Меню
Количка

Електроинструменти

Информация за електроинструментите

Електроинструментите са вид инструменти, които се задвижват от електрически двигател, сгъстен въздух или бензинов двигател. Тези инструменти са предназначени да улесняват и ускоряват изпълнението на задачите, като позволяват на потребителите да изпълняват проектите по-ефективно, отколкото с традиционните ръчни инструменти.

Какви видове има онлайн на Gedore.bg?

Сайтът Gedore.bg предлага голямо разнообразие от електроинструменти. Някои от най-разпространените видове електроинструменти включват перфоратори, гайковерти, ъглошлайфи, компресори за въздух, поялници и т.н. Всеки от тези инструменти има своя специфична функция и може да се използва за различни задачи.

  • Перфораторите се използват за правене на отвори в различни материали, включително дърво, метал и бетон. Те се предлагат както с кабел, така и с акумулаторни модели, и могат да се използват с различни свредла за създаване на различни видове отвори. Някои перфоратори имат и ударно действие, което им позволява да се използват за пробиване в зидария.
  • Бояджийски пистолети. Принципът на действие на уредите се основава на засмукване на сгъстен въздух от контейнера за боя на подходящо количество бояджийска емулсия и образуване на частици боя и газ на изхода на дюзата на пистолета. Проектирани за максимална продуктивност и качество с намалена умора на оператора, пистолетите разполагат с висококачествени компоненти за дългосрочна надеждност. Висококачествените пистолети обикновени имат три настройки: въздух, боя и струя. Пистолетите са оборудвани с независим механизъм за стартиране на въздух и боя. Благодарение на това решение, след леко натискане на спусъка, от дюзата излиза сгъстен въздух и след това, след увеличаване на натиска върху спусъка, се освобождава боя. Това оказва голямо влияние върху качеството на боядисването.
  • Пневматичният ударен гайковерт е ефективен инструмент. Пневматичният гайковерт е мощен и професионален инструмент, предназначен за работа както в професионалните предприятия, така и в домашни условия. Много подходящ за разхлабване и затягане на болтове на колелата на различни видове моторни превозни средства. Съвременните гайковерти са изработени от композитни материали, които правят инструмента сравнително лек, което допринася за по-ефективен и продуктивен цикъл на работа.
  • Пневматичен многофункционален инструмент 3 в 1 - тресчотка, бормашина, шлифовалка – Идеален мултифункционален инструмент за всеки домашен майстор, както и в професионална работилница.
  • Шлифовъчните машини се използват за изглаждане и полиране на различни повърхности, включително дърво, метал и пластмаса. Съществуват няколко различни вида шлайфмашини, включително лентови, орбитални и произволни орбитални шлайфмашини. Лентовите шлайфмашини се използват за бързо отстраняване на големи количества материал, докато орбиталните шлайфмашини са предназначени за довършване на повърхности и отстраняване на фини драскотини.
  • Ъглошлайфите се използват за шлайфане и рязане на различни материали, включително метал, камък и бетон. Те могат да се използват с различни дискове и приставки, включително дискове за шлайфане, дискове за рязане и т.н. Ъглошлайфите са най-разпространеният тип шлайфмашини, използвани в домашните работилници и на строителните обекти.
  • Фрезите се използват за рязане и оформяне на дърво и други материали. Те обикновено се използват в дървообработването и производството на мебели и могат да създават сложни дизайни и модели. Фрезите се предлагат както в ръчни, така и в настолни модели, и могат да се използват с различни накрайници за създаване на различни видове разрези.

В допълнение към тези основни електроинструменти има много други видове електроинструменти и оборудване, използвани в строителството, дървообработването и други отрасли. Те включват пистолети за телбоди, въздушни компресори и генератори.

Пистолетите за телбоди се използват за бързо и лесно закрепване на материали. Те могат да се използват с различни скоби и често се използват в строителството и дървообработването.

Въздушните компресори се използват за захранване на различни пневматични инструменти, включително пистолети за телбоди и ударни гаечни ключове. Те могат да се използват и за напомпване на гуми и други надуваеми предмети.

Генераторите се използват за осигуряване на резервно захранване в случай на прекъсване на електрозахранването или при работа в отдалечени райони, където няма достъп до електричество. Те се предлагат в различни размери и мощности и могат да се захранват с бензин, дизел или пропан.

Соларни маски за заваряване - Предпазват потребителя от вредни лъчения, генерирани по време на заваряване, както и от искри и пръски. Някои модели имат специален сензор във филтърната касета, който автоматично идентифицира началото на процеса на заваряване, активирайки функцията за самозатъмняване. След приключване на работата филтърът автоматично се връща в състояние на изсветляване. Филтърът се захранва от вътрешни батерии, които се самозареждат чрез слънчеви клетки.

Хидравлична преса - Хидравличната преса е машина, която използва хидравлична сила, за да приложи голям натиск върху обработвания материал. Тези машини могат да се използват за различни производствени цели, като пресоване на метални изделия, оформяне на пластмаси, производство на каучукови изделия и др. Хидравличните преси са много полезни за производството на различни видове продукти, като осигуряват голяма сила и прецизност при обработката на материала. Те могат да се използват в различни отрасли, включително в автомобилната, металургичната и строителната промишленост.

Като цяло електроинструментите са съществена част от всяка работилница или строителен обект. С подходящите инструменти и оборудване е възможно проектите да се изпълняват по-бързо и по-ефективно, като по този начин се спестяват време и пари. Независимо дали строите къща, преустройвате стая или извършвате сложен ремонт, наличието на подходящите електрически инструменти е от голямо значение.

Търсите висококачествени електроинструменти на достъпни цени?

Не търсете повече. Нашият онлайн магазин Gedore.bg предлага широк избор от инструменти на най-добрите марки в бранша, всички на цени, които няма да нарушат семейния ви бюджет.

Gedore.bg се стреми да предложи най-добрите продукти на най-добрите цени. Независимо дали сте професионален изпълнител или любител на "Направи си сам", можете да ни се доверите, че ще ви осигурим инструментите, от които се нуждаете, за да свършите работата си както трябва.

Нашата селекция от електроинструменти включва всичко - от бормашини до хидравлични преси, като всички те са изработени от висококачествени материали и са предназначени за дълготрайна работа. А с нашия лесен за използване онлайн магазин можете да разглеждате и поръчвате инструментите си от уюта на собствения си дом.

Така че защо да чакате? Пазарувайте от Gedore.bg още днес и открийте защо ние сме най-подходящата дестинация за електрически инструменти в България. С нашите достъпни цени, качествени продукти и бърза доставка можете да се сдобиете с инструментите, от които се нуждаете, за да се справите с лекота с всеки проект.


Мини настолна бормашина 340W RockForce Настолната електрическа бормашина е със стабилна устойчива основа от алуминиева сплав, фрезована с Т–образни канали. Бормашината има удобен механизъм за регулиране дълбочината на прореза и стопер за пробиване. Двигателят е мощен и тих, с дълъг експлоатационе..
179.00 лв
без ДДС:179.00 лв
 Пневматичен гайковерт ''Twin Hammer'' 1800 Nм 3/4" RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ: Ергономично оформена дръжка и корпус за по–добро управление и работа Изходящият въздух се насочва надолу през дръжката Лесна работа Квадрат: 3/4" Максимално усилие при развиване: 1800 Nm Консума..
250.00 лв
без ДДС:250.00 лв
Пневматичен гайковерт 1/2 BJC 1550NmПневматичният гайковерт е мощен и професионален инструмент, предназначен за работа както в професионалните предприятия, така и в домашни условия. Много подходящ за разхлабване и затягане на болтове на колелата на различни видове моторни превозни средства. Гайковер..
160.00 лв
без ДДС:160.00 лв
Пневматичен гайковерт 1450 Nм 1/2" RockForceХАРАКТЕРИСТИКИ: Ергономично оформена дръжка и корпус за по–добро управление и работа Изходящият въздух се насочва надолу през дръжката Лесна работа Квадрат: 1/2" Максимално усилие при развиване: 1450 Nm Консумация на въздух: 125 l/min ..
170.00 лв
без ДДС:170.00 лв
Пневматичен гайковерт 1450 Nм 1/2" с вложки и куфар RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ: Ергономично оформена дръжка и корпус за по–добро управление и работа Изходящият въздух се насочва надолу през дръжката Лесна работа Вложки и удължение в комплекта (17, 19, 21 мм) Удобен пластмасов куф..
190.00 лв
без ДДС:190.00 лв
Пневматичен ударен гайковерт с къс шпиндел BJC 3500Nm ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ: Максимален въртящ момент на удар – 3500 Нм Среден разход на въздух – 269L Накрайник на гнездото – 1″ Максимална скорост – 3900 об/мин Тип въздушна връзка – 3/8″ Завива надясно – наляво Тегло 8,5 кг ..
350.00 лв
без ДДС:350.00 лв
Пневматичен ударен гайковерт с дълъг шпиндел 1" 3800 Nm RockForce ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ Размер щифт: 1" 1/2 "въздушна връзка Среден разход на въздух: 580 l/m Максимален въртящ момент: 3800 Nm Максимална скорост: 2800 об/мин Работно налягане: 6,3 бара Ниво на шум: 98 dB Регулира..
550.00 лв
без ДДС:550.00 лв
Пневматичен гайковерт с дълъг шпиндел 1'' 2000 Nm RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ:Макс. скорост на въртене: 6000 оборота в минутаМакс. въртящ момент: 2000 NmКонтролни функциизаден ход, регулиране на силатаТегло: 9.68 кг..
339.00 лв
без ДДС:339.00 лв
Акумулаторен винтоверт с батерия и зарядно 18V 45Nm JCB ХАРАКТЕРИСТИКИ: Напрежение: 18V Максимален въртящ момент: 45Nm Вид батерия: литиево - йонна KpA & KwA: 5 dB(A) Звукова сила (LwA): 75 dB (A) Звуково налягане (LpA): 64 dB(A) Капацитет на батерията: 1 х 2.0 Ah Капацитет на патрон..
280.00 лв
без ДДС:280.00 лв
Акумулаторен многофункционален инструмент - осцилатор 18V JCB JCB 18MT-B-E е акумулаторен осцилатор, захранван от 18 V батерия, включена в комплекта . Използва се за рязане, остъргване, шлайфане на дърво, метал, пластмаса и 6 степенен контрол на скоростта за различни приложения. Система за смяна ..
329.00 лв
без ДДС:329.00 лв
Акумулаторен прободен трион - зеге 18V JCB Акумулаторният прободен трион е подходящ за всички задачи по рязане в и около къщата. Той разполага с мощен и издръжлив безчетков мотор, който изисква малко поддръжка. Можете да работите неограничени поради липса на захранващ кабел. Акумулаторната машина с..
399.00 лв
без ДДС:399.00 лв
Акумулаторен ударен гайковерт 1/2'' 18V 4.0Ah RockForceХАРАКТЕРИСТИКИ:Напрежение на батерията: -18VКомплект батерии: - 1 бройКапацитет на батерията: 4.0 AhЕлектрически гаечен ключ за кацане: 1/2"Максимален въртящ момент: 700NmТегло: 5.30 кг..
369.00 лв
без ДДС:369.00 лв
Акумулаторен ъглошлайф 36V 8,0Ah StahlMayer Подобрена система за защита от прах и влага, за използване на уреда при тежки условия на работа. Индикатор за състоянието на акумулаторната батерия. Плъзгащ се бутон за включване и изключване на инструмента. Издържа на високи натоварвания благодарение на ..
135.00 лв
без ДДС:135.00 лв
Акумулаторен ъглошлайф 36V 8,0Ah StahlMayer Подобрена система за защита от прах и влага, за използване на уреда при тежки условия на работа. Индикатор за състоянието на акумулаторната батерия. Плъзгащ се бутон за включване и изключване на инструмента. Издържа на високи натоварвания благодарение на ..
135.00 лв
без ДДС:135.00 лв
Акумулаторна орбитална шлайфмашина 18V JCB ХАРАКТЕРИСТИКИ: Захранване: 18V батерия Скорост: 0-10000rpm Диаметър на шлифовъчния диск: 125 мм Тип приставка за подложка: велкро закопчалка Защита на двигателя: автоматичен миниатюрен прекъсвач Тегло: 4.11 кг ..
319.00 лв
без ДДС:319.00 лв
Безчетков акумулаторен ударно-пробивен винтоверт с батерия и зарядно 18V 65Nm JCB ХАРАКТЕРИСТИКИ: Напрежение: 18V Максимален въртящ момент: 65Nm Скорости: 2 Честота на удара (1): 0-28800 об./мин Честота на удара (2): 0-500 об./мин Безключов патроник: 13 мм 20 +3 функции Вид батерия: лити..
379.00 лв
без ДДС:379.00 лв
Бутален компресор за въздух 25 литра StahlMayer ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Захранване: 230V/50Hz Тип компресор: Маслен Мощност: 1.8 kW Максимално налягане: 8 bar Обем на съда: 25 литра Дебит на въздуха: 130л/мин Регулиране на налягането: 2 манометъра Ниво на шума: 97dB ГАРАНЦИЯ: 24 МЕСЕЦА..
219.00 лв
без ДДС:219.00 лв
Бутален компресор за въздух 25 литра StahlMayer + Пневматичен гайковерт 1/2 850Nm с вложки 17 части StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ КОМПРЕСОР: Захранване: 230V/50Hz Тип компресор: Маслен Мощност: 1.8kW Максимално налягане: 8 bar Обем на съда: 25 литра Дебит на въздуха: 130л/мин Регулиране на ..
275.00 лв
без ДДС:275.00 лв
Бутален компресор за въздух 50 литра StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ: Работно напрежение: 220V – 13А Тип компресор: Маслен моноблок Дебит на въздуха навътре: 200 литра Дебитна въздуха навън: 120 литра Мощност: 1500W Обем на контейнера на компресора: 50 литра Захранване: 220V Обороти: 2800 мин – 1..
289.00 лв
без ДДС:289.00 лв
Бутален компресор за въздух 50 литра StahlMayer + Пневматичен гайковерт 1/2 850Nm с вложки 17 части StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ КОМПРЕСОР: Работно напрежение: 220V- 13А Тип компресор: Маслен моноблок Дебит на въздуха навътре: 200 литра Дебитна въздуха навън: 120 литра Мощност: 1500W Обем на кон..
350.00 лв
без ДДС:350.00 лв
Бутилка за шоково помпане на гуми 40 литра Mar-PolТова устройство ще улесни работата ви при вулканизация! Трябва да дръпнете само веднъж и гумата ще седне на джантата. Използването на това оборудване наистина е проста задача - единствената процедура, която понякога трябва да извършвате, е да напълни..
229.00 лв
без ДДС:229.00 лв
Електрически перфоратор 1050W JCB ХАРАКТЕРИСТИКИ: Захранващо напрежение: 230-240 V, 50Hz Мощност: 1050W Обороти на празен ход: 0-1150 1/мин Позиции на патрона: 4 режима Честота на ударите: 0-5100 bpm Сила на удара: 3.5 J Тип на патронника : SDS Plus Макс. Капацитет на пробиване:   &..
249.00 лв
без ДДС:249.00 лв
Електрически перфоратор 1500W SDS-plus JCBХАРАКТЕРИСТИКИ:Напрежение: 230-240 V Вид на патронника: SDS-plus Мощност: 1500 W Сила на удара: 6 J Честота на удара: 0-4230 уд./мин Обороти без натоварване: 0-920 об./мин Звукова сила: 99 db (A) Звуково налягане: 88 db (A) Стойност на вибрациите: 11..
290.00 лв
без ДДС:290.00 лв
Електрически циркулярен трион 1500W JCB Ръчният циркуляр дава голяма мобилност и лекота на работа, тъй като можете да го носите навсякъде с вас и да правите перфектни разрези в различни материали, като най-често се използва за рязане на дърво. Използва се лесно и е широко достъпен за всеки потребит..
345.00 лв
без ДДС:345.00 лв
Електрически ъглошлайф 2350W, 230 мм JCB Електрическият ъглошлайф JCB AG230-P-E е с номинална мощност 2350W. Има електрическа спирачка и предпазен превключвател. Благодарение на плоската глава на зъбното колело и компактния дизайн, ъглошлайфът лежи удобно в ръката и позволява контролирана и прецизн..
275.00 лв
без ДДС:275.00 лв
Електрически ъглошлайф 900W, 125 мм JCB Електрическият ъглошлайф JCB AG125H-E е с номинална мощност 900W. Има електрическа спирачка и предпазен превключвател. Благодарение на плоската глава на зъбното колело и компактния дизайн, ъглошлайфът лежи удобно в ръката и позволява контролирана и прецизна ..
125.00 лв
без ДДС:125.00 лв
Комбиниран акумулаторен ударен гайковерт / винтоверт StahlMayer 36V 8Ah Мощен акумулаторен ударен гайковерт с максимален затягащ момент 850 Nm BLDS (безчетков двигател) позволява. Увеличена ефективност при един и същ заряд на батерията заради липсата на триене и искри между четките и ротора на дви..
125.00 лв
без ДДС:125.00 лв
Комбиниран акумулаторен ударен гайковерт / винтоверт StahlMayer 36V 8Ah Мощен акумулаторен ударен гайковерт с максимален затягащ момент 850 Nm BLDS (безчетков двигател) позволява. Увеличена ефективност при един и същ заряд на батерията заради липсата на триене и искри между четките и ротора на дви..
125.00 лв
без ДДС:125.00 лв
Комплект акумулаторен ъглошлайф и гайковерт 36V 8Ah StahlMayer ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЪГЛОШЛАЙФ: Диаметър диск: 125 мм Обороти без товар: 8500 об/мин Вид батерия: Li-Ion Акумулаторна батерия – напрежение: 36 V Капацитет на батерията: 8.0Ah Размер на вътрешния отвор: 22, 23 мм Плавен старт..
189.00 лв
без ДДС:189.00 лв
Комплект за обезвъздушаване на ръчния спирачен съединител 3 л + 1 л StahlMayer Комплект вакуум помпа за обезвъздушаване на спирачки StahlMayer е с работно налягане от 0.7 до 2 бара. Служи както за обезвъздушаване, така и за източване на спирачната течност. Има капацитет на резервоара 3 литра и се д..
150.00 лв
без ДДС:150.00 лв
Комплект от 2 броя електрически ъглошлайф 600W и 2000W JCB ХАРАКТЕРИСТИКИ: 600W с диаметър на диска 115 мм 2000W с диаметър на диска 230 мм Тегло: 7.60 кг ГАРАНЦИЯ: 3 ГОДИНИ..
329.00 лв
без ДДС:329.00 лв
Комплект от акумулаторен перфоратор, ъглошлайф 125 мм, гайковерт и винтоверт 36V с 3 броя батерии 8Ah в куфар и зарядно StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПЕРФОРАТОРА: Мощна ударна система с 2,0 J перфоратор с 3 режима за универсално приложение Намалена поддръжка чрез безчетков мотор и увеличено време ..
399.00 лв
без ДДС:399.00 лв
Комплект пистолет за пръскане с регулатор на налягането ForceKraftКомплект от пистолети за пръскане с регулатор на налягането, подходящ за нанасяне на всички видове бои и лакове и осигурява отлични резултати от боядисване.КОМПЛЕКТЪТ СЕ СЪСТОИ ОТ:Пръскачка за боя с резервоар 600 мл, дебит – 120-200 л..
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Комплект пневматични инструменти 14 части Mar-PolПНЕВМАТИЧЕН ГАЙКОВЕРТ:Максимален ударен момент: 310NmСреден разход на въздух: 228 л/минНакрайник: 1/2"Ниво на шум: 103dBТегло: 2,5 кгМаксимална скорост: 7000 об/минТип въздушен конектор: 1/4"ПНЕВМАТИЧНА ТРЕСЧОТКА:Максимален въртящ момент: 68NmСреден р..
150.00 лв
без ДДС:150.00 лв
Масларка - Пневматична помпа за засмукване на масло 60 + 10 литра RockForceПредставяме ви страхотен нов модел масларка 60 + 10 литра. Изключително високо качество на изработка, абсолютно професионална, подходяща за всеки сервиз или домашен майстор.Марка: RockForceКапацитет: 60 + 10 лСонди: 5Тегло:&n..
500.00 лв
без ДДС:500.00 лв
Масларка - Пневматична помпа за засмукване на масло 80 литра BJCХАРАКТЕРИСТИКИ:Капацитет на резервоара: 80 литраКапацитет на засмукване: до 6,5 л/минКонтролен резервоар (екстрактор): 10 лТемпературен диапазон на маслото: 40 - 60 °CВход за въздух: 1/4"Диаметър на купата: 43,5 смКапацитет на купата: о..
499.00 лв
без ДДС:499.00 лв
Масларка - Пневматична помпа за засмукване на масло 90 + 10 литра RockForceПредставяме ви страхотен нов модел масларка 90 + 10 литра. Изключително високо качество на изработка, абсолютно професионална, подходяща за всеки сервиз или домашен майстор.Марка: RockForceКапацитет: 90 + 10 лСонди: 5Тегло:&n..
630.00 лв
без ДДС:630.00 лв
Настолен циркуляр за рязане на дърво ф255 Ripper Трионът RIPPER се характеризира с висока мощност, ефективна и безотказна работа и висока прецизност на изработка , поради което се препоръчва за използване в: Професионални приложения Ферми Домашни работилници ХАРАКТЕРИСТИКИ: Захранващо напрежен..
435.00 лв
без ДДС:435.00 лв
Настолен циркуляр за рязане на метал ф355 2.kW Mar-PolУредът е прецизен, позволява работа в комфортни условия и осигурява безопасна и удобна работа.ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Захранване:  220V - 240VМаксимална консумация : 2,9 kWМощност на двигателя:  2,3 kWОбороти: 4300 об/минТегло нето: 1..
295.00 лв
без ДДС:295.00 лв
Пневматичен агрегат за боядисване 8 литра Mar-Pol Идеален за боядисване на големи повърхности ИМА ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Латексови бои Маслена боя Лакове траверси Спрей тапети Контактни лепила петна от лак Дисперсионни лепила ХАРАКТЕРИСТИКИ: Захранващо налягане: 6 - 8 bar Капацитет: 8 литра..
249.00 лв
без ДДС:249.00 лв
Пневматичен гайковерт 1/2'' 1212Nm в комплект с 6 вложки RockForceЛесният за работа и най-достъпният пневматичен гайковерт с половин инчов шпиндел RockForce, ще донесе няколко бонуса на собственика си наведнъж. На първо място, това е функционалността на закупения монтажен инструмент, с който можете ..
303.00 лв
без ДДС:303.00 лв
Пневматичен гайковерт 1200 Nм 1/2" RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ:Ергономично оформена дръжка и корпус за по–добро управление и работаЛесна работаМаксимално усилие при развиване: 1200 NmКонсумация на въздух: 185  l/minРаботно налягане: 6.2 barВход за захранване с въздух: 1/2"Обороти: 9000 rpmТег..
159.00 лв
без ДДС:159.00 лв
Пневматичен гайковерт 1450 Nм 1/2" с вложки и куфар Forsage ХАРАКТЕРИСТИКИ:Ергономично оформена дръжка и корпус за по–добро управление и работаИзходящият въздух се насочва надолу през дръжкатаЛесна работаВложки и удължение в комплекта (17, 19, 21 мм)Удобен пластмасов куфарКвадрат: 1/2"Максималн..
195.00 лв
без ДДС:195.00 лв
Пневматичен гайковерт 3/4 1800 Nm BJC-S88Пневматичният ударен гайковерт е ефективен инструмент. Много е подходящ за разхлабване и затягане на болтове на колелата на различни видове моторни превозни средства.СиленЕфективенМного здрава структураКомпактен, ергономичен дизайнПрофесионално изпълнени..
299.00 лв
без ДДС:299.00 лв
Пневматичен гайковерт с дълъг шпиндел 1'' 3100 Nm + 2 броя вложки 32 мм, 33 мм в куфар RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ:Макс. скорост на въртене: 3600 об/минМакс. въртящ момент: 3100 NmКонтролни функцииРаботно налягане: 6.3 barСреден разход на въздух: 420 л/минТегло: 22.11 кгзаден ход, регул..
530.00 лв
без ДДС:530.00 лв
Пневматичен иглен пистолет 1/4 RockForceПневматичен Пистолет с иглена дюза (4500 удара/мин, 79л/мин, 1/4'' монтаж)Тегло: 2,45 кг..
105.00 лв
без ДДС:105.00 лв
Пневматичен комплект инструменти 4 части ForceKraftТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Диаметър на диска – 125 ммКонектор за свързване (вход) – G 1/4" вътрешна резбаБрой обороти (rpm) – 10000Максимален въздушен поток (л/мин) – 200Капацитет на резервоара (л) – 1Диаметър на дюзата (мм) – 1.4, 1.7..
169.00 лв
без ДДС:169.00 лв
Пневматичен крик балон 3,5 тона с 3 въздушни възглавници (150 - 400 мм) RIPPER Пневматичният крик е предназначен за работа, при която се изисква повдигане на тежки предмети. Подемникът е предназначен за работа в автосервизи, вулканизация, ферми и места, където има нужда от повдигане на уреди и маш..
275.00 лв
без ДДС:275.00 лв
Пневматичен многофункционален инструмент 3 в 1 - тресчотка, бормашина, шлифовалка 1/2'' Mar-PolМултифункционалният инструмент 3 в 1 ще бъде идеален за всеки комфорт у дома, както и в професионална работилница.Тегло на комплекта: 2.83 кгПРИСТАВКА ТРЕСЧОТКА:Захранва се от поток от сгъстен въздух...
129.00 лв
без ДДС:129.00 лв
Пневматичен прав шлайф 3" RockForce кръг 75 мм, 20 000 об/мин, 126 л/мин, 6,3 бара, L-197 мм Тегло: 1.01 кг..
60.00 лв
без ДДС:60.00 лв
Пневматичен ударен гайковерт 1" с дълъг шпиндел 4500Nm BJCПневматичният гайковерт - ударен гайковерт е ефективен и професионален инструмент, предназначен както за работа във вулканизационни заводи, така и в домашни условия. Много е подходящ за разхлабване и затягане на болтове на колела на различни ..
440.00 лв
без ДДС:440.00 лв
Пневматичен ударен гайковерт 1" с дълъг шпиндел 4800Nm Mar-PolПневматичен ударен гайковерт е ефективен и професионален инструмент, предназначен за работа във вулканизационни заводи, както и в домашни условия. Много е подходящ за разхлабване и затягане на болтове на колела на различни видов..
440.00 лв
без ДДС:440.00 лв
Показва 1 до 52 от 82 (2 страници)