екстрактори 8 части RockForce РАЗМЕРИ: 3 - 6 мм 6 - 8 мм 8 - 11 мм 11 - 14 мм 14 - 18 мм 18 - 20 мм 20 - 22 мм 22 - 26 мм Ø: 4, 5, 6.4, 7.6, 11, 15, 19, 24 мм..
28.00 лв
без ДДС:28.00 лв
Комплект от 6 части екстрактори за развиване на скъсани болтове и винтове RockForce Екстрактори за болтове 6 части в кутийка със закопчалка 3–6 мм 6 –8 мм 8–11 мм 11–14 мм 14–18 мм 18–22 мм..
19.00 лв
без ДДС:19.00 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)