Меню
Количка

Скоби

Gedore.bg, вашата надеждна дестинация за висококачествени инструменти. Скоби за различни приложения: Сигурни и ефикасни решения за закрепване

Нашата широка гама от скоби е избрана така, че да осигурява сигурни и ефективни решения за закрепване за различни приложения. Независимо дали трябва да свалите клеми, да демонтирате лагери или шарнири, нашите скоби са създадени, за да осигурят надеждна работа и да улеснят работата ви.

Скоби за пружини: Надеждно закрепване на пружини и компоненти на окачването

Нашата селекция от скоби за пружини е проектирана така, че да осигурява сигурни решения за подмяна на пружини и компоненти на окачването. Тези скоби ви позволяват да държите пружините на място, докато работите по системите за окачване, като осигуряват безопасност и ефективност. Със своята издръжлива конструкция и лесен за използване дизайн тези скоби са незаменими инструменти за автомобилни ентусиасти, механици и специалисти по окачване.

Предлагат се следните видове :

За отстраняване на лагери: Безпроблемно отстраняване на лагери

Когато става въпрос за демонтиране на лагери, скобата осигурява идеалното решение. Този универсален инструмент ви позволява да захванете и да задържите здраво лагерите на място, което улеснява отстраняването им от валове или корпуси. Ергономичният дизайн и здравата конструкция на скобата осигуряват сигурно захващане, като намаляват риска от повреда на лагера или околните компоненти.

За пружини на клапани: Сигурна и прецизна работа

Скобата за пружини на клапани е основен инструмент за поддръжка и ремонт на двигатели. Проектирана специално за автомобилни приложения, тази скоба ви позволява да държите сигурно пружините на клапаните на място, докато сваляте или монтирате клапаните. Здравата конструкция и прецизният дизайн на скобата осигуряват сигурно захващане, което ви позволява да работите уверено и прецизно.

За клеми на акумулатори и рамо на чистачки

Професионална скоба с бърз захват за сваляне акумулаторни клеми, рамена на чистачки и други.

За изваждане на карета

Универсална скоба за бързо и удобно отстраняване на външните карета на предните задвижващи колела без да се налага сваляне на полуоската.

За ябълковидни болтове

Скобите позволяват премахването на захванатите щифтове без нужда от ударни инструменти. Много здравите резби с големи диаметри гарантират огромна мощност на изтласкване. Не уврежда пръти и стабилизатори.

Хидравлична скоба за лагери

Професионална хидравлична скоба за вадене на лагери. Подходяща за фланци, зъбни колела и лагери.

Хидравлична скоба – стойка за пружини

Това е инструмент, който ще ви бъде полезен за смяна на пружини и амортисьори. Цялата операция се основава на хидравличен цилиндър, управляван от два крачни лоста - единият от тях отговаря за повдигането на буталото на цилиндъра, а другият е за контролираното му спускане.

Често задавани въпроси

Подходящи ли са скобите за пружини за тежки компоненти на окачването?

Да, те са проектирани така, че да осигуряват сигурно закрепване на редица компоненти на окачването, включително и на пружини за големи натоварвания. Тяхната издръжлива конструкция и силен захват ги правят подходящи за различни системи на окачване, като осигуряват надеждна работа.

Лесни ли са за използване от начинаещи?

Те са проектирани с мисъл за удобство при употреба, което ги прави подходящи както за опитни потребители, така и за начинаещи.

Могат ли скобите да се използват за приложения извън работата в автомобилната индустрия?

Въпреки че са проектирани с оглед на специфични приложения, те могат да намерят приложение и в други отрасли или проекти, където се изисква сигурно закрепване. Важно е да се прецени съвместимостта и пригодността на скобата за конкретната задача.

Какви скоби предлага Gedore.bg?

С нашия богат асортимент от скоби за различни предназначения можете уверено да се справите със спектъра от задачи, с лекота и ефективност. Можете да разчитате на нас да ви осигурим правилния инструмент за вашата работа. Както сами може да се уверите, Gedore.bg ви предлага обширен асортимент от скоби, които са специално подбрани, за да отговорят на вашите конкретни изисквания.

Скоба и втулки за монтаж и демонтаж на лагери и шарнири Mar-Pol Изпозва се при повечето леки и лекотоварни превозни средства, 4 х 4 автомобили и ванове, които имат притискащ тип сферични шарнири. КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА: 4 броя адаптора “С” рамка с винт Водачи с размери: 2–3/4″ х 3″; 2–1..
125.00 лв
без ДДС:125.00 лв
Комплект скоби за лагери Mar-Pol Комплектът се използва за отстраняване на лагери, зъбни колела, шайби, валове и други клиновидни части, използвани в механиката. Комплектът е предназначен за интензивна работа в гаражи и автосервизи. Позволява бърза и лесна смяна на лагерите, без да се засяга стр..
180.00 лв
без ДДС:180.00 лв
Комплект за смяна на шарнири 21 части ForsageУниверсална скоба за лагери, шарнири и тампони 21 части. Комплектът съдържа най-често използваните размери за леки и товарни автомобили. Служи за бързото отстраняване и монтиране на различни детайли. Основно се ползва за шарнирни болтове, тампони и някои ..
195.00 лв
без ДДС:195.00 лв
Комплект обратен чук и скоби за вадене на дюзи 40 части StahlMayerПълен комплект инструменти Stahlmayer,необходими за вадене на повечето модели дизелови инжектори. Различнитe адаптери правят комплекта подходящ за повечето дизелови инжектори.ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:M14 x 1,5 за адаптер DelphiM17 x ..
280.00 лв
без ДДС:280.00 лв
Комплект скоба за лагери и главини 32 части RockForceКОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:Накрайници за избиване и набиване: 50 мм, 55 мм, 59 мм, 63,3 мм, 66,6 мм, 70,3 мм, 71,5 мм, 73,1 мм, 73,4 мм, 74,8 мм, 77,5 мм, 81,5 мм, 83,4 ммВтулки:           - Вътрешен диаметър 69.0 мм, външен ..
175.00 лв
без ДДС:175.00 лв
Комплект за смяна на шарнири 21 части StahlMayerУниверсална скоба за лагери, шарнири и тампони 21 части. Комплектът съдържа най-често използваните размери за леки и товарни автомобили. Служи за бързото отстраняване и монтиране на различни детайли. Основно се ползва за шарнирни болтове, тампони и няк..
170.00 лв
без ДДС:170.00 лв
Комплект скоба за шарнири и накрайници със сменяеми челюсти StahlMayerХАТАКТЕРИСТИКИ:Размери 20, 22, 24, 27, 30 ммРегулируем ъгъл на отварянеДължина на винтовете 100 ммДължина на основата 125 мм..
150.00 лв
без ДДС:150.00 лв
Комплект скоби за вътрешни накрайници 4 части StahlMayer КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА: Ключ за вътрешни накрайници 3 броя Размери: 30-35 мм, 35-40 мм, 40-45 мм Използва се с 27 мм вложка..
139.00 лв
без ДДС:139.00 лв
Комплект скоби за пружини 5 части (MERCEDES BENZ) StahlMayerКомплект скоби за пружини Mercedes са окомплектовани в куфар и са предназначени за подмяна пружините на управляващото рамо без да се сваля оста. В комплекта са включени телескопична ръкохватка с размери 120-325 мм, дискове с работен об..
160.00 лв
без ДДС:160.00 лв
Комплект скоби за пружини 6 части (MERCEDES) RockForce Комплект скоби за пружини Mercedes са окомплектовани в куфар и са предназначени за подмяна пружините на управляващото рамо без да се сваля оста. В комплекта са включени телескопична ръкохватка с размери 120 - 325 мм, дискове с работен обхват 70..
160.00 лв
без ДДС:160.00 лв
Комплект скоби за пружини 7 части ForsageТри различни размера на вилиците: 65 мм -125 мм, 88 мм - 160 мм, 126 мм - 212 ммДължина на разтягане - 300 ммТегло: 15 кг..
230.00 лв
без ДДС:230.00 лв
Професионален комплект за изваждане на пружини в леки и лекотоварни автомобили Mar-PolНашият комплект е ценен заради своята гъвкавост – може да се използва в много автомобили. Всички елементи на комплекта са изработени от много издръжлива дебела стомана, която може да издържи на големи затягащи сили..
265.00 лв
без ДДС:265.00 лв
Обратен чук и скоба за лагери и накрайници 16 части RoskForceКАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВА:Поставете адаптера във вътрешния отвор.Чрез завинтване на коничния винт отваряме 3-те челюсти на адаптера, който ефективно се закача в отвора.Завийте плъзгащия чук и удрянето на горната част причинява изместване - издърп..
165.00 лв
без ДДС:165.00 лв
Професионална двураменна скоба за лагери 300 мм RockForce12 инча двоен силен захват Диаметър Ø –300 ммДължина на ноктите – 300 ммL–образни нокти..
95.00 лв
без ДДС:95.00 лв
Професионална двураменна скоба за лагери 400 мм RockForceРегулируем теглещ 16"Захват: 400 ммДължина на крака: 400 ммЛапи L – образни..
100.00 лв
без ДДС:100.00 лв
Пълен комплект обратен чук и скоби за дюзи 40 части KrafTWelleЗа отстраняване на дизелови инжектори Различниte адаптери правят комплекта подходящ за повечето дизелови инжекториКОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:M14 x 1,5 за адаптер DelphiM17 x 1 за адаптер BoschM20 x 1 за адаптер DensoM25 x 1 за адаптер Siemen..
290.00 лв
без ДДС:290.00 лв
Скоба за демонтиране рамена на автомобилни чистачки RockForce ОПИСАНИЕ: Компактен дизайн, осигуряващ лесен достъп в ограничени пространства Елиминира риска от щети върху рамото на чистачката или боята на автомобила Опростен инструмент, позволяващ лесното отстраняване на рамената на всички видове..
16.00 лв
без ДДС:16.00 лв
Скоба за клапани 25 - 30 мм с 2 адаптера RockForce Инструмента за свиване на клапани е подходящ за употреба при бензинови и дизелови двигатели с много вентили и клапани с дълбоки легла. Подходящ е също за общо ползване при двигатели OHC, OHV и CVH. Действието с два адаптера позволява използването и..
79.00 лв
без ДДС:79.00 лв
Скоба за клапани при не свалена глава RockForce Скоба с регулируем захват за демонтаж на клапани RockForce е предназначен за двигатели OHC, OHV, CHV. Проектиранa е за компресиране на пружини на клапани при ремонт на цилиндри. Инструментът за демонтиране на пружини на клапани в двигатели може да се ..
42.00 лв
без ДДС:42.00 лв
Скоба за пружини на клапани 10 части RockForce Този комплект със скоба за пружините на клапаните има професионално качество и е идеален за използване при автомобили, джипове, малки корабни двигатели и при повечето мотоциклетни двигатели. Различните по големина адаптери превръщат комплектът със ск..
49.00 лв
без ДДС:49.00 лв
Скоба за сваляне на клеми RockForce Професионална скоба за сваляне на акумулаторни клеми и рамена на чистачки – RockForce Марка : RockForce Захват : 35 мм..
39.00 лв
без ДДС:39.00 лв
Скоба за ябълковидни болтове 5 части Mar-PolСкобите позволяват премахването на захванатите щифтове без нужда от ударни инструменти. Много здравите резби с големи диаметри гарантират огромна мощност на изтласкване. Не уврежда пръти и стабилизатори.Комплектът е пригоден за работа при всякакви условия...
127.00 лв
без ДДС:127.00 лв
Скоба и втулки за монтаж и демонтаж на лагери и шарнири 9 части ForsageИзпозва се при повечето леки и лекотоварни превозни средства, 4 х 4 автомобили и ванове, които имат притискащ тип сферични шарнири.КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:4 броя адаптора“С” рамка с винтВодачи с размери: 2–3/4″ х 3″; 2–1/4″ ..
125.00 лв
без ДДС:125.00 лв
Универсална сглобяема скоба за клапани StahlMayer ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:За бензинови и дизелови автомобили с марка: AUDI, CHRYSLER, INFINITI, HONDA, HYUNDAI, LEXUS, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, PORSCHE, SATURN, TOYOTA, VOLVO и VOLKSWAGENРазмери (Д х Ш х В): 590 x 260 x 50 ммТегло: 3.469 кг..
95.00 лв
без ДДС:95.00 лв
Хидравличен комплект скоби и сепаратор за лагери 10 тона KraftWelle Многофункционален комплект за отстраняване на зъбни колела и лагери. В комплекта са включени сепаратор за лагери и три размера скоби за лагери с три рамена. Подходящ е за широка гама превозни средства. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Хидравличн..
290.00 лв
без ДДС:290.00 лв
Хидравличен комплект скоби и сепаратор за лагери Mar-PolХидравличен комплект MAR-POL се използва в различни работилници и сервизи. Този модел е идеален за леки автомобили, камиони, различни видове селскостопанска и индустриална техника. Подходящ е за всякакви лагери, дискове, зъбни колела и ротори. ..
290.00 лв
без ДДС:290.00 лв
Хидравлична скоба за лагери 10 тона - трираменна StahlMayerПрофесионални хидравлични скоби за вадене на лагери, 10-тонна с 3 рамена. Подходяща за фланци, зъбни колела и лагери. Комплектована с 3 двупозиционни издърпващи рамена и кутия за съхранение.Леснсо преминаване от 3 и 2 челюстиНапълно регулиру..
160.00 лв
без ДДС:160.00 лв
Хидравлична скоба за лагери 15 тона - трираменна StahlMayerПрофесионална хидравлична скоба за вадене на лагери, 15-тонна, с 3 рамена. Главата на скобата може да се завърта на 360 ° при нужда. Подходяща за фланци, зъбни колела и лагери. Комплектована с 3 двупозиционни издърпващи рамена и кутия за съх..
180.00 лв
без ДДС:180.00 лв
Хидравлична скоба за лагери 20 тона - трираменна Mar-PolИзключително необходим инструмент в работилници и механични заводи, при работа с електродвигатели, зъбни колела, водни помпи и в шлосерството. Тегличът е оборудван с много ефективна помпа с висок ход на буталото, благодарение на което рабо..
279.00 лв
без ДДС:279.00 лв
Хидравлична скоба за лагери 20 тона - трираменна StahlMayerПрофесионална хидравлична скоба за вадене на лагери, 20-тонна, с 3 рамена. Главата на скобата може да се завърта на 360 ° при нужда. Подходяща за фланци, зъбни колела и лагери. Комплектована с 3 двупозиционни издърпващи рамена и кутия за съх..
280.00 лв
без ДДС:280.00 лв
Хидравлична скоба за лагери 5 тона - трираменна StahlMayerПрофесионална хидравлична скоба за вадене на лагери, 5-тонна, с 3 рамена. Главата на скобата може да се завърта на 360 ° при нужда. Подходяща за фланци, зъбни колела и лагери. Комплектована с 3 двупозиционни издърпващи рамена и кутия за съхра..
120.00 лв
без ДДС:120.00 лв
Хидравлична скоба – стойка за пружини 1 тон BJCПРИЛОЖЕНИЕ:Това е инструмент, който ще ви бъде полезен за смяна на пружини и амортисьори. Цялата операция се основава на хидравличен цилиндър, управляван от два крачни лоста - единият от тях отговаря за повдигането на буталото на цилиндъра, а другият е ..
279.00 лв
без ДДС:279.00 лв
Показва 1 до 36 от 36 (1 страници)