Меню
Количка

Метчици и Плашки

Ако искате да постигнете прецизно нарязване на резби, нашите комплекти метрични метчици и плашки са идеалното решение. Проектирани както за професионална употреба, така и за любителите на "Направи си сам", комплектите метчици и плашки ви позволяват да създавате и поправяте резби с точност и ефективност.

Прецизно нарязване на резби за метрични приложения

Комплектите метрични метчици и плашки са основни инструменти за работа със скрепителни елементи, гайки и болтове с метрични размери. Те ви позволяват да създавате вътрешни (с помощта на метчици) и външни резби (с помощта на плашки) с точни метрични размери. С предлаганите комплекти можете уверено да се справяте с различни проекти, включващи метрични резби, като гарантирате съвместимост и сигурно закрепване.

Цялостен комплект за разнообразни приложения

Нашата секция предлага широка гама от метчици и плашки, за да задоволи широк спектър от нужди, свързани с метричното резбонарязване. Гамата ни включва различни размери метчици за създаване на вътрешни резби, както и съответните плашки за външни резби. Това ви позволява да работите с различни размери метрични крепежни елементи и стъпки на резбата, осигурявайки гъвкавост и удобство в един пълен пакет.

Висококачествена конструкция за дълготрайност

Комплектите метрични метчици и плашки са издръжливи и производителни. Всеки метчик и плашка са изработени от висококачествени материали, като например закалена легирана стомана, за да се гарантира дълготрайна издръжливост и устойчивост на износване. Това гарантира, че инструментите ще издържат на тежките условия на задачите за нарязване на резби и ще запазят ефективността си на рязане с течение на времето.

Прецизна обработка за точни резби

Комплектите метрични метчици и плашки се отличават с прецизна обработка, която гарантира точността на създадените от вас резби.

Удобно съхранение и организация

Всички знаем колко е важно инструментите да бъдат подредени и лесно достъпни. Комплектите метрични метчици и плашки се предлагат в здрава кутия за съхранение, проектирана така, че да държи надеждно всеки метчик и плашка на мястото им. Кутиите по принцип разполагат и с етикетирани отделения, което ви позволява бързо да откриете конкретния размер, който ви е необходим за вашия проект. Кутията за съхранение е лесен за транспортиране, което го прави идеален за работа на място или за мобилни приложения.

Често задавани въпроси

Каква е разликата между метчик и плашка?

Метчикът се използва за създаване на вътрешни резби в предварително пробити отвори, докато плашката се използва за създаване на външни резби върху цилиндрични предмети, като болтове или пръти.

Как да използвам комплект метчици и плашки?

За да използвате метчик, първо трябва да пробиете отвор с подходящ размер за метчика. След това с помощта на гаечен ключ вкарайте в отвора и го завъртете по посока на часовниковата стрелка, за да създадете вътрешна резба. За да използвате плашка, трябва да я поставите върху външната повърхност на обекта и да я завъртите по посока на часовниковата стрелка, за да създадете външната резба.

Мога ли да използвам комплект метчик и плашка за повторно нарязване на повредени резби?

Да, комплектът метчици и плашки може да се използва за поправка или повторно нарязване на повредени резби. Чрез внимателно подравняване на метчика или плашката със съществуващите резби и прилагане на подходящ режещ натиск можете да възстановите функционалността на резбовата връзка.

Какви метчици и плашки предлага Gedore.bg?

Инвестирайте в прецизността и гъвкавостта на комплектите метрични метчици и плашки предлагани от Gedore.bg. С висококачествената конструкция, широката гама от размери и издръжливия калъф за съхранение можете уверено да се справяте с проектите за метрична резба с ефективност и точност. С нашия богат избор можете уверено да се справите с широк спектър от задачи с лекота и ефективност.

Можете да разчитате на нас да ви осигурим правилния инструмент за вашата работа. Gedore.bg ви предлага обширен асортимент от метчици и плашки, които са специално подбрани, за да отговорят на вашите конкретни изисквания.

Метчици и плашки 110 части RockForceХАРАКТЕРИСТИКА:Този комплект метчици и плашки съдържа общо 110 части. Той е необходимост за всички, които работят по своите "напрви си сам" проекти. Вместо да търсите всеки път нужния метчик или плашка, много по–изгодно е да притежавате целия комплект под ръка. Ин..
175.00 лв
без ДДС:175.00 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)