Меню
Количка

Автоинструменти

Какво представляват?

Автоинструментите са вид ръчни инструменти, предназначени за използване при ремонт и поддръжка на автомобили. Тези инструменти се предлагат в голямо разнообразие от форми и размери и се използват за изпълнение на редица задачи - от сваляне на гайки и болтове до измерване и изпитване на различни компоненти на автомобила.

Всеки шофьор трябва да е подготвен за неочаквани ситуации на пътя. Всеки майстор или сервизен техник трябва да разполага с надежден, професионален автомобилен инструмент за работа. Бързо отвиване на болтове и смяна на колело, източване и смяна на масло и охлаждаща течност или просто почистване на стъклата от сняг и лед - всичко това и още много други неща. Автоинструментът е и най-добрият подарък за собственика на автомобил.

За да спестите време, пари, нерви и за да не търсите магазин за автоинструменти, поръчайте всичко необходимо на нашия сайт и ние ще доставим покупката до всяка точка на България.

Комплектът с инструменти за автомобил е задължителен за шофьорите, които предпочитат да извършват ремонтите сами. Различните комплекти съдържат различни инструменти необходими за работа: тресчотки, удължители, гнезда, отвертки, поставени в специален куфар или калъф за лесно съхранение и транспортиране.

Комплектът инструменти за автомобили е едно от онези неща, които всеки автомобилист трябва да има под ръка. Никой не е застрахован от повреда на пътя. Автомобилният комплект инструменти трябва да включва всичко необходимо за основните видове повреди: смяна на колела и акумулатор, проблеми с електрическата инсталация и др. Обикновено комплектът включва набор от гнезда и битове, както и гаечни ключове и някакъв вид инструмент за сглобяване и разглобяване. Някои комплекти могат да включват и други аксесоари, включително специализирани инструменти. Важно е да се намери баланс между минималния и максималния брой инструменти в комплекта, тъй като твърде големият комплект ще бъде труден за съхранение и транспортиране в автомобила, а твърде малкият комплект може да не съдържа подходящите инструменти.

Разнообразие

Трябва да се направи разграничение между комплектите инструменти за ремонт на автомобила в гаража и на пътя (преносими). Първите обикновено съдържат само специализирани приспособления. "Пътните" комплекти съдържат всичко, което може да ви е необходимо за вашия автомобил на път.

В какво се състои разнообразието на предлаганите от нас инструменти?

Пневматична помпа за засмукване на масло - Предпочитате ли традиционните начини за смяна на маслото? Няма проблем! Просто поставете купата на мивката на височината на масления съд в колата. Развийте винта и цялото масло бързо ще потече в резервоара на това устройство.

  • Метален куфар за инструменти - Куфарът ще върши работа както като органайзер в багажника на автомобила, така и у дома, позволявайки ви да поддържате ред, той е изработен от тънка ламарина, за да поддържа теглото възможно най-ниско, за да не натоварва потребителя с допълнително тегло.
  • Авто стетоскоп - Предназначен е за локализиране на вибрации или течове (клапани, бутални пръстени и гарнитури). Авто стетоскопът също осигурява бърз начин за локализиране на шумове в двигатели или лагери.
  • Универсално устройство за смяна на спирачна течност – обикновено комплектът включва контейнер за презареждане на течността с 4 монтажни адаптера.
  • Клещи - Използват се за захващане и манипулиране на различни компоненти на превозно средство, като проводници, маркучи и кабели. Предлагат се в различни форми и размери, включително клещи с плъзгащи се съединения и заключващи клещи. Специални клещи, като клещи за скоби за маркучи и клещи за спирачни пружини, също се използват при ремонт на автомобили.
  • Гаечни ключове - Използват се за затягане и разхлабване на гайки и болтове и се предлагат в различни размери, за да пасват на различни видове крепежни елементи. Най-често срещаните типове гаечни ключове, използвани при ремонта на автомобили, са отворени гаечни ключове, кутийни гаечни ключове и комбинирани гаечни ключове. Отворените гаечни ключове имат U-образен отвор, който пасва на гайката или болта, докато кутийните гаечни ключове имат затворен отвор, който обгражда изцяло закопчалката.
  • Отвертки - Използват се за поставяне и премахване на винтове и се предлагат в различни размери и форми. Най-често срещаните видове отвертки, използвани при ремонт на автомобили, са отвертки с плоска глава и отвертки с кръстата глава. Други видове отвертки, като Torx и шестостенни отвертки, също могат да се използват за специфични приложения.
  • Скоба за пружини на клапани - Комплектът със скоба за пружините на клапаните има професионално качество и е идеален за използване при автомобили, джипове, малки корабни двигатели и при повечето мотоциклетни двигатели. Различните по големина адаптери превръщат комплекта в един от най-универсалните на пазара, тъй като премахват и компресират повечето глави на цилиндрите. Предлаганите скоби позволяват да пасват правилно пружините на клапаните, като ги прави по-лесни за компресиране.
  • Помпи, компресори, пневматични пистолети за помпане на гуми – Задължителен инструмент за всеки шофьор, за да не се движите с недостатъчно налягане в гумите.
  • Маркуч за въздух - Пневматичният гумен маркуч се използва за захранване на всички пневматични инструменти. Най-голямото предимство е, че е изработена от каучук, който е маслоустойчив, гъвкав и устойчив на натиск.
  • Система за гресиране – Предлаганите системи за гресиране се използват за смазване на машини и устройства. Пистолетът за грес има стандартни накрайници и дълъг кабел за удобство на потребителя. Допълнително предимство е здравата конструкция. Дългият маркуч позволява свобода на движение по време на работа.

За кого са предназначени?

В допълнение към тези основни инструменти за автомобили, има много други видове инструменти и оборудване, използвани в ремонта на автомобили, включително рампи, крикове и диагностично оборудване. Рампи и крикове се използват за повдигане на превозно средство от земята, което улеснява достъпа до различни компоненти отдолу. Диагностичното оборудване, като четци на кодове и инструменти за сканиране, се използва за диагностициране на проблеми с различните системи и компоненти на автомобила.

Като цяло, автомобилните инструменти са от съществено значение за всеки, който работи върху автомобили, от професионални механици до ентусиасти „направи си сам“. С правилните инструменти и оборудване е възможно да се диагностицират и поправят широк спектър от проблеми в превозното средство, като се гарантира, че то се движи гладко и безопасно по пътя. Независимо дали сменяте гума, сменяте част или извършвате сложен ремонт, наличието на правилните инструменти под ръка може да ви улесни много.

Како виждате Gedore.bg предлага от професионални инструменти за вашия автомобил до такива инструменти, които са необходими за всеки шофьор.


 Комплект от 2 рампи за кола 5 тона с крик Mar-PolХАРАКТЕРИСТИКИ:Платформата на колелото е оборудвана с две предпазни устройства - греда от едната страна и ъгъл от другата, за да се предотврати случайно изтъркулване на автомобила от рампатаГолямата максимална ширина ни позволява да влезем удобн..
450.00 лв
без ДДС:450.00 лв
Авто стетоскоп - RockForceПредназначен е за локализиране на вибрации или течове (клапани, бутални пръстени и гарнитури). Авто стетоскопът също осигурява бърз начин за локализиране на шумове в двигатели или лагери...
19.90 лв
без ДДС:19.90 лв
Гедоре 1/4 шестостенен комплект 46 части RockForceТози комплект е създаден от висококачествени материали и е предназначен за професионална употреба в автомобилния и индустриалния сектор. Комплектът включва 46 части, което го прави много разнообразен и подходящ за различни видове работа. В него ще на..
48.00 лв
без ДДС:48.00 лв
Гедоре 172 части RockForceКомплектът включва 172 части, което го прави изключително разнообразен и практичен за работа. В него ще намерите различни видове инструменти като вложки, вложки със съединител, битове, въртящи превключватели, ключове и други аксесоари, необходими за различни видове задачи. ..
200.00 лв
без ДДС:200.00 лв
Гедоре 216 части RockForceТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: Ключ звездогаечен: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 мм Тресчотка 1/4: усилена Вложки 1/4, 6 – стенни: 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 мм Вложки 1/4, 6 – стенни дълбоки: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 мм Вложки 1/4, Е – Вло..
245.00 лв
без ДДС:245.00 лв
Гедоре RockForce 108 части Захват 1/4" и 1/2" квадрат Изработени от хром–ванадиум   КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА: Вложка 1/4" – 4 мм Вложка 1/4" – 4.5 мм Вложка 1/4" – 5 мм Вложка 1/4" – 5.5 мм Вложка 1/4" – 6 мм Вложка 1/4" – 7 мм Вложка 1/4" – 8 мм Вложка 1/4" – ..
149.00 лв
без ДДС:149.00 лв
Гедоре с разтегателни тресчотки RockForce 108 части КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА: 14 броя вложки 1/2: 8, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 20, 22, 24, 27, 30, 32 мм 3 броя ударни вложки 1/2: 17, 19, 21 мм 3 броя дълбоки вложки 1/2: 14, 15, 22 мм 2 броя вложки дълбоки ударни: 17, 19 мм 8 броя вложк..
170.00 лв
без ДДС:170.00 лв
Дванадесетостенно камионско гедоре 26 части 3/4" и 1" 21 – 65 мм Комплектът съдържа висококачествени инструменти: адаптер 3 / 4" и 1", два удължителя, тресчотка, Т–образен върток, подвижна свръзка и 20 броя вложки с размери 21 – 65 мм. Инструментите са изработени от висококачествени, устойчиви ма..
215.00 лв
без ДДС:215.00 лв
Електрическа помпа за дизелово гориво и масло Електрическа помпа за дизелово гориво и масло е предназначена за прехвърляне на дизелови, леки масла и керосин. Корпус на помпата от чугун, обработен срещу корозия и боядисан. Помпата се характеризира с добра производителност, издръжливост и солидни х..
290.00 лв
без ДДС:290.00 лв
Зегер клещи за спирачни апарати усилени RockForce За вътрешни клипове Самостоятелно отваряне Дължина 165 мм Дължина на върха приблизително 65 мм..
30.00 лв
без ДДС:30.00 лв
Инструмент за смяна на спирачна течност Mar-PolУниверсално устройство за смяна на спирачна течност. Комплектът включва контейнер за презареждане на течността с 4 монтажни адаптера. Вместимост 0,75 л Разход на въздух: 180 литра/мин Работно налягане: 5 до 8 бара Произведен вакуум: -0,5 б..
54.00 лв
без ДДС:54.00 лв
Използват се за премахване и поставяне на скоби за маншони Могат да се използват с 1/2" върток или динамометричен ключ Подходящ за Audi, Opel, Citroen, SEAT, BMW, Mercedes – Benz, Honda, Nissan, Mazda, Ford, GM, Chrysler и други Дължина L: 235 мм..
36.00 лв
без ДДС:36.00 лв
Комплект за монтаж и демонтаж на съединители RockForce Комплект за монтаж и демонтаж на съединители RockForce
-10 %
Комплект за монтаж и демонтаж на съединители RockForce Комплект инструменти за монтаж на съединители SAС. Комплектът е необходим за самонастройващи се съединители преди демонтаж и монтаж. Предотвратява деформацията на плочките, което може да доведе до неправилно свързване или триене. Има мо..
265.00 лв 295.00 лв
без ДДС:265.00 лв
Ключ за ремъчни ролки със сменяеми накрайници Mar-Pol Ключ за разглобяване на обтегачите със сменяеми накрайници и огъната дръжка. Комплектът включва 13 броя TORX и пръстеновидни клеми в популярни размери. КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА: Дръжка 455 мм TORX битове: E10, E12, E14, E16, E18 12-точ..
119.00 лв
без ДДС:119.00 лв
Комплект ключове за клинов и зъбчат ремък 5 части Mar-Pol Комплектът е предназначен за регулиране на обтегачите на ангренажния ремък в повечето модели автомобили. Много тясно и дълго рамо за ключ, което позволява използването на ключа на труднодостъпни места. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Дължина: 470 ..
102.00 лв
без ДДС:102.00 лв
Универсален комплект за ремонт на спирачни тръбички MAR-POLКОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:Преса за направа на жициРезачка за кабелиКонусна дъскаДържач за монтаж на спирачен маркуч7 броя адаптори с размери-3/16", 1/4", 5/16", 3/8", 7/16", 1/2", 5/8"ПРИЛОЖЕНИЕ:За ремонт на спирачни накрайници и хидравлични м..
49.00 лв
без ДДС:49.00 лв
Пластмасов шприц за масло 1500мл прозрачен  с адаптори – Помпа за масла, гориво и течности Подходящ за моторно масло, редукторно масло, антифриз, вода за извличане на излишните горива от горивните тръбопроводи, Елиминира риска от разливи на гориво. Пасва на много по–нови и по–стари бензинов..
75.00 лв
без ДДС:75.00 лв
Скоба и втулки за монтаж и демонтаж на лагери и шарнири Mar-Pol Изпозва се при повечето леки и лекотоварни превозни средства, 4 х 4 автомобили и ванове, които имат притискащ тип сферични шарнири. КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА: 4 броя адаптора “С” рамка с винт Водачи с размери: 2–3/4″ х 3″; 2–1..
125.00 лв
без ДДС:125.00 лв
Комплект скоби за лагери Mar-Pol Комплектът се използва за отстраняване на лагери, зъбни колела, шайби, валове и други клиновидни части, използвани в механиката. Комплектът е предназначен за интензивна работа в гаражи и автосервизи. Позволява бърза и лесна смяна на лагерите, без да се засяга стр..
180.00 лв
без ДДС:180.00 лв
ПОМПА ЗА МОТОРНО МАСЛО 12V 38MM MAR-POLПомпата може да се използва в сервизни и домашни условия. Супер качество – изработена от неръждаема стоманаТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Капацитет –15 л/минВисочина на повдигане – 2 мДиаметър на помпата – 38 ммТегло – 290грНапрежение – 12V16 мм връзка за маркучВ компле..
29.00 лв
без ДДС:29.00 лв
Шприц за масло 400 сс прозрачен Пистолета за засмукване на масло е подходящ за отстраняване или замяна на масло в уплътненията на двигателя и скоростната кутия. Прозрачното му тяло позволява лесна проверка Комплетка съдържа шприц и прозрачен гъвкав маркуч..
28.00 лв
без ДДС:28.00 лв
Професионален пневматичен пистолет за помпане на гуми с манометър RockForce / 16 bar, 1/4'' / ХАРАКТЕРИСТИКА: Професионален пневматичен пистолет с манометър – за помпване на гуми на автомобили и камиони. Оборудван с голям манометър в гумен капак, който предпазва от удари. Измервателна скала в ..
32.00 лв
без ДДС:32.00 лв
Скоба за клеми на акумулатори и рамо на чистачки RockForce Професионална скоба с бърз захват за сваляне акумулаторни клеми, рамена на чистачки и други . Марка: Rock Force Произход: Тайван Захват: 35 мм..
35.00 лв
без ДДС:35.00 лв
Скоба за пружини на клапани 10 части RockForce  Този комплект със скоба за пружините на клапаните има професионално качество и е идеален за използване при автомобили, джипове, малки корабни двигатели и при повечето мотоциклетни двигатели. Различните по големина адаптери превръщат комплектъ..
49.00 лв
без ДДС:49.00 лв
Скоба за сваляне на клеми RockForce Професионална скоба за сваляне на акумулаторни клеми и рамена на чистачки – RockForce Марка : Rock Force Произход: Тайван Захват : 35 мм..
39.00 лв
без ДДС:39.00 лв
Телени четки за почистване на свещи и инжектори 38 броя RockForceКомплект телени четки RockForce за почистване на свещи и инжектори, изработени от метал, месинг и найлон 38 броя. Четките са прегледно подредени в здраво куфарче подходящо за съхранение и удобно за транспорт. RockForce&n..
80.00 лв
без ДДС:80.00 лв
Шестостенно камионско гедоре 26 части 3/4" и 1" 21 – 65 мм Mar-Pol Комплектът съдържа висококачествени инструменти: адаптер 3 / 4″ и 1″, два удължителя, тресчотка, Т–образен върток, подвижна свръзка и 20 броя вложки с размери 21 – 65 мм. Инструментите са изработени от висококачествени, устой..
215.00 лв
без ДДС:215.00 лв
Автоматична макара с маркуч за въздух 15 м 8 х 12 мм HAWEK С тези въздушни макари винаги имате на разположение сгъстен въздух. Маркуча не се заплита от системата за автоматично блокиране на навиването. Поради качествения корпус въздушната макара издържа дълго време. Лесна е за закрепване към стенат..
145.00 лв
без ДДС:145.00 лв
Автомонтьорски стол с поставка за инструменти RockForceВъртящ се регулируем автомеханически стол на колелаМинимална височина – 425 ммМаксимална височина – 540 ммДиаметър – 300 ммТегло: 8.00 кг..
79.00 лв
без ДДС:79.00 лв
Бояджийски пистолет 1.4 мм Mar-PolПистолетът е изработен по HVLP технология - адаптиран за по-ниско налягане, което позволява спестяване на лак до 30%. За работа с пистолета е необходима подходяща пневматична система със сгъстен въздух с регулирано налягане до 0,3 MPa. Принципът на действие на уреда..
44.00 лв
без ДДС:44.00 лв
Бутален компресор за въздух 25 литра StahlMayer ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Захранване: 230V/50Hz Тип компресор: Маслен Мощност: 1.8 kW Максимално налягане: 8 bar Обем на съда: 25 литра Дебит на въздуха: 130л/мин Регулиране на налягането: 2 манометъра Ниво на шума: 97dB ГАРАНЦИЯ: 24 МЕСЕЦА..
219.00 лв
без ДДС:219.00 лв
Бутален компресор за въздух 25 литра StahlMayer + Пневматичен гайковерт 1/2 850Nm с вложки 17 части StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ КОМПРЕСОР: Захранване: 230V/50Hz Тип компресор: Маслен Мощност: 1.8kW Максимално налягане: 8 bar Обем на съда: 25 литра Дебит на въздуха: 130л/мин Регулиране на ..
275.00 лв
без ДДС:275.00 лв
Бутален компресор за въздух 50 литра StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ: Работно напрежение: 220V – 13А Тип компресор: Маслен моноблок Дебит на въздуха навътре: 200 литра Дебитна въздуха навън: 120 литра Мощност: 1500W Обем на контейнера на компресора: 50 литра Захранване: 220V Обороти: 2800 мин – 1..
289.00 лв
без ДДС:289.00 лв
Бутален компресор за въздух 50 литра StahlMayer + Пневматичен гайковерт 1/2 850Nm с вложки 17 части StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ КОМПРЕСОР: Работно напрежение: 220V- 13А Тип компресор: Маслен моноблок Дебит на въздуха навътре: 200 литра Дебитна въздуха навън: 120 литра Мощност: 1500W Обем на кон..
350.00 лв
без ДДС:350.00 лв
Бутилка за шоково помпане на гуми 40 литра Mar-PolТова устройство ще улесни работата ви при вулканизация! Трябва да дръпнете само веднъж и гумата ще седне на джантата. Използването на това оборудване наистина е проста задача - единствената процедура, която понякога трябва да извършвате, е да напълни..
229.00 лв
без ДДС:229.00 лв
Вакуум помпа за обезвъздушаване на спирачна система и съединители Mar-PolПомпата е многофункционално устройство, използвано за диагностика на системи в автомобили и техника. Комплектът може да се използва в почти всеки двигател или система.Помпата се използва за обезвъздушаване на системите:Сензор з..
75.00 лв
без ДДС:75.00 лв
Вана за източване на масло 16 литра Mar-PolПолезно при смяна на масло или охлаждаща течност в автомобила. Малката височина на купата улеснява плъзгането й под колата.Изработена от пластмаса, устойчива на химикали и разтворители.Формата на купата предотвратява разливането на маслото. Има фуния за изп..
34.00 лв
без ДДС:34.00 лв
Гедоре 108 части ForceKraftКОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:18 броя 1/4 бит: SL4, SL5.5, SL6.5, PH1, PH2, PZ1, PZ2, HEX3, HEX4, HEX5, HEX6, TORX T8, T10, T15, T20, T25, T27, T3017 броя бит (30mmL): SL8, SL10, SL12, T40, T45, T50, T55, T60, PH3, PH4, PZ3, PZ4, HEX7, HEX8, HEX10, HEX12, HEX1413 броя 1/4 вложки: 4, ..
145.00 лв
без ДДС:145.00 лв
Гедоре 125 + 6 части премиум RockForceСЪДЪРЖАНИЕ:Накрайник 1/2” – 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 20, 22, 24, 27, 30, 32Накрайник 1/2” – ударни: 17, 19, 21Глава 1/2” – 36Дълбоко гнездо 1/2” – 14, 15, 22 ммДълбоко гнездо 1/2” – ударни: 17, 19Удължител 1/2"125 мм, 250 ммГлава на свещ 16 мм, 21ммДръжка ..
240.00 лв
без ДДС:240.00 лв
Гедоре 17 части 1/2  RockForceНакрайници 6 гр – 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 19; 21; 22; 24; 27 ммТегло: 3.00 кг..
89.00 лв
без ДДС:89.00 лв
Гедоре 24 части 3/4  6 – стенно RockForceТегло: 17.60 кгСЪДЪРЖАНИЕ:3/4 гнезда: 20 артикула (17, 18, 19, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 29, 30, 32, 33, 34, 35, 36, 38, 41, 46, 50 мм ) Тресчотка 3/4Т-ръкохватка 3/4Кардан 3/4Удължители 3/4: 2 броя (200, 400 мм) Адаптер: 1/2 (M) x 3/ 4 (F), 1 (M..
299.00 лв
без ДДС:299.00 лв
Гедоре 24 части 3/4 12 – стенно RockForceТегло: 7.58 кгСЪДЪРЖАНИЕ:Пълен комплект – гнездо глава 3/4  – 17, 19, 21, 22, 24, 27, 30, 32, 33, 34, 35, 36, 36, 41, 46, 50 мм  Реверсивна тресчотка 3/4  500 ммТ-образна ръкохватка 3/4 500 ммУдължител 3/4 200 мм – 400 ммКарданна връзка 3/4&nbs..
329.00 лв
без ДДС:329.00 лв
Гедоре 46 части ForceKraftКОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:Вложки: 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ммТресчотка 1/4″Битове(HEX) 35 мм:  3, 4, 5, 6, 7, 8 ммБитове(TORX) 35 мм: T10, T15, T20, T25, T30, T40Битове(SLOTTED) 35 мм: 4, 5.5, 7 ммБитове(PH) 35 мм: PH.1, PH.2, PH.3Битове(PZ) 35 мм: PZ1, ..
46.00 лв
без ДДС:46.00 лв
Гедоре с ударни вложки 24 части 1/2 до 24 мм HAWEK КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА: 18 броя вложки на 1/2" с размер - 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; 22; 23; 24; 27; 30; 32 мм 1 брой x 1/2" тресчотка 2 броя x 1/2" удължения - 127 мм и 250 мм 1 брой x 1/2" каре 1 брой x 1/2" върток 380 мм 1..
79.00 лв
без ДДС:79.00 лв
Гедоре с ударни вложки 26 части 3/4  6-стенно RockForceКомплектът с ударни вложки ROCKFORCE от 26 части RF-68262-5MPB е подходящ за използване в различни индустрии, работилници, както и сервизни станции. Всеки продукт е изработен от здрава стомана и има дълъг експлоатационен живот. нашият компл..
280.00 лв
без ДДС:280.00 лв
Гедоре с ударни вложки 26 части 3/4 12-стенно RockForceКомплектът с ударни вложки ROCKFORCE от 26 части RF-68262-5MPB е подходящ за използване в различни индустрии, работилници, както и сервизни станции. Всеки продукт е изработен от здрава стомана и има дълъг експлоатационен живот. нашият комплект е..
280.00 лв
без ДДС:280.00 лв
Електрически крик с гайковерт – 12V ROGTZ Практичен комплект 2 в 1 – електрически крик с гайковерт - струва си да имате един такъв комплект за всяка спешна ситуация. Куфарът за съхранение е проектиран с предупредителен триъгълник – лесно решение за аварийни ситуации на автомобила. ХАРАКТЕРИСТИКИ Н..
199.00 лв
без ДДС:199.00 лв
Звездогаечни ключове в калъф 8–32 мм ForceKraftКомплектът съдържа ключове с размери от 10 до 32 мм: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 21, 24, 27, 30,  32 ммМатериал: Cr V – висококачествена хром–ванадиева стоманаХром–никелово антикорозионно покритиеИзцяло полираниВъзможност за смяна на ..
95.00 лв
без ДДС:95.00 лв
Зегер клещи за спирачни апарати Mar-PolОгънати вътрешни клещи за поставяне и сваляне на закрепващи пръстени зегер от спирачни апарати на VW, Audi, Mercedes и много други.Клещите са изработени от здрава и издръжлива стомана, имат дръжки от качествена гума.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Обратно движение: 90°Дължина..
24.00 лв
без ДДС:24.00 лв
Индикаторен часовник с магнитна стойка 0 - 10 мм RockForceМагнитна стойка с индикаторен часовник RockForce има диаметър на циферблата 55 мм. Обхватът на измерване е 0-10 мм, а точността на измерване - 0.01 мм. Инструментът е предназначен за много прецизна проверка на геометрични форми на различни ел..
85.00 лв
без ДДС:85.00 лв
Индукционен нагревател в комплект с аксесоари RockForceИндукционният нагревател е устройство за бързо нагряване на различни метални повърхности без използване на открит пламък.Индукционното нагряване е метод за безконтактно нагряване на електропроводими материали с висока честота и големи токове. Пр..
850.00 лв
без ДДС:850.00 лв
Показва 1 до 52 от 239 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR