Меню
Количка

Битове и свредла

Тази секция е вашата дестинация за широка гама от висококачествени свредла и битове. Независимо дали сте майстор, или ентусиаст в областта на "Направи си сам", нашата селекция от битове и свредла е проектирана така, че да отговаря на разнообразните ви нужди. От завинтване на винтове до пробиване на дупки - разполагаме с инструментите, от които се нуждаете, за да се справите с различни проекти със сила и прецизност.

В Gedore.bg разбираме, че различните задачи изискват различни видове битове и свредла. Ето защо предлагаме многостранна и всеобхватна селекция, която да отговаря на специфичните ви нужди. Нашата гама включва:

Битове

Накрайници за винтоверти се предлагат в различни видове. Тези накрайници са проектирани така, че да пасват за различните модели, което позволява лесно и ефективно завинтване.

Свредла

Предлагаме широка гама от свредла, подходящи за пробиване в различни материали, като дърво, метал, бетон и зидария. Нашите свредла са изработени от висококачествени материали, което гарантира издръжливост и ефикасност.

Ударни битове

Ударните накрайници са специално проектирани да издържат на високия въртящ момент и повтарящите се удари, генерирани от ударните машини. Тези битове се отличават със здрава конструкция, която позволява отлична издръжливост и удължен живот на инструмента.

Специални накрайници

В допълнение към стандартните накрайници за винтоверти и бормашини предлагаме широка гама от специални накрайници, които отговарят на специфични нужди. Специалните накрайни са предназначени за специфични задачи и за правилното им използване може да са необходими специфични инструменти или адаптери. Важно е да проверите съвместимостта на специалните битове с вашия електроинструмент или да използвате подходящи адаптери, за да осигурите безопасна и ефективна работа.

В Gedore.bg даваме приоритет на производителността и издръжливостта на предлаганите битове и свредла. Независимо дали забивате винтове или пробивате дупки, предлаганите битове и свредла осигуряват надеждни резултати всеки път.

Предлаганите битове и свредла са съвместими с различни електроинструменти, включително акумулаторни бормашини, ударни винтоверти и отвертки. Това гарантира удобство и гъвкавост.

Някои от битовете имат магнитни накрайници, които помагат за сигурното задържане на винтовете по време на монтаж или демонтаж. Тази функция повишава удобството и намалява риска от изпускане на винтове.

Освен това много от битовете осигуряват сигурно закрепване и бърза смяна, спестявайки ви време и усилия при задачи, които изискват няколко вида битове.

Свредлата са предназначени за специфични материали. Използването на правилния тип свредло за конкретен материал осигурява ефективно рязане и предотвратява повреда на свредлото и детайла. Важно е да изберете подходящото свредло за материала, с който работите.

Често задавани въпроси

Мога ли да използвам ударни битове в обикновена бормашина?

Мога ли да използвам ударни битове в обикновена бормашина?

Ударните накрайници са специално проектирани за използване с ударни машини. Въпреки че могат да работят в обикновена бормашина, те са оптимизирани за високия въртящ момент и ударите, генерирани от ударните машини. За оптимална производителност и издръжливост се препоръчва ударните накрайници да се използват с ударна бормашина.

Как да поддържам и да се грижа за битовете и свредлата?

За да поддържате производителността и дълготрайността на битовете и свредлата, е важно да ги поддържате чисти, сухи и без ръжда. След употреба отстранете всички замърсявания или остатъци и ги съхранявайте по сух и подреден начин.

Какви са условията за доставка?

След като поръчате битове или свредла, доставката се извършва чрез куриерската фирма Еконт. Те осигуряват бърза и надеждна доставка на поръчките до вашата врата или до техен офис.

След като поръчката бъде обработена и приета, тя ще бъде доставена до избран от вас адрес или в офис на Еконт в рамките на два работни дни.

Важно е да имате предвид, че поръчките, направени след 13:00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Това означава, че ако направите поръчка след 13:00 часа в петък, тя ще бъде обработена и изпратена в понеделник.

Какви битове и свредла предлага Gedore.bg?

Gedore.bg ви предлага обширен асортимент от битове и свредла, които са специално подбрани, за да отговорят на вашите конкретни изисквания. Можете да разчитате на нас да ви осигурим правилния инструмент за вашата работа. Инвестирайте в мощността, прецизността и издръжливостта на битовете и свредлата и изведете проектите си на следващото ниво. С нашия богат избор можете уверено да се справите с широк спектър от задачи с лекота и ефективност. Например комплектът от 246 части на Mar-Pol съдържа пълен набор от накрайници за винтоверт и свредла за пробиване в дърво, метал и зидария. Доставя се в луксозен пластмасов куфар за пренос и съхранение. 

Комплект накрайници и свредла RockForce 246 части  Пластмасова кутия за съхранение с метален затварящ механизъм  Материал: хром–ванадиева стомана (закалени)..
99.90 лв
без ДДС:99.90 лв
Комплект битове и свредла Mar-Pol 246 частиКомплектът консумативи от 246 части на Mar-Pol съдържа пълен набор от накрайници за винтоверт и свредла за пробиване в дърво, метал и зидария. Доставя се в луксозен пластмасов куфар за пренос и съхранение. 57 бр. свредла HSS за метал с титаниево покрит..
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)