Меню
Количка

Автоаксесоари

Gedore.bg предлага широка гама от автоаксесоари, които са предназначени да отговорят на нуждите на автолюбителите и професионалните майстори. От автоинструменти и компресори до куфари за инструменти и стойки за кола, Gedore.bg предлага висококачествени продукти, които са надеждни, издръжливи и функционални.

Какви видове автоаксесоари ще намерите на сайта - Gedore.bg?

Автоинструментите са основен компонент от асортимента на Gedore.bg. Те са създадени с цел да помогнат на автомобилните майстори да извършват различни видове ремонти и поддръжка на автомобили. В гамата на Gedore.bg ще намерите разнообразие от ключове, битове, клещи, гедорета, мултиинструменти и много други. Всички тези инструменти са проектирани с високо качество и прецизност, за да гарантират ефективност и надеждност при работа.

Комплект гедоре

Например, Гедоре комплектът RockForce включва 172 части, което го прави изключително разнообразен и практичен за работа. Този комплект е създаден със специално внимание към детайлите и удобството на потребителя. В него ще намерите различни видове инструменти като вложки, вложки със съединител, битове, въртящи превключватели, ключове и други аксесоари, необходими за различни видове задачи. Всички инструменти са изработени с висока прецизност от издръжливи материали, което гарантира дълготрайна и надеждна употреба. Комплектът включва практична кутия, която осигурява удобство при съхранение и организация на инструментите.

Компресори

Компресорите също са от съществено значение за автолюбителите и майсторите. Gedore.bg предлага компресори, които са идеални за използване в автомобилния сектор. Тези компресори предоставят сигурна и стабилна доставка на въздух, което е от съществено значение при различни приложения като надуване на гуми, работа с пневматични инструменти и други автомобилни задачи.

Маркуч за въздух Mar-Pol

Например, маркучът за въздух Mar-Pol е идеален за захранване на различни пневматични инструменти. Този гумен маркуч е създаден да осигури бързо свързване на пневматични устройства като компресори, пистолети за боядисване, метални прободни триони, пневматични занитващи машини, пневматични ключове, бормашини и полиращи машини.

Една от големите предимства на този маркуч е, че е изработен от гъвкав и устойчив на натиск каучук. Това го прави подходящ за използване в различни условия и приложения. Освен това, той е маслоустойчив, което му позволява да бъде използван с пневматични инструменти, които изискват смазване с масло.

Куфари за инструменти

Куфарите за инструменти, предлагани от Gedore.bg, са практични и функционални. Те са създадени с цел да предоставят удобен и организиран начин за съхранение и транспортиране на инструменти. Куфарите са изработени от здрави материали и предлагат достатъчно пространство за разполагане на различни видове инструменти. Също така, те са оборудвани с подвижни отделения и заключващи механизми, които осигуряват сигурност и защита на инструментите по време на пренасяне.

Вътрешното пространство на куфарите за инструменти е разделено на различни отделения и отделения, което позволява организирано съхранение и лесно намиране на инструментите. Това ви позволява да поддържате ред и прецизност в работата си, като имате инструментите, от които се нуждаете, винаги на подходящо място.

Куфарите за инструменти са не само практични, но и много удобни при пренасяне.

Например, металният куфар за инструменти Mar-Pol ще върши работа както на строителната площадка, така и у дома, позволявайки ви да поддържате ред. Той е изработен от лек и издръжлив материал, за да поддържа теглото възможно най-ниско, и да не натоварва потребителя с допълнително тегло.

Стойки за автомобил

Подпорните стойки за автомобил са важен автоаксесоар, който осигурява допълнителна стабилност и безопасност по време на работа под автомобила. Те са предназначени да предотвратят спускането или падането на автомобила, когато се извършват ремонтни или поддръжни дейности под него.

Gedore.bg предлага разнообразие от подпорни стойки за автомобил, които са с високо качество и гарантирана надеждност. Тези стойки са изработени от здрави и устойчиви материали, което им придава издръжливост и сигурност при използване. Те са проектирани да издържат значително натоварване и да осигурят стабилна подкрепа на автомобила.

Подпорните стойки за автомобил от Gedore.bg са лесни за използване и настройка. Те разполагат с възможност за регулиране на височината, което позволява адаптиране към различни модели и размери на автомобили. С техните здрави заключващи механизми, стойките осигуряват здраво задържане и предпазват от нежелани движения или спускане по време на работа.

Когато използвате подпорни стойки за автомобил, винаги трябва да спазвате препоръките за безопасност на производителя. Никога не се препоръчва да работите под автомобила, ако не е поставен на подпорни стойки. Това е от съществено значение за вашата безопасност и предотвратяване на възможни инциденти.

Подпорните стойки за автомобил от Gedore.bg са неотменен аксесоар за всеки майстор, който извършва ремонтни дейности под автомобила. Те осигуряват необходимата подкрепа и безопасност, които ви позволяват да работите с доверие и увереност. Посетете Gedore.bg и открийте подпорни стойки за автомобил, които отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Освен автоинструментите, компресорите, куфарите за инструменти и стойките за кола, Gedore.bg предлага и други автоаксесоари. Всички тези продукти са внимателно подбрани, за да отговорят на нуждите на автомобилните ентусиасти и професионалисти, които търсят надеждни и качествени автоаксесоари.

Gedore.bg е надежден доставчик на автоаксесоари, който се гордее с високо качество на своите продукти и отлично обслужване на клиентите. Независимо дали сте професионален автомобилен майстор или просто автолюбител, Gedore.bg ще ви предложи разнообразие от автоаксесоари, които ще ви помогнат да извършвате задачите си лесно и ефективно. Посетете Gedore.bg и открийте идеалните автоаксесоари за вашия автомобил.

ХАРАКТЕРИСТИКИ: Товароподемност: 4 тона Минимална височина на крика: 95 мм Максимална височина на крика: 560 мм Бързоповдигаща двойна помпа Гумена подложкаТегло: 46.25 кг  ..
325.00 лв
без ДДС:325.00 лв
Пневматичен крик балон 3,5 тона с 3 въздушни възглавници Mar-Pol Пневматичен крик  3.5 тона тип балон, изработен от много висококачествени материали. Пневматичният крик е предназначен за работа, където се изисква повдигане на тежки товари. Крикът е предназначен за работа в автосерв..
290.00 лв
без ДДС:290.00 лв
Сгъваема автомобилна лежанка RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ: Универсална лежанка-стол Лесно трансформиране от лежанка в стол и обратно Метална рамка Размер на профилите: 25 мм x 25 мм Дебелина : 0.1 мм Висококачествени колела : 2.5" 7 броя Товароносимост на лежанката: 150 кг Товароносимост на ..
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Акумулаторна водоструйка за почистване на автомобили с две батерии и зарядно StahlMayer Мобилната машина за миене под налягане с батерия е високопроизводителна мобилна система за миене под налягане. Уредът, захранван с батерии, е универсален, като може да се трансформира само с няколко стъпки в мощ..
99.90 лв
без ДДС:99.90 лв
Еднофункционален захват за каросерия с максимална сила 3 тона RockForceШирина: 120 ммВисочина: 38 ммДължина: 235 ммТегло: 2100 гр..
93.00 лв
без ДДС:93.00 лв
Еднофункционален захват за каросерия с максимална сила 5 тона RockForceШирина: 130 ммВисочина: 50 ммДължина: 230 ммТегло: 3000 гр..
107.00 лв
без ДДС:107.00 лв
Еднофункционален удължен захват за каросерия с максимална сила 3 тона RockForceШирина: 80 ммВисочина: 60 ммДължина: 190 ммТегло: 1990 гр..
103.00 лв
без ДДС:103.00 лв
Електрическа въжена лебедка 125 / 250 кг 12 м 500W Mar-PolСтроителна лебедка с широка универсална употреба в гараж, работилница или на строителната площадка. Лебедката има висок стандарт на безопасност, благодарение на дистанционното управление с авариен бутон, мощен, ефективен мотор (500 W), спирач..
240.00 лв
без ДДС:240.00 лв
Електрическа въжена лебедка 300 / 600 кг 12 м 1200W Mar-PolСтроителна лебедка с широка универсална употреба в гараж, работилница или на строителната площадка. Лебедката има висок стандарт на безопасност, благодарение на дистанционното управление с авариен бутон, мощен, ефективен мотор (1200 W), спир..
280.00 лв
без ДДС:280.00 лв
Електрическа въжена лебедка 400 / 800 кг 12 м 1300W Mar-PolСтроителна лебедка с широка универсална употреба в гараж, работилница или на строителната площадка. Лебедката има висок стандарт на безопасност, благодарение на дистанционното управление с авариен бутон, мощен, ефективен мотор (1300 W), спир..
305.00 лв
без ДДС:305.00 лв
Комплект от аксесоари за почистване на автомобили 9 части Forsage Mнoгoфyнĸциoнaлeн и пpaĸтичeн ĸoмплeĸт зa пoчиcтвaнe нa aвтoмoбили, пoxдoдящ и зa пpoфecиoнaлнa yпoтpeбa. Финнo изpaбoтeни ĸъpпи зa мнoгoĸpaтнa yпoтpeбa и лecнo пoчиcтвaнe, ĸoитo нямa дa нapaнят или нaдpacĸaт ĸoлaтa ви. КОМПЛЕКТЪТ В..
29.00 лв
без ДДС:29.00 лв
Комплект стойки за автомобил 6 тона Mar-PolСтойките осигуряват  сигурна и стабилна  опора на автомобила върху специално профилирани седла. Заключващият лост ефективно закрепва опорните колони в избраната позиция. Изработени са от здрава стомана и се характеризират със здрава, заварена конс..
100.00 лв
без ДДС:100.00 лв
Комплект стойки за автомобил с гребен BJC 6 тонаПодпорните стойки за автомобил притежават защита и гумени подложки. Комплектът се състои от две метални стойки (тип крик), снабдени с механизъм за регулиране на височината. С тях се подсигурява безопасността на автомобила по време на работа. Изработени..
125.00 лв
без ДДС:125.00 лв
Професионален пневматичен крик тип балон, изработен от здрави и надежни материалиМарка: FORSAGEМинимална височина: 135 ммМаксимална височина: 420 ммМаксимално тегло: 3000 кгРаботно налягане: 6 – 12 бараТегло: 17.55 кг..
250.00 лв
без ДДС:250.00 лв
Крик крокодил 3 тона 135 - 380 мм ForsageТовароподемност : 3000 кгМинимална височина : 135 ммМаксимална височина : 380 ммТегло: 14.00 кг..
169.00 лв
без ДДС:169.00 лв
Крик крокодил 3 тона 135 - 400 мм ForsageТовароподемност : 3000 кгМинимална височина : 135 ммМаксимална височина : 400 ммТегло: 16.00 кг..
169.00 лв
без ДДС:169.00 лв
Крик крокодил 3 тона 145 - 465 мм RockForceТовароподемност : 3000 кгМинимална височина : 145 ммМаксимална височина : 465 ммТегло: 22 кг..
216.00 лв
без ДДС:216.00 лв
Крик тип крокодил  2 тона  RockForce с калъфМинимална височина:  135 ммМаксимална височина: 350 ммТегло: 7.90 кг..
104.00 лв
без ДДС:104.00 лв
Крик тип крокодил 2.5 тона RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ:Товароподемност: 2.5 тонаМинимална височина на крика: 135 ммМаксимална височина на крика: 395 ммКомпактен '' за кросоувъри и микробуси + калъф за съхранение..
119.00 лв
без ДДС:119.00 лв
Крик тип крокодил 4 тона ForsageХАРАКТЕРИСТИКИ:Товароподемност: 4 тонаМинимална височина на крика: 95 ммМаксимална височина на крика: 560 ммБързоповдигаща двойна помпаГумена подложкаТегло: 46.25 кг..
325.00 лв
без ДДС:325.00 лв
Крик тип крокодил RockForce 2 тона с калъфВисококачествен нисък профил RockForce автомобилен крик. Той има конструкция, основана на принципа на раменния крик с хидравлично задвижване. Характерна особеност на крика е малката му първоначална височина. Така че можете да се плъзга крика под всяка кола, ..
110.00 лв
без ДДС:110.00 лв
Многофункционална работна маса - платформа 7 в 1 WMCМногофункционална работна маса, която има голяма работна повърхност, която улеснява рязането и пробиването. Отстрани на масата има вградено чекмедже. Може да се използва като стабилно скеле или работна платформа. Комплектът съдържа колела, благодар..
270.00 лв
без ДДС:270.00 лв
Нископрофилен крик  2.5 тона  ( 85 - 410 мм ) BJCПодемникът е оборудван с ергономична дръжка за удобно пренасяне. Ръкохватката се върти плавно върху кръгли водачи, а не както при повечето крикове от този тип е завинтена, което пречи на правилното й функциониране.ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Т..
175.00 лв
без ДДС:175.00 лв
Нископрофилен крик  3 тона с въртяща дръжка RockForceКрикът е снабден с дръжка, която улеснява пренасянето на крика, като елиминира риска от случайно изпускане и улеснява маневрирането под автомобила.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Минимална височина: 85 ммМаксимална височина: 380 ммТегло: 13,45 кгКапацитет:&nb..
160.00 лв
без ДДС:160.00 лв
Нископрофилен крик крокодил RockForce 75 - 510 мм 3 тонаХАРАКТЕРИСТИКИ:Товароподемност: 3 тонаМинимална височина на крика: 75 ммМаксимална височина на крика: 510 ммДължина на крика: 680 ммБързоподвигаща двойна помпаГумена подложкаТегло: 32,8 кг..
250.00 лв
без ДДС:250.00 лв
Нископрофилен крик с 2 помпи 3 тона ( 135 - 465 мм ) RockForceХАРАКТЕРИСТИКИ:Максимално натоварване до 3 тонаВисочина на пикап 135 ммВисочина на повдигане 465 ммТеглото на крика е 22.70 кг2 помпи..
230.00 лв
без ДДС:230.00 лв
Пневматичен крик балон 3,5 тона с 3 въздушни възглавници (150  - 400 мм) Mar-PolПневматичният крик е предназначен за работа, при която се изисква повдигане на тежки предмети. Подемникът е предназначен за работа в автосервизи, вулканизация, ферми и места, където има нужда от повдигане на уреди и..
275.00 лв
без ДДС:275.00 лв
Пневматичен крик балон 5 тона с 3 въздушни възглавници Mar-PolПневматичният крик е предназначен за работа, където се изисква повдигане на тежести. Крикът е предназначен за работа в автосервизи, вулканизация, ферми и места, където има нужда от повдигане на устройства и машини.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Захранв..
400.00 лв
без ДДС:400.00 лв
Пневматичен крик балон 6 тона с 3 въздушни възглавници + приставка Mar-PolПневматичният крик принадлежи към групата на точковите крикове, чиято задача е да повдигат автомобила по вертикалната ос. Задвижва се от сгъстен въздух. Увеличаването на налягането кара телескопичната част да се разтяга и възг..
430.00 лв
без ДДС:430.00 лв
Работна LED лампа за под капака на автомобила 10 - 182 см - с куки и магнит Mar-PolПрофесионална LED лампа за работилница от добре познат и уважаван производител на европейския пазар Mar-Pol е перфектното допълнение към асортимента от инструменти за всеки автосервиз и за автомобилните ентусиаст..
145.00 лв
без ДДС:145.00 лв
Ръчна лебедка с верига и тресчотка 3 тона Mar-PolЛебедката с ръчна тресчотка е професионален инструмент за използване в много индустрии. Това е издръжливо, здраво и солидно устройство, предназначено за професионалисти. За работа в пристанища, автосервизи, фабрики, строителни обекти и други. Може да ..
240.00 лв
без ДДС:240.00 лв
Сгъваема aвто лежанка – работен стол за автосервиз StahlMayer Универсална лежанка – столЛесно трансформиране от лежанка в стол и обратноМетална рамкаРазмер на профилите : 25 мм x 25 ммДебелина : 0.1 ммВисококачествени колела : 2.5" 7 брояТовароносимост на лежанката : 150 кгТовароносимост на сто..
95.00 лв
без ДДС:95.00 лв
Сгъваема aвто лежанка – работен стол за автосервиз с 6 колела Mar-PolТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Универсална и функционална лежанка на 6 колела с функция на стол/табуретка за работилница 2 в 1Масивна стоманена рамка, седалка, тапицирана с еко кожа и мека, удобна гъбаФункцията за бързо превръщане на ди..
109.00 лв
без ДДС:109.00 лв
Сгъваема автомобилна лежанка RockForceХАРАКТЕРИСТИКИ:Универсална лежанка-столЛесно трансформиране от лежанка в стол и обратноМетална рамка Размер на профилите: 25 мм x 25 ммДебелина : 0.1 ммВисококачествени колела : 2.5" 7 брояТовароносимост на лежанката: 150 кгТовароносимост на стола: 130 кгТе..
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Сгъваема работна маса с панел за инструменти StahlMayer Перфектната работна маса, когато нямате много място. Благодарение на сгъваемата функция, тя може да се сгъне до минимален размер, за да спести място. Сгъваемата работна маса е с размери на плота 1200 х 600 х 25 мм и има товароносимост 150 кг...
350.00 лв
без ДДС:350.00 лв
Хидравличен крик тип бутилка 15 тона RockForceКрикът бутилка с клапан 15 тона RockForce  е уред, който ще се превърне в незаменим инструмент за всеки шофьор на камион, шофьор или автосервиз. Този механизъм работи благодарение на хидравликата и следователно демонстрира висока товароносимост. Тоз..
92.00 лв
без ДДС:92.00 лв
Хидравличен крик тип бутилка 20 тона Mar-PolХАРАКТЕРИСТИКИ:Товароносимост: 20000 кг / 20 тонаМаксимална височина на асансьора: 45,5 смМинимална височина на асансьора: 23,5 смТегло: 9,9 кгДопълнителен подвижен шпиндел за увеличаване на максималната височинаДвойна сгъваема дръжкаСпециално релефен щифт..
105.00 лв
без ДДС:105.00 лв
Хидравличен крик тип бутилка 30 тона RockForceКрикът бутилка с клапан 30 тона RockForce  е уред, който ще се превърне в незаменим инструмент за всеки шофьор на камион, шофьор или автосервиз. Този механизъм работи благодарение на хидравликата и следователно демонстрира висока товароносимост. Тоз..
150.00 лв
без ДДС:150.00 лв
Хидравличен крик тип бутилка 50 тона ForceKraftКрикът бутилка с клапан 50 тона RockForce  е уред, който ще се превърне в незаменим инструмент за всеки шофьор на камион, шофьор или автосервиз. Този механизъм работи благодарение на хидравликата и следователно демонстрира висока товароносимост. То..
250.00 лв
без ДДС:250.00 лв
Хидравличен крик тип крокодил 2 тона с подсилен корпус RockForceХАРАКТЕРИСТИКИ:Товароподемност: 2 тонаМинимална височина на крика: 130 ммМаксимална височина на крика: 340 ммТегло: 9 кг..
96.00 лв
без ДДС:96.00 лв
Хидравличен крик тип крокодил 4 тона RockForceХАРАКТЕРИСТИКИ:Товароподемност: 4 тонаМинимална височина на крика: 135 ммМаксимална височина на крика: 520 ммТегло: 34 кг..
260.00 лв
без ДДС:260.00 лв
Показва 1 до 42 от 42 (1 страници)