Меню
Количка

Пневматични Инструменти

Gedore.bg предлага широка гама от пневматични инструменти, които са проектирани и произведени с високо качество и професионални стандарти. Можете да намерите всичко необходимо за вашите проекти и задачи.

Пневматичните инструменти са неотменна част от професионалните и домашни работилници, особено в сферите на строителството, ремонта и автомобилната индустрия. От пневматичните гайковерти до пистолетите за боядисване, тези инструменти предлагат мощност, ефективност и прецизност при различни задачи.

По конкретно, какво предлагаме?

Пневматичният гайковерт е мощен инструмент, предназначен за затягане и отпускане на гайки и болтове с висок въртящ момент. Той използва силата на сгъстения въздух, за да осигури бързо и ефективно затягане или отпускане на винтовете.

Gedore.bg предлага разнообразие от пневматични гайковерти, които са разработени с високо качество и предоставят надеждност и производителност при различни приложения. Те се използват в различни индустрии, включително автомобилната, металообработващата и строителната индустрия, където точността и въртящият момент са от съществено значение.

Пневматичните гайковерти предлагат няколко предимства пред другите видове гайковерти. Едно от основните предимства е високата им мощност, която позволява бързо и лесно затегване или отпускане на гайките. Те са изключително полезни при работа с големи и затегнати винтове, които може да бъдат трудни за отпускане.

Освен това, пневматичните гайковерти са изключително издръжливи и могат да се използват за продължителни периоди без загряване или загуба на мощност.

Пневматичният бояджийски пистолет е мощен инструмент, предназначен за нанасяне на боя, лак или други фини покрития на различни повърхности. Този вид пистолети използва сгъстения въздух като средство за разпръскване на материала в равномерен и гладък слой, като по този начин осигурява качествено и професионално покритие.

Gedore.bg предлага разнообразие от пневматични бояджийски пистолети, които са специално проектирани за различни приложения и видове бои. Тези инструменти са идеални за боядисване на големи повърхности или труднодостъпни места и са незаменими за професионални ремонтни работи и реставрации.

Едно от основните предимства на пневматичния бояджийски пистолет е, че осигурява голяма прецизност и контрол върху нанасянето на боята. Той позволява на потребителя да регулира налягането на въздуха и количество боя, което се използва, за да се постигне желаното качество на покритие. Това дава възможност за равномерно и гладко нанасяне на боята, без нежелани следи или размазвания.

Освен това, пневматичният бояджийски пистолет е удобен за работа и позволява на потребителя да боядисва продължително без да уморява ръцете. Той е лек и ергономичен, което го прави подходящ за дълготрайни проекти или работа в трудни условия.

Gedore.bg предлага различни модели пневматични тресчотки, които са подходящи за различни видове работи и професионални приложения. Тези инструменти са изработени от висококачествени материали и се отличават със своята издръжливост и надеждност.

Пневматичната тресчотка има няколко предимства пред другите видове тресчотки. Първо, тя осигурява бързо и ефективно отпускане и затегване на гайките и болтовете. С високата си скорост на въртене и въртящ момент, пневматичната тресчотка може да свърши работата по-бързо и с по-малко усилия от страна на оператора.

Освен това, пневматичната тресчотка е изключително издръжлива и подходяща за интензивна употреба. Тя може да издържи на дълги периоди на работа без загряване или загуба на производителност. Това я прави идеален инструмент за професионални приложения в автомобилната индустрия, строителството и металообработването.

Пневматичният пистолет за помпане на гуми е специализиран инструмент, предназначен за бързо и лесно надуване на гумите на автомобили, мотоциклети, велосипеди и други превозни средства. Той използва въздух като средство за създаване на налягане и е особено полезен за автомобилни сервизи, гумарски работилници и домашни потребители.

Gedore.bg предлага различни модели пневматични пистолети за помпане на гуми, които са проектирани за удобство, ефективност и безопасност. Тези инструменти се отличават с високо качество и издръжливост, което гарантира тяхната дълготрайност и надеждност.

Пневматичният пистолет за помпане на гуми предлага няколко предимства спрямо другите видове помпи. Първо, той осигурява бързо и ефективно надуване на гумите, което позволява на потребителя да спести време и усилия. С възможността за регулиране на налягането, той предоставя точност и контрол върху процеса на помпане.

Gedore.bg предлага и комплекти с пневматични инструменти, които включват няколко различни инструмента, които използват сгъстения въздух като сила за работа. Тези комплекти са популярни сред професионални майстори и хоби потребители, тъй като предлагат разнообразие от инструменти за различни видове задачи.

Ударен пневматичен чук - Ударният пневматичен чук се използва основно в автомобилната индустрия за разнообразни задачи като рязане на листов материал и болтове, отстраняване на заварки, почистване на заваръчни шевове, работа по автомобилната каросерия и други подобни дейности. Той също така е подходящ за работа с материали като бетон, камък, тухла, стомана и различни метали. Пневматичният чук се използва за събаряне на мазилки и плочки, както и за леко стъргане и демонтаж на корозирали крепежни елементи.

Тези инструменти се отличават със забележителна издръжливост и продължителен работен живот, дори при интензивно натоварване. Високото качество на използваните материали и прецизната изработка на механизмите гарантират отлична работа при значителен въртящ момент. Работната им глава обикновено е подложена на термична обработка, за да издържа на големи натоварвания. Пневматичният ударен чук обикновено се предлага с набор от сменяеми накрайници, които позволяват изпълнение на разнообразни задачи. Някои модели разполагат със функция за регулиране на броя на ударите в минута.

При избора на пневматичен ударен чук е важно да вземете предвид няколко фактора, включително теглото и размера на чука, формата и размера на държача за длетото, дължината на хода и диаметъра на маркуча за свързване към компресора.

Пневматичният пистолет за почистване и пране на тапицерия е специализиран инструмент, предназначен за почистване и измиване на различни видове тапицерия, включително мебели, автомобилни седалки, килими и други подобни повърхности. Този инструмент използва въздух под налягане, за да създаде силна струя от вода и почистващо средство, което помага за ефективното отстраняване на замърсявания и петна.

Gedore.bg предлага пневматични пистолети за почистване и пране на тапицерия, които са проектирани да осигурят качествено почистване и да улеснят процеса на поддръжка на тапицирани повърхности.

Важно е да отбележим, че спецификациите и характеристиките на пневматичните инструменти могат да се различават в зависимост от модела и марката. Преди да направите покупка, винаги е препоръчително да прегледате подробната информация за продуктите и да се консултирате с екипа на Gedore.bg при необходима помощ за избора на подходящия пневматичен инструмент за вашите нужди.


Пневматичен гайковерт 1450 Nм 1/2" с вложки и куфар RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ: Ергономично оформена дръжка и корпус за по–добро управление и работа Изходящият въздух се насочва надолу през дръжката Лесна работа Вложки и удължение в комплекта (17, 19, 21 мм) Удобен пластмасов куф..
190.00 лв
без ДДС:190.00 лв
Пневматичен крик балон 3,5 тона с 3 въздушни възглавници Mar-Pol Пневматичен крик  3.5 тона тип балон, изработен от много висококачествени материали. Пневматичният крик е предназначен за работа, където се изисква повдигане на тежки товари. Крикът е предназначен за работа в автосерв..
290.00 лв
без ДДС:290.00 лв
Професионален пневматичен пистолет за помпане на гуми с манометър RockForce / 16 bar, 1/4'' / ХАРАКТЕРИСТИКА: Професионален пневматичен пистолет с манометър – за помпване на гуми на автомобили и камиони. Оборудван с голям манометър в гумен капак, който предпазва от удари. Измервателна скала в ..
32.00 лв
без ДДС:32.00 лв
Пневматичен гайковерт с дълъг шпиндел 1'' 2000 Nm RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ:Макс. скорост на въртене: 6000 оборота в минутаМакс. въртящ момент: 2000 NmКонтролни функциизаден ход, регулиране на силатаТегло: 9.68 кг..
339.00 лв
без ДДС:339.00 лв
 Уред за активна пяна - небулизатор 50 литра Mar-Pol Многофункционален пистолет за пяна с възможност за регулиране на якостта на разпенване (гъста пяна, тънка пяна). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Той е идеален за мокро почистване на различни видове замърсявания, натрупващи се върху каросерията на автомоби..
380.00 лв
без ДДС:380.00 лв
Армиран маркуч за въздух 10 х 16 мм / 10 м RockForce Армиран маркуч за въздух с максимално работно налягане 20 бара. Армиран маркуч за въздух ROCKFORCE RF-AHF-1010 е с дължина 10 м и максималното работно налягане 20 бара. Вътрешният диаметър е 10 мм. Маркучът е с накрайници за бърза връзка и текст..
49.00 лв
без ДДС:49.00 лв
Армиран маркуч за въздух 10 х 16 мм / 15 м RockForce Армиран маркуч за въздух с максимално работно налягане 20 бара. Армиран маркуч за въздух ROCKFORCE RF-AHF-1510 е с дължина 15 м и максималното работно налягане 20 бара. Вътрешният диаметър е 10 мм. Маркучът е с накрайници за бърза връзка и текст..
69.00 лв
без ДДС:69.00 лв
Армиран маркуч за въздух 10 х 16 мм / 20 м RockForce Армиран маркуч за въздух с максимално работно налягане 20 бара. Армиран маркуч за въздух ROCKFORCE RF-AHF-2010 е с дължина 20 м и максималното работно налягане 20 бара. Вътрешният диаметър е 10 мм. Маркучът е с накрайници за бърза връзка и текст..
79.00 лв
без ДДС:79.00 лв
Бояджийски пистолет 1.4 мм Mar-PolПистолетът е изработен по HVLP технология - адаптиран за по-ниско налягане, което позволява спестяване на лак до 30%. За работа с пистолета е необходима подходяща пневматична система със сгъстен въздух с регулирано налягане до 0,3 MPa. Принципът на действие на уреда..
44.00 лв
без ДДС:44.00 лв
Бояджийски пистолет с две дюзи 1,4 и 1,7 мм с горно казанче RockForceПистолет с горен пластмасов резервоар, регулатор на налягането и допълнителна дюза (600 мл 1.4 / 1.7 мм 2.0 - 4.0 бара, горелка 180 - 250 мм, 400 л/мин)..
79.00 лв
без ДДС:79.00 лв
Бутален компресор за въздух 25 литра StahlMayer + Пневматичен гайковерт 1/2 850Nm с вложки 17 части StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ КОМПРЕСОР: Захранване: 230V/50Hz Тип компресор: Маслен Мощност: 1.8kW Максимално налягане: 8 bar Обем на съда: 25 литра Дебит на въздуха: 130л/мин Регулиране на ..
275.00 лв
без ДДС:275.00 лв
Бутален компресор за въздух 50 литра StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ: Работно напрежение: 220V – 13А Тип компресор: Маслен моноблок Дебит на въздуха навътре: 200 литра Дебитна въздуха навън: 120 литра Мощност: 1500W Обем на контейнера на компресора: 50 литра Захранване: 220V Обороти: 2800 мин – 1..
289.00 лв
без ДДС:289.00 лв
Бутален компресор за въздух 50 литра StahlMayer + Пневматичен гайковерт 1/2 850Nm с вложки 17 части StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ КОМПРЕСОР: Работно напрежение: 220V- 13А Тип компресор: Маслен моноблок Дебит на въздуха навътре: 200 литра Дебитна въздуха навън: 120 литра Мощност: 1500W Обем на кон..
350.00 лв
без ДДС:350.00 лв
Бутилка за шоково помпане на гуми 40 литра Mar-PolТова устройство ще улесни работата ви при вулканизация! Трябва да дръпнете само веднъж и гумата ще седне на джантата. Използването на това оборудване наистина е проста задача - единствената процедура, която понякога трябва да извършвате, е да напълни..
229.00 лв
без ДДС:229.00 лв
Комплект за обезвъздушаване на ръчния спирачен съединител 3 л + 1 л StahlMayer Комплект вакуум помпа за обезвъздушаване на спирачки StahlMayer е с работно налягане от 0.7 до 2 бара. Служи както за обезвъздушаване, така и за източване на спирачната течност. Има капацитет на резервоара 3 литра и се д..
150.00 лв
без ДДС:150.00 лв
Комплект пистолет за пръскане с регулатор на налягането ForceKraftКомплект от пистолети за пръскане с регулатор на налягането, подходящ за нанасяне на всички видове бои и лакове и осигурява отлични резултати от боядисване.КОМПЛЕКТЪТ СЕ СЪСТОИ ОТ:Пръскачка за боя с резервоар 600 мл, дебит – 120-200 л..
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Комплект пневматични инструменти 14 части Mar-PolПНЕВМАТИЧЕН ГАЙКОВЕРТ:Максимален ударен момент: 310NmСреден разход на въздух: 228 л/минНакрайник: 1/2"Ниво на шум: 103dBТегло: 2,5 кгМаксимална скорост: 7000 об/минТип въздушен конектор: 1/4"ПНЕВМАТИЧНА ТРЕСЧОТКА:Максимален въртящ момент: 68NmСреден р..
150.00 лв
без ДДС:150.00 лв
Комплект пневматични инструменти с аксесоари 50 части RockForceСЪДЪРЖАНИЕ НА КУФАРА:Ударен гайковерт 1/2 320NmПневматично длето 4500 удара/минПружина за пневматично длетоВъздушна тресчотка 1/2 68NmПистолет за издухванеФум лентаБърз съединител женска резба 1/4Маслена чинияГлави 1/2 : 11, 12, 13, 14, ..
225.00 лв
без ДДС:225.00 лв
Комплект пневматични инструменти с аксесоари 57 части RockForceКОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:Ударен гайковерт 1/2 650NmПневматично длето 4500 удара/минПружина за пневматично длетоВъздушна тресчотка 1/2 68NmВъздушна бормашина с цангова скоба 25000 об/минПистолет за издухванеФум лентаБърз съединител женска резба..
345.00 лв
без ДДС:345.00 лв
Комплект пневматични инструменти с аксесоари 71 части RockForceКОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:Ударен гайковерт 1/2 650NmПневматично длето 4500 удара/минПружина за пневматично длетоВъздушна тресчотка 1/2 68NmВъздушна бормашина с цангова скоба 25000 об/минПистолет за издухванеФум лентаБърз съединител женска резба..
385.00 лв
без ДДС:385.00 лв
Маркуч за въздух 17 х 10 мм / 10 м Mar-PolПневматичният гумен маркуч се използва за захранване на всички пневматични инструменти, включително шлайфмашини, пръскачки, пневматични чукове, бормашини и др. Поради факта, че не е спираловиден, може да се навива на барабан. Най-голямото предимство е, че е ..
42.00 лв
без ДДС:42.00 лв
Маркуч за въздух 17 х 10 мм / 5 м Mar-PolПневматичният гумен маркуч се използва за захранване на всички пневматични инструменти, включително шлайфмашини, пръскачки, пневматични чукове, бормашини и др. Поради факта, че не е спираловиден, може да се навива на барабан. Най-голямото предимство е, че е и..
30.00 лв
без ДДС:30.00 лв
Маркуч за въздух 17 х 10 мм / 15 м Mar-PolПневматичният гумен маркуч се използва за захранване на всички пневматични инструменти, включително шлайфмашини, пръскачки, пневматични чукове, бормашини и др. Поради факта, че не е спираловиден, може да се навива на барабан. Най-голямото предимство е, че е ..
60.00 лв
без ДДС:60.00 лв
Маркуч за въздух 17 х 10 мм / 20 м Mar-PolПневматичният гумен маркуч се използва за захранване на всички пневматични инструменти, включително шлайфмашини, пръскачки, пневматични чукове, бормашини и др. Поради факта, че не е спираловиден, може да се навива на барабан. Най-голямото предимство е, че е ..
72.00 лв
без ДДС:72.00 лв
Масларка - Пневматична помпа за засмукване на масло 60 + 10 литра RockForceПредставяме ви страхотен нов модел масларка 60 + 10 литра. Изключително високо качество на изработка, абсолютно професионална, подходяща за всеки сервиз или домашен майстор.Марка: RockForceКапацитет: 60 + 10 лСонди: 5Тегло:&n..
500.00 лв
без ДДС:500.00 лв
Масларка - Пневматична помпа за засмукване на масло 68 литра Mar-PolТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:Капацитет на резервоара: 68 лРегулируема височина на купатаДиаметър на купата: 44 смМаксимална/минимална височина на устройството: 142 см / 124 см Дължина на дренажния маркуч: 170 см Пневматичен сферич..
390.00 лв
без ДДС:390.00 лв
Масларка - Пневматична помпа за засмукване на масло 80 литра BJCХАРАКТЕРИСТИКИ:Капацитет на резервоара: 80 литраКапацитет на засмукване: до 6,5 л/минКонтролен резервоар (екстрактор): 10 лТемпературен диапазон на маслото: 40 - 60 °CВход за въздух: 1/4"Диаметър на купата: 43,5 смКапацитет на купата: о..
499.00 лв
без ДДС:499.00 лв
Масларка - Пневматична помпа за засмукване на масло 90 + 10 литра RockForceПредставяме ви страхотен нов модел масларка 90 + 10 литра. Изключително високо качество на изработка, абсолютно професионална, подходяща за всеки сервиз или домашен майстор.Марка: RockForceКапацитет: 90 + 10 лСонди: 5Тегло:&n..
630.00 лв
без ДДС:630.00 лв
Метален пневматичен шприц за масло с твърд и мек накрайник 600 мл RockForceХАРАКТЕРИСТИКИ:Спринцовка ръчна + пневматичнаТвърд накрайник 180 ммГъвкав накрайник 330 ммТегло: 2.45 кг..
129.00 лв
без ДДС:129.00 лв
Метален шприц за масло с мек и твърд накрайник 600 мл RockForceХАРАКТЕРИСТИКИ:Твърд накрайник: L - 170 ммМек накрайник: L - 330 ммТегло: 1.61 кг..
45.00 лв
без ДДС:45.00 лв
Немски пневматичен ударен гайковерт 1/2" 1200 Nm KraftWelleМасивен въздушен ударен гайковерт с въртящ момент до 1200 Nm с двоен ударен механизъм. С интегриран превключвател за многостепенна R/L работа и ниски вибрации.ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Обороти/минута: 7500Работно налягане: 6,3 бараВключителн..
145.00 лв
без ДДС:145.00 лв
Немски ударен гайковерт 3/4" 1600 Nm KraftWelleЗдрав ударен гайковерт със сгъстен въздух 3/4" с 1600 Nm въртящ момент и високоефективен двоен ударен механизъм. Изпускателен въздуховод през дръжката, много ниски вибрации. С вграден превключвател за многостепенно движение R/L.ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ..
219.00 лв
без ДДС:219.00 лв
Пистолет за помпане на гуми с манометър в комплект с пистолет за продухване и маркуч ForceKraft(0-8.5 Bar, маркуч 5 м)..
49.90 лв
без ДДС:49.90 лв
Пневматичен агрегат за боядисване 8 литра Mar-Pol Идеален за боядисване на големи повърхности ИМА ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Латексови бои Маслена боя Лакове траверси Спрей тапети Контактни лепила петна от лак Дисперсионни лепила ХАРАКТЕРИСТИКИ: Захранващо налягане: 6 - 8 bar Капацитет: 8 литра..
249.00 лв
без ДДС:249.00 лв
Пневматичен гайковерт 1/2" 1100 Nm BJCПредимства:Пневматичен ударен гайковерт, мини вариант, обща дължина 14,5 смМеханизъм TWIN HAMMER, решение, използвано в най-добрите ударни гайковерти от този типВисока ефективност при работаПерфектно съотношение мощност/теглоНадеждност на работа и експлоатационе..
180.00 лв
без ДДС:180.00 лв
Пневматичен гайковерт 1/2'' 1212Nm в комплект с 6 вложки RockForceЛесният за работа и най-достъпният пневматичен гайковерт с половин инчов шпиндел RockForce, ще донесе няколко бонуса на собственика си наведнъж. На първо място, това е функционалността на закупения монтажен инструмент, с който можете ..
303.00 лв
без ДДС:303.00 лв
Пневматичен гайковерт 1200 Nм 1/2" RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ:Ергономично оформена дръжка и корпус за по–добро управление и работаЛесна работаМаксимално усилие при развиване: 1200 NmКонсумация на въздух: 185  l/minРаботно налягане: 6.2 barВход за захранване с въздух: 1/2"Обороти: 9000 rpmТег..
159.00 лв
без ДДС:159.00 лв
Пневматичен гайковерт 3/4 1800 Nm BJCПневматичният ударен гайковерт е ефективен инструмент. Много е подходящ за разхлабване и затягане на болтове на колелата на различни видове моторни превозни средства.СиленЕфективенМного здрава структураКомпактен, ергономичен дизайнПрофесионално изпълнениеТЕХНИЧЕС..
279.00 лв
без ДДС:279.00 лв
Пневматичен гайковерт 3/4 1800 Nm BJC-S88Пневматичният ударен гайковерт е ефективен инструмент. Много е подходящ за разхлабване и затягане на болтове на колелата на различни видове моторни превозни средства.СиленЕфективенМного здрава структураКомпактен, ергономичен дизайнПрофесионално изпълнени..
299.00 лв
без ДДС:299.00 лв
Пневматичен гайковерт с дълъг шпиндел 1'' 3100 Nm + 2 броя вложки 32 мм, 33 мм в куфар RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ:Макс. скорост на въртене: 3600 об/минМакс. въртящ момент: 3100 NmКонтролни функцииРаботно налягане: 6.3 barСреден разход на въздух: 420 л/минТегло: 22.11 кгзаден ход, регул..
530.00 лв
без ДДС:530.00 лв
Пневматичен иглен пистолет 1/4 RockForceПневматичен Пистолет с иглена дюза (4500 удара/мин, 79л/мин, 1/4'' монтаж)Тегло: 2,45 кг..
105.00 лв
без ДДС:105.00 лв
Пневматичен комплект инструменти 4 части ForceKraftТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Диаметър на диска – 125 ммКонектор за свързване (вход) – G 1/4" вътрешна резбаБрой обороти (rpm) – 10000Максимален въздушен поток (л/мин) – 200Капацитет на резервоара (л) – 1Диаметър на дюзата (мм) – 1.4, 1.7..
169.00 лв
без ДДС:169.00 лв
ПНЕВМАТИЧЕН КОМПЛЕКТ ИНСТРУМЕНТИ 5 ЧАСТИ MAR-POLПрофесионален комплект пневматични инструменти за боядисване, лакиране, издухване, пречистване и надуванеКОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:Пръскачка за бояНакрайник за помпане на гуми с манометърПневматичен маркуч за свързване на аксесоари 5 метраПистолет за продухва..
68.00 лв
без ДДС:68.00 лв
Пневматичен крик балон 3,5 тона с 3 въздушни възглавници (150  - 400 мм) Mar-PolПневматичният крик е предназначен за работа, при която се изисква повдигане на тежки предмети. Подемникът е предназначен за работа в автосервизи, вулканизация, ферми и места, където има нужда от повдигане на уреди и..
275.00 лв
без ДДС:275.00 лв
Пневматичен крик балон 3,5 тона с 3 въздушни възглавници (150 - 400 мм) RIPPER Пневматичният крик е предназначен за работа, при която се изисква повдигане на тежки предмети. Подемникът е предназначен за работа в автосервизи, вулканизация, ферми и места, където има нужда от повдигане на уреди и маш..
275.00 лв
без ДДС:275.00 лв
Пневматичен крик балон 6 тона с 3 въздушни възглавници Mar-PolПневматичният крик принадлежи към групата на точковите крикове, чиято задача е да повдигат автомобила по вертикалната ос. Задвижва се от сгъстен въздух. Увеличаването на налягането кара телескопичната част да се разтяга и възглавницата да..
399.00 лв
без ДДС:399.00 лв
Пневматичен крик балон 6 тона с 3 въздушни възглавници + приставка Mar-PolПневматичният крик принадлежи към групата на точковите крикове, чиято задача е да повдигат автомобила по вертикалната ос. Задвижва се от сгъстен въздух. Увеличаването на налягането кара телескопичната част да се разтяга и възг..
430.00 лв
без ДДС:430.00 лв
Пневматичен пистолет за помпане на гуми с манометър Mar-PolПистолет за въздух, оборудван с прецизен манометър, който ви позволява да контролирате налягането на въздуха в изпомпвания продукт. Капсулирана с гума, която му осигурява допълнителна защита срещу повреда. Елементите на комплекта са изработе..
29.00 лв
без ДДС:29.00 лв
Пневматичен пистолет за почистване RockForceРазход на въздух 130 л/минКапацитет на резервоара 600 мл..
32.00 лв
без ДДС:32.00 лв
Пневматичен пистолет за почистване и пране на тапицерия Mar-PolВисококачествен, професионален пистолет за мокро почистване както за любители, така и за професионалисти, включително:– автомобилен салон, вкл. отвори за въздух, климатик, пластмасови огледални елементи, седалки, тапицерия, килими, мръсо..
57.00 лв
без ДДС:57.00 лв
Пневматичен пистолет за почистване и пране на тапицерия с пяна Mar-PolНовата професионална пръскачка за пяна произвежда много суха пяна. Идеален за почистване на силно замърсени вертикални повърхности, които изискват по-продължително излагане на почистващия препарат. Перфектен за почистване на леки ..
58.00 лв
без ДДС:58.00 лв
Показва 1 до 52 от 115 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR