Меню
Количка

Куфари с Инструменти

Ние разбираме колко е важно да разполагате с правилните инструменти, за да се справите с всеки проект, независимо дали сте професионалист или ентусиаст. Ето защо предлагаме богат избор от куфари с инструменти, които ви осигуряват основните неща, от които се нуждаете, за да свършите работата си ефективно и ефикасно.

Качествени инструменти за надеждна работа

В Gedore.bg поставяме качеството и издръжливостта като приоритет. Предлаганите куфари с инструменти са изработени от първокласни материали и са произведени с прецизност, за да гарантират дълготрайна работа. Независимо дали затягате винтове, режете материали, измервате размери или изпълнявате други задачи, тези инструменти са проектирани да осигуряват надеждни резултати.

Изчерпателни комплекти за гъвкавост

Комплектите са внимателно подбрани, за да осигурят цялостна гама от инструменти за различни приложения. Независимо дали работите по дървообработващи проекти, ремонти на автомобили, ремонти на дома или общи задачи по поддръжк, тези куфари ви осигуряват всичко необходимо. От гаечни ключове и отвертки до клещи, чукове и измервателни инструменти – включени са основните инструменти, от които се нуждаете, за да се справите с различни видове задачи. С тези куфари с инструменти можете да сте сигурни, че сте добре оборудвани, за да се справите с всяка задача, която ви се изпречи на пътя.

Удобство и организация

Ние разбираме значението на организацията и удобството, когато става въпрос за инструменти. Ето защо куфарите с инструменти са проектирани така, че да са компактни, преносими и добре организирани. Всеки инструмент има своето определено място в комплекта, което улеснява намирането и извличането на правилния инструмент за работа. Те се предлагат в издръжливи куфари за пренасяне или кутии за инструменти, което гарантира, че вашите инструменти са защитени и лесно преносими. Това ниво на организация и удобство ви спестява време и усилия, като ви позволява да се съсредоточите върху текущата задача.

Ефективност и пестене на време

Наличието на пълен комплект инструменти на ваше разположение ви позволява да работите ефективно и да пестите ценно време. Вместо да търсите отделни инструменти или да правите многократни пътувания до магазина, можете да разполагате с всички необходими инструменти на една ръка разстояние. Това оптимизира работния ви процес и ви позволява да изпълнявате задачите по-бързо и ефективно. Те са проектирани така, че да увеличат максимално производителността ви, като ви помагат да постигате с лекота резултати на професионално ниво.

Често задавани въпроси

Какви инструменти обикновено се включват в един куфар с инструменти?

Инструментите, включени в комплекта инструменти, могат да варират в зависимост от конкретния комплект. Въпреки това обичайните инструменти, които се намират в тези комплекти, могат да включват различни видове гаечни ключове, отвертки, клещи, чукове, ролетки, нивелири и др. Всеки комплект е внимателно подбран, за да осигури универсален набор от инструменти, подходящи за различни приложения.

Подходящи ли са комплектите инструменти за професионалисти и любители на "Направи си сам"?

Абсолютно! Те са проектирани така, че да обслужват както професионалисти, така и ентусиасти "Направи си сам". Обширната гама от инструменти и висококачествената им конструкция ги правят подходящи за широк спектър от приложения и нива на умения. Независимо дали сте професионален майстор или начинаещ, комплектите инструменти осигуряват необходимата ви гъвкавост и надеждност. Те могат да се използват за различни проекти, включително дървообработване, ремонт на автомобили, ремонт на дома и общи задачи по поддръжката. Благодарение на широката гама от инструменти, включени в комплектите, ще разполагате с подходящия инструмент за всеки проект, който ви се падне.

Какви куфари с инструменти предлага Gedore.bg?

С нашия богат асортимент от куфари с инструменти можете уверено да се справите със спектъра от задачи, с лекота и ефективност.

Например, немският куфар с инструменти 499 части StahlMayer – с четири отделения съдържа всички необходими инструменти за всякакъв вид ремонтна дейност. Друг модел е куфар с инструменти 1000 части - WMC

Както сами може да се уверите, Gedore.bg ви предлага обширен асортимент от куфари с инструменти, които са специално подбрани, за да отговорят на вашите конкретни изисквания.

Куфар с инструменти 238 части Everforce Куфарът за инструменти Everforce от 238 части с карбонови поставки има удобна разтегателна дръжка и е оборудван с колела. Това улеснява вземането на инструментите с вас за работа на място и винаги имате всички инструменти на разположение. Компактният куфар им..
429.00 лв
без ДДС:429.00 лв
Куфар с инструменти 499 части BLT Werkzeuge ХАРАКТЕРИСТИКИ: 499 инструмента от хром-ванадиева стомана. Сред инструментите ще откриете отвертки, френски ключове, клещи, макетни ножове, шестограни и много други, разпределени на четири нива, както следва: Първа “тава”: Стяги: 2 Чирак клещи Кримп..
139.00 лв
без ДДС:139.00 лв
Куфар с инструменти 499 части StahlMayerНемски куфар с инструменти 499 части StahlMayer – с четири отделения. Чисто нов немски куфар с инструменти, с четирии отделения и здрава метална конструкция и колела за удобен пренос. Комплектът съдържа всички необходими инструменти за всякакъв вид ремонтна де..
169.00 лв
без ДДС:169.00 лв
Куфар с инструменти WMC – 1050 частиТози куфар с инструменти, представлява стилна кутия с ключалка. Кутията е оборудвана с удобни колела и телескопична дръжка, което улеснява неговото пренасяне. Инструментите в комплекта са изработени с високо качество и надеждност. Всичко в един перфектно изработен..
175.00 лв
без ДДС:175.00 лв
Сгъваем метален куфар с инструменти 60 части WMCНадеждни инструменти подходящи за всяка задача и работа. Включва клещи, тресчотка, гаечни ключове и много други.Тегло: 9.25 кгСгъваемият метален куфар с инструменти 60 части WMC е перфектният спътник за всеки, който цени практичността и качеството в ед..
165.00 лв
без ДДС:165.00 лв
Сгъваем метален куфар с инструменти 85 части KrafTWelleЗдравата стоманена кутия за инструменти съдържа 85 части и е снабдена с удобни дръжки, които улесняват пренасянето й. Инструментите, включени в нея, са изработени от висококачествена стомана, известна като хромованадиева (CR-V стомана) и инструм..
180.00 лв
без ДДС:180.00 лв
Сгъваем метален куфар с инструменти 86 частиПрофесионален комплект инструменти в метална кутия 86 части, изработен от професионална листова стомана. Комплектът включва 2 дръжки за носене, 5 отделения, калъф за инструменти от мека пяна от 2-компонентна ( EVA пяна ).ХАРАКТЕРИСТИКИ:Комплект вложки ква..
169.00 лв
без ДДС:169.00 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)