Меню
Количка

Строителни инструменти

Инструментите са в основата на ремонтните и строителни работи. Те се използват за обработка на материали, закрепване, измерване и оптимално организиране на пространството на обекта, в помещенията и много други. Тези инструменти са от съществено значение за строителните работници, за да изпълняват задачите си ефективно и безопасно. Като цяло строителните инструменти са предназначени да направят строителните работи по-ефективни и безопасни, а наличието на правилните инструменти може да направи значителна разлика в качеството и скоростта на строителните работи.

Нашият онлайн магазин предлага различни видове инструменти и комплекти. Избирайки раздела, който ви интересува, ще намерите там най-популярните продукти от водещи производители - изпитани във времето инструменти и актуални новости.

В какво се състои разнообразието от продукти?

 • Метално ръчно ренде за дърво - Металното ръчно ренде за дърво е инструмент, който се използва за обработка на дървени повърхности, като по този начин се постига желаната форма и гладкост. Рендето се използва за премахване на тънки слоеве от дървото, като това позволява на работника да постигне гладка, равномерна повърхност. Инструмента може да се използва от професионални дърводелци и занаятчии, както и от хобисти, които се занимават с изработка на дървени изделия. Въпреки че използването на този инструмент може да изисква малко упражнение и опит, когато се използва правилно, ръчното ренде за дърво може да доведе до изключителни резултати в обработката на дървените повърхности.
 • Повдигачи за гипсокартон - Повдигачите имат защита срещу изпускане на ръката. Това ни позволява безопасно да повдигнем гипскартоните до максималната височина, без да се страхуваме, че работната част няма да се сгъва по време на повдигане. Въртящата се система улеснява монтажа на панели на тавани, стени и всякакви наклони. Стабилността на устройството се осигурява от блокирането на колелата.
 • Диамантени боркорони – комплектите обикновено включват дръжка и пилотно свредло. Волфрамовото покритие улеснява пробиване в различни видове строителни материали, включително керамични плочки.
 • Бензинов вибромастар - Тези машини обикновено се състоят от корпус, който съдържа двигателя и вибрационния механизъм, както и от ръкохватки за управление. Основната работа на бензиновия вибромастар е да уплътни повърхности като земя, асфалт или други материали, като преминава над тях няколко пъти. Това помага да се избегнат проблеми като изтичане на вода или издълбаване на повърхности, които могат да бъдат причина за срутване или повреда на построената сграда или инфраструктура.
 • Вакуум за стъкла - Това е инструмент, който създава вакуум между уреда и стъклото, което позволява на оператора да го мести без да го докосва директно. Обикновено, вакуумните уреди за стъкла са предназначени да се използват с големи стъклени панели, които са трудни за пренасяне на ръка или за монтиране на място. Тези уреди се състоят от вакуумна глава, която се прикрепява към стъклото с помощта на присмукващ механизъм или вакуумен насос. Тези уреди помагат да се избегне рискът от нараняване на работника и да се ускори процеса на монтаж на стъклата.
 • Вибратор за бетон - Вибраторът за бетон e устройство, използвано за вибриране на бетонна маса, за да се получи възможно най-голяма кохезивност и хомогенност. Намалява въздушните мехурчета от бетона.
 • Електрически пистолет за боядисване - Характеризират се с висока дебитност и ефективност, предназначен за боядисване с бои и лакове. Благодарение на вградения компресор не се нуждаят от външно захранване със сгъстен въздух. Благодарение на пистолета можете лесно да достигнете до труднодостъпни места.
 • Многофункционална работна маса – Това е голяма работна повърхност, която улеснява рязането и пробиването. Може да се използва като стабилно скеле или работна платформа. Масата може да се използва в складове, магазини и работилници. Също така функционира като лежанка при работа в гаражи или автосервизи. Може лесно да се сгъне в багажника на автомобил и да се транспортира.
 • Механичен пистолет за телбод - Инструмент, който се използва за прикрепване на материали заедно с помощта на телбодове. Механичният пистолет за телбод има механизъм за зареждане на телбодите в камерата на инструмента. След като телбодите са заредени, инструментът може да бъде приложен към материала, който трябва да бъде захванат. След това, когато се натисне спусъка на пистолета, той изстрелва телбода в материала, като прикрепя двата парчета заедно. Механичният пистолет за телбод е особено полезен за обработка на дървени и меки материали. Въпреки че използването на механичния пистолет за телбод може да изисква малко опит и упражнение, този инструмент може да бъде много ефективен и удобен за прикрепване на материали.
 • Термо нож за рязане на стиропор - Термо ножът се използва за рязане на елементи от полимери: PP, PVC и EPS. Важно е да се следват инструкциите на производителя за правилна употреба и поддръжка на инструмента.
 • Шаблон за копиране на профили - Предназначен за копиране и прехвърляне на форми върху обработения материал. Особено полезен при полагане на плочки и довършителни работи.
 • Уред за рязане на гипсокартон - Гипсокартоновият нож се използва за рязане на гипсокартон по желаната форма и размер. За да използвате ножа, трябва да поставите острието върху гипсокартона и да го натискате, докато прорежете материята. Нужно е да внимавате при работа с гипсокартонов нож, за да не нараните себе си или да не повредите материята. Преди да започнете да режете гипсокартон, уверете се, че сте внимателно прегледали работната зона, за да избегнете грешки.

Качествени инструменти на достъпни цени

Ако търсите онлайн магазин за покупка на строителни инструменти, ние предлагаме най-голямото разнообразие от продукти на конкурентни цени. Нашата мисия е да Ви осигурим всичко необходимо за успешното изпълнение на проектите Ви.

В нашия магазин можете да намерите различни видове строителни инструменти. Освен това, предлагаме голямо разнообразие от аксесоари и консумативи към тях.

Предлаганите продукти са висококачествени и са произведени от най-добрите производители в индустрията. Предлагаме бърза и сигурна доставка и имаме отлично обслужване на клиенти. Заявените от Вас продукти ще бъдат доставени с куриерска фирма Еконт с наложен платеж.

Посетете нашия сайт и разгледайте нашата голяма гама от продукти за строителството. Ние сме сигурни, че ще намерите точно това, от което се нуждаете!


Повдигач за гипсокартон Mar-PolБлагодарение на въртящата се система улеснява монтажа на панели на тавани, стени и всякакви наклони. Стабилността на устройството се осигурява от блокирането на колелата.Повдигачът има защита срещу изпускане на ръката. Това ни позволява безопасно да повдигнем плочите д..
300.00 лв
без ДДС:300.00 лв
4D лазерен нивелир с 16 линии (четири точков), самонивелиращ се, със зелен лазер StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ: 16 линии, 4 равнини (4 лазера) Степен на защита: IP54 Влагоустойчив и Прахоустойчив Батерия 3.6v 5000mAh (литиево йонна) – време за работа до 16 часа Размери 130 мм /80 мм /135 мм Точнос..
159.00 лв
без ДДС:159.00 лв
Акумулаторна вендуза за плочки 36V 8Ah StahlMayer Немска акумулаторна вендуза StahlMayer е изключително удобна за работа, тъй като може да се работи и с една ръка. Специалната форма позволява да се поддържа баланса на натоварването във фаза на повдигане и полагане на плочката. Вибрациите, които съз..
135.00 лв
без ДДС:135.00 лв
Акумулаторна вендуза за плочки 36V 8Ah StahlMayer Акумулаторна вендуза StahlMayer е изключително удобна за работа, тъй като може да се работи и с една ръка. Специалната форма позволява да се поддържа баланса на натоварването във фаза на повдигане и полагане на плочката. Вибрациите, които създава са..
135.00 лв
без ДДС:135.00 лв
Акумулаторна лазерна ролетка с максимален обхват на измерване 80 метра JCB Изчисляване на площ и обем - вече не е необходимо да броите всичко. Тази ролетка ще го направи вместо вас само за няколко минути! Какво прави лазерния далекомер JCB уникален? Прецизност - точността на измерване до 3 мм ще..
120.00 лв
без ДДС:120.00 лв
Бензинов вибромастар 2HP с лента 2 метра RipperС вибромастара можете да вибрирате и изравнявате големи площи от сместа за кратко време. ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Мощност на лентата : 2 HPВъртящ момент : 1.1NmБрой цилиндри : 1Обороти на празен ход : 3300 об./минМаксимална скорост на двигателя :..
1,450.00 лв
без ДДС:1,450.00 лв
Вибратор за бетон 35 мм x 2 м Mar-PolВибратор за бетон, устройство, използвано за вибриране на бетонна маса, за да се получи възможно най-голяма кохезивност и хомогенност. Намалява въздушните мехурчета от бетона.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Мощност - 1350WНапрежение - 230VЧестота - 50HzДължина на боздугана - 200 ..
155.00 лв
без ДДС:155.00 лв
Вибратор за бетон 35 мм x 2 м RIPPER Вибратор за бетон, устройство, използвано за вибриране на бетонна маса, за да се получи възможно най-голяма кохезивност и хомогенност. Намалява въздушните мехурчета от бетона. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Алуминиев корпус на редуктора Захранващо напрежение: 230V/50Hz Мак..
150.00 лв
без ДДС:150.00 лв
Електрически вибромастар за бетон с лента 1.5 м 14 см RipperВибриращата лента е оборудвана с ефективен задвижващ блок. Профилът на "L" щангата е изработен от алуминиева сплав , характеризира се с висока устойчивост на абразия и огъване. С вибромастара можете да вибрирате и изравнявате големи площи о..
550.00 лв
без ДДС:550.00 лв
Електрически пистолет за боядисване 800 мл HAWEK Електрически пистолет с висок дебит и ефективност, предназначен за боядисване с бои и лакове. Благодарение на вградения компресор, той не изисква външно подаване на сгъстен въздух. Професионалният пистолет за боядисване може да се използва при боядис..
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Електрически пистолет за боядисване 800 мл Mar-PolЕлектрически пистолет с висока дебитност и ефективност, предназначен за боядисване с бои и лакове. Благодарение на вградения компресор не се нуждае от външно захранване със сгъстен въздух. С професионалният бояджийски пистолет ще се боядисват повърхн..
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Електрически пистолет за боядисване 800 мл Ripper Електрически пистолет с висока дебитност и ефективност, предназначен за боядисване с бои и лакове. Благодарение на вградения компресор не се нуждае от външно захранване със сгъстен въздух. С професионалният бояджийски пистолет ще се боядисват повърх..
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Лазерен нивелир в комплект с тринога - самонивелиращ се JCB Незаменим инструмент при ремонт! ХАРАКТЕРИСТИКИ: Прецизно измерване (+/- 0,8 мм) - благодарение на това можете да сте сигурни, че извършената работа е прецизна, което ще улесни много работата! Разстояние за измерване от 20 м - нивелирът..
135.00 лв
без ДДС:135.00 лв
Лазерна ролетка с максимален обхват на измерване 65 метра JCB Изчисляване на площ и обем - вече не е необходимо да броите всичко. Тази ролетка ще го направи вместо вас само за няколко минути! Какво прави лазерния далекомер JCB уникален? Прецизност - точността на измерване до 3 мм ще осигури прец..
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Машина за безвъздушно боядисване - бояджийски агрегат Mar-Pol Страхотен, универсален уред за боядисване на повечето видове основи - вътрешни и външни стени Работи с много видове бои: акрил емулсия многоцветни бои латекс противопожарна защита байцове и водни лакове и емайллакове Защо си стр..
550.00 лв
без ДДС:550.00 лв
Машина за рязане на широкоформатни плочи до 340 см HAWEK Машината за рязане е специално проектирана за порцеланови плочки с формати по-големи от 300 см x 100 см и с дебелини от 3 до 8 мм. Водачите са изработени от алуминий и са сглобени заедно, за да гарантират перфектен резултат, винаги на 1 см от..
599.00 лв
без ДДС:599.00 лв
Многофункционална работна маса - платформа 7 в 1 WMCМногофункционална работна маса, която има голяма работна повърхност, която улеснява рязането и пробиването. Отстрани на масата има вградено чекмедже. Може да се използва като стабилно скеле или работна платформа. Комплектът съдържа колела, благодар..
270.00 лв
без ДДС:270.00 лв
Настолен циркуляр за рязане на дърво ф255 Ripper Трионът RIPPER се характеризира с висока мощност, ефективна и безотказна работа и висока прецизност на изработка , поради което се препоръчва за използване в: Професионални приложения Ферми Домашни работилници ХАРАКТЕРИСТИКИ: Захранващо напрежен..
435.00 лв
без ДДС:435.00 лв
Повдигач за гипсокартон HAWEK Благодарение на въртящата се система улеснява монтажа на панели на тавани, стени и всякакви наклони. Стабилността на устройството се осигурява от блокирането на колелата. Повдигачът има защита срещу изпускане на ръката. Това ни позволява безопасно да повдигнем плочите..
300.00 лв
без ДДС:300.00 лв
Повдигач за гипсокартон HAWEK Благодарение на въртящата се система улеснява монтажа на панели на тавани, стени и всякакви наклони. Стабилността на устройството се осигурява от блокирането на колелата. Повдигачът има защита срещу изпускане на ръката. Това ни позволява безопасно да повдигнем плочите..
300.00 лв
без ДДС:300.00 лв
Релсова машина за рязане на плочки с лазер 1200 мм StahlMayer Изключително качествени професионални машини за рязане на плочки с всички възможни опции и функции необходими за професионално, продължително и безкомпромисно рязане на всякакъв вид фаянсови плочки, теракота, гранитогрес и други подобни ..
199.00 лв
без ДДС:199.00 лв
Ръчен алуминиев мастар за бетон 1.2 м / 5.4 м RipperХАРАКТЕРИСТИКИ:Използвайки няколко пръчки, можете да увеличите работния обхватПодвижна глава - улеснява управлениетоРъчна осцилираща замазка за изглаждане на бетонОсцилираща система за двупосочна работаИзработен от магнезийЗаоблени ръбовеТри щеки с..
275.00 лв
без ДДС:275.00 лв
Сгъваема LED шлайф машина - жираф за шлайфане на стени и тавани Mar-Pol Устройството е предназначено за работа с шкурка, за шлайфане на тавани, вътрешни и външни стени, за почистване на подове или за отлепване на стара боя, лепило или друго покритие с боя. "Жирафаът" е инструмент, който предлага о..
249.00 лв
без ДДС:249.00 лв
Показва 1 до 23 от 23 (1 страници)