Меню
Количка

Колички и Шкафове за Инструменти

Организирайте и защитете инструментите си

Добре дошли в Gedore.bg, вашият надежден източник на висококачествени инструменти и оборудване. Ние разбираме колко е важно да имате добре организирано и сигурно решение за съхранение на вашите ценни инструменти. Ето защо предлагаме богат избор от шкафове и колички за инструменти, предназначени да отговорят на нуждите както на професионалисти, така и на любители на "Направи си сам". С нашата гама от решения за съхранение можете да поддържате инструментите си организирани, защитени и лесно достъпни за всеки проект.

Видове

Предлаганите шкафове и колички за инструменти са конструирани така, че да издържат дълго. Отдаваме приоритет на издръжливостта и качеството, като гарантираме, че предлаганите решения за съхранение могат да издържат на изискванията на ежедневната употреба. Изработени от здрави материали, предлаганите модули за съхранение предлагат отлична здравина и устойчивост на удар и износване. Това гарантира, че вашите инструменти ще останат защитени, а решението ви за съхранение ще издържи теста на времето.

Богато разнообразие

Ние разбираме, че различните инструменти изискват различни решения за съхранение. Ето защо предлагаме разнообразни шкафове и колички за инструменти с разнообразни конфигурации за съхранение. С многобройни чекмеджета, рафтове и отделения предлаганите решения за съхранение ви позволяват да персонализирате оформлението, за да отговаря на вашите специфични нужди. Независимо дали разполагате с малки ръчни инструменти, електроинструменти или по-голямо оборудване, предлаганите шкафове за съхранение осигуряват достатъчно пространство, за да бъде всичко организирано и лесно достъпно.

Предимства

Поддържането на сигурността на вашите инструменти е от съществено значение, особено ако ги съхранявате на общо работно място или на работната площадка. Предлаганите колички и шкафове за инструменти са оборудвани с надеждни заключващи механизми, за да гарантират безопасността на ценните ви инструменти. От ключалки до комбинирани ключалки, те предлагат опции, които ви осигуряват спокойствие, знаейки, че вашите инструменти са защитени от неоторизиран достъп.

Независимо дали работите в гараж, работилница или на място, възможността да премествате инструментите си без усилие е от решаващо значение. Предлаганите шкафове и колички за инструменти са снабдени със здрави колела и дръжки, което ги прави лесни за транспортиране от едно място на друго. Тази мобилност ви позволява да пренасяте инструментите си навсякъде, където ви трябват, увеличавайки производителността ви и спестявайки ви време и усилия.

Често задавани въпроси

Как да избера подходящия шкаф или количка за инструменти за моите нужди?

Когато избирате решение за съхранение, вземете предвид фактори като размера и количеството на вашите инструменти, наличното пространство на работното ви място и изискванията ви за мобилност. Оценката на тези фактори ще ви помогне да определите подходящия размер, конфигурация и функции за мобилност, от които се нуждаете в сандъка за инструменти, шкафа или количката.

Могат ли шкафовете и количките за инструменти да побират различни размери инструменти?

Да, тези решения за съхранение са проектирани така, че да побират различни размери инструменти. С различни дълбочини на чекмеджетата, регулируеми рафтове и просторни отделения ще имате възможност да съхранявате инструменти с различни размери и форми. Независимо дали разполагате с малки ръчни инструменти или с по-големи електрически инструменти, модулите за съхранение осигуряват достатъчно място за всички ваши основни принадлежности.

Какви колички и шкафове за инструменти предлага Gedore.bg?

Както сами може да се уверите, Gedore.bg ви предлага обширен асортимент от колички и шкафове за инструменти, които са специално подбрани, за да отговорят на вашите конкретни изисквания.

Например, моделът на MAR-POL е подвижна и удобна сервизна количка с 3 рафта за съхранение и транспорт на всякакви инструменти. Снабдена с допълнителна поставка за отвертки. Изработена е от висококачествени материали, здрава и лесна за придвижване благодарение на 4 колела и удобна дръжка. Много подходяща за сервизи и работилници. Mar-Pol е полска компания, която предлага широка гама висококачествени инструменти, спечелила доверието на огромен брой клиенти.

С нашия богат асортимент от колички и шкафове за инструменти можете уверено да съхранявате вашите инструменти в организиран вид.

ОПИСАНИЕ: Количка за инструменти с 3 рафта, усилена конструкция, прахово боядисана, с допълнително отделение за дребни инструменти. Височина: 760 мм Дължина: 700 мм Ширина: 350 мм Дълбочина на етажерката: 40 мм Колела 4 броя (2 въртящи се) Тегло: 10 кг..
119.00 лв
без ДДС:119.00 лв
Количка за инструменти с 3 рафта и поставка за отвертки Mar-Pol Подвижна и удобна сервизна количка с 3 рафта за съхранение и транспорт на всякакви инструменти. Снабдена с допълнителна поставка за отвертки. Изработена е от висококачествени материали, здрава и лесна за придвижване благодарение на 4..
119.00 лв
без ДДС:119.00 лв
Tранспортна сгъваема количка до 100 кг Forsage Количка транспортна сгъваема до 100 кг FORSAGE F-GZS100ST с две колела и алуминиева платформа, изработена със здрава и удобна стоманена рамка, която може да се сгъва за лесно съхранение и пренасяне. Количката е предназначена за транспортиране на това..
99.00 лв
без ДДС:99.00 лв
Tранспортна сгъваема количка до 60 кг Forsage Количка транспортна сгъваема до 60 кг FORSAGE F-GZS60S с две колела и платформа, изработена със здрава и удобна рамка, която може да се сгъва за лесно съхранение и пренасяне. Количката е предназначена за транспортиране на товари с максимално тегло 60 ..
59.00 лв
без ДДС:59.00 лв
Индустриална работна маса с чекмеджета RockForce Индустриалните работни маси ROCKFORCE са проектирани и произведени за професионална употреба в работилница или гараж. Добре обмисленият дизайн на работните маси ви позволява да използвате по-ефективно работното си място и да съхранявате инструментит..
850.00 лв
без ДДС:850.00 лв
Количка за заваръчни апарати - електрожени до 60 кг Mar-Pol Количка за заваръчни апарати MAR-POL M66610 е с максимална товароносимост 60 кг. Подходяща е за широка гама заваръчни машини. Количката има горен рафт за лесен достъп, два рафта за допълнително съхранение и две вериги за сигурно съхранение..
135.00 лв
без ДДС:135.00 лв
Количка за заваръчни апарати - електрожени с 4 чекмеджета Mar-Pol Количка за телоподаващи и аргонови / заваръчни апарати и електрожени MAR-POL M66612 с 4 чекмеджета. Оборудвана е с 4 колела, 2 от които са със спирачки. Газовата бутилка може да бъде поставена от задната страна на количката, която м..
255.00 лв
без ДДС:255.00 лв
Количка за инструменти с три рафта - синя HAWEKВисочина: 780 мм Дължина: 730 мм Ширина: 360 мм Дълбочина на етажерката: 40 мм Колела 4 броя (2 въртящи се)..
89.00 лв
без ДДС:89.00 лв
Количка за инструменти с три рафта - черна HAWEK Височина: 780 мм Дължина: 730 мм Ширина: 360 мм Дълбочина на етажерката: 40 мм Колела 4 броя (2 въртящи се)..
89.00 лв
без ДДС:89.00 лв
Количка за инструменти с три рафта StahlMayerВисочина: 780 ммДължина: 730 ммШирина: 360 ммДълбочина на етажерката: 40 ммКолела 4 броя (2 въртящи се)..
119.00 лв
без ДДС:119.00 лв
Немски шкаф с инструменти KraftWelle със 7 чекмеджета – 6 пълниЗдрава синя количка за инструменти със 7 чекмеджета, 6 от които са пълни с инструменти. Всички изтеглящи се чекмеджета са монтирани на сачмени лагери. Когато чекмеджетата са затворени, те се заключват и по този начин предотвратяват ..
950.00 лв
без ДДС:950.00 лв
Подвижен шкаф за инструменти с работен плот RockForce Количката разполага с шкаф и 10 чекмеджета (празни) , различни по размер. Има и удобен работен плот и място за закачкали за инструменти.Размер на работната маса: 485 x 1480 x 2130 ммШирина / Височина: 530 х 2130 ммДървен плот: 40 х 485 х 213..
2,600.00 лв
без ДДС:2,600.00 лв
Подвижен шкаф с инструменти BJCBJC е доказана марка, която произвежда инструменти от най-висок класТегло: 79,6 кгХАРАКТЕРИСТИКИ:Комплектът се състои от 298 елемента, подредени в 7 шкафаИнструментите са изработени от най-висококачествена сплав от неръждаема стомана, издръжливи и перфектно израбо..
1,550.00 лв
без ДДС:1,550.00 лв
Стоманена работна маса с чекмедже и стена за инструменти RockForce Стоманената работна маса е подходяща за професионална и лична употреба. Голямото чекмедже осигурява достатъчно пространство за съхранение на всичките ви инструменти и аксесоари. Вашите инструменти могат да са подредени на видно мяст..
200.00 лв
без ДДС:200.00 лв
Товарна количка с платформа до 150 кг Forsage Тази товарна количка с платформа 150 кг FORSAGE е полезна и ефективна за обработка и транспортиране на тежки или обемисти товари в различни работни среди, като работилници, складове или производствени зони. Тази количка е предназначена да ви помогне да..
79.00 лв
без ДДС:79.00 лв
Товарна количка с платформа до 300 кг Forsage Сгъваема складова транспортна количка с две фиксирани и две въртящи се колела и противоплъзгаща се повърхност на платформата. Платформена количка FORSAGE F-PZS250 е с товароносимост 300 кг, размер на платформата 910 х 610 мм и височина на дръжката 870 ..
135.00 лв
без ДДС:135.00 лв
Шкаф за инструменти StahlMayer със 7 чекмеджета – ПРАЗНИХАРАКТЕРИСТИКИ:Здрава стоманена ламарина – за здравина и издръжливостЕргономични дръжки за удобен захватЦентрално заключване с цилиндрична ключалкаЗаключване за безопасност с една ръка по всяко чекмедже предотвратява отваряне по време на движен..
600.00 лв
без ДДС:600.00 лв
Шкаф с инструменти 257 части WMCКомплектът инструменти WMC TOOLS 257 се състои от 257 елемента. Този комплект е бъде полезно и необходимо допълнение към всеки гараж, дом. С негова помощ можете лесно да ремонтирате всякакви повреди в къщи, гаража или на вилата, да сглобявате и разглобявате мебели, Ви..
409.90 лв
без ДДС:409.90 лв
Шкаф с инструменти EverForce със 7 чекмеджета – 6 пълниКлючове, изработени от специална подсилена CrV стомана, примес на хром и ванадий В съответствие с DIN 3113Комплектът включва всичко, от което се нуждае майсторВисококачествен шкаф за инструменти. Шкафът разполага със 7 практични чекмеджета за ин..
1,300.00 лв
без ДДС:1,300.00 лв
Шкаф с инструменти KraftWelle с метален плот, 7 чекмеджета – 6 пълни Здрава черна количка за инструменти със 7 чекмеджета, 6 от които са пълни с инструменти. Всички изтеглящи се чекмеджета са монтирани на сачмени лагери. Когато чекмеджетата са затворени, те се заключват и по този начин предотвр..
1,000.00 лв
без ДДС:1,000.00 лв
Шкаф с инструменти StahlMayer със 7 чекмеджета – 5 пълни Здрава стоманена ламарина - за здравина и издръжливостЕргономични дръжки за удобен захватЦентрално заключване с цилиндрична ключалкаЗаключване за безопасност с една ръка по всяко чекмедже предотвратява отваряне по време на движениеСачмен ..
870.00 лв
без ДДС:870.00 лв
Шкаф с инструменти EverForce с 6 чекмеджета – 4 пълниКоличката има ергономични дръжки, интегрирани с плота на масата, напълно разтегателни чекмеджета с лагери. Централно заключване с два ключа, затварящи всички чекмеджета, както и двойни стени и блокиращи чекмеджетата. Количката е оборудвана с 4 кол..
790.00 лв
без ДДС:790.00 лв
Шкаф с инструменти с 7 чекмеджета – 5 пълни ForsageКоличката за инструменти Forsage съдържа 274 елемента, има 5 рафта за инструменти, 2 празни рафта и допълнителна странична секция. Тялото е изработено от метал.Съставът на комплекта включва почти всички инструменти, необходими за ремо..
1,620.00 лв
без ДДС:1,620.00 лв
Шкаф с инструменти с 7 чекмеджета – 5 пълни RockForceКоличката за инструменти RockForce съдържа 274 елемента, има 5 рафта за инструменти, 2 празни рафта и допълнителна странична секция. Тялото е изработено от метал.Съставът на комплекта включва почти всички инструменти, необходими за ремон..
1,650.00 лв
без ДДС:1,650.00 лв
Шкаф с инструменти с 7 чекмеджета – 6 пълни ForceKraft - HuttenbergЦентрално заключванеКомплект необходими инструменти 276 частиКомплект тресчотки и гнездаКласически и изолирани отверткиКомбинирани гаечни ключовеРазлични битове, BTR, Torx, .....Включва голям брой инструменти за механика4 колелца, 2 ..
1,150.00 лв
без ДДС:1,150.00 лв
Шкаф с инструменти KraftWelle със 7 чекмеджета – 6 пълниЗдрава черна количка за инструменти със 7 чекмеджета, 6 от които са пълни с инструменти. Всички изтеглящи се чекмеджета са монтирани на сачмени лагери. Когато чекмеджетата са затворени, те се заключват и по този начин предотвратяват неволн..
950.00 лв
без ДДС:950.00 лв
Показва 1 до 26 от 26 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR