Меню
Количка

WiFi Камера

WiFi охранителните камери за видеонаблюдение са новост на пазара на системи за сигурност. Използват се както за частна къща, така и за офиси или центрове. Те ви позволяват бързо да прехвърляте видео данни без загуба в центъра за запис на архива и оценка на ситуацията в защитеното съоръжение. От онлайн магазин Gedore.bg можете да закупите Wi-Fi камери за наблюдение, както и допълнително оборудване за тях. Ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от продукти, така че няма да е трудно да изберете опцията с най-подходящите технически параметри. В същото време всички модели се отличават с тяхната надеждност, което се потвърждава от наличието на гаранция за качество.

Предимства на WiFi камерите:

Wi-Fi безжичните камери за видеонаблюдение са доста иновативни продукти на пазара на оборудване за сигурност. Устройствата са свързани към DVR, който е сдвоен с рутер. В същото време няма кабели, което значително опростява процеса на инсталиране на устройствата. Други предимства на тези камери включват:

  • Възможност за достъп до видео файлове от всяка точка на света - В резултат на това винаги можете да получите информация за защитения обект. В същото време картината може да бъде изпратена не само на компютър, но и на лаптоп, смартфон или таблет;
  • Функция за запис - Безжичното видеонаблюдение със запис може автоматично да запазва изображението на карти с памет или облачна услуга. Така по всяко време можете да се запознаете с необходимите рамки;
  • Високо качество на снимане - Оборудването е в състояние да възпроизвежда и записва картина с висока разделителна способност, докато смущенията и забавянето на предаването на данни почти напълно липсват;
  • Възможност за промяна на местоположението на камерите - Тъй като няма кабели, можете лесно да демонтирате устройството и след това да го инсталирате на всяко друго място (имате нужда само от достъп до захранване);
  • Лекота на работа - Безжичното видеонаблюдение не изисква допълнителни инструменти за поддръжка и монтаж. За тяхното конфигуриране и инсталиране е достатъчно да следвате инструкциите;
  • Функционалност - Някои модели могат да работят дори без DVR. Освен това е възможно да се свържете със сензори за движение, микрофон и т.н. Можете да управлявате режимите на видеокамерата дистанционно (като правило за това на вашия смартфон е инсталирано специално приложение).

Принцип на действие:

Монтирайки Wi-Fi камерата на желаното от вас местоположение, сигналът от нея непрекъснато се изпраща до контролния център - компютър, таблет, мобилен телефон и др. Така лесно бихте моли да влезете в интернет по всяко време и да наблюдавате вашата къща, апартамент или офис онлайн или в архива. Качеството на сигнала зависи от избрания модел камера, рутер, покритие на мрежата. По правило почти всички камери са свързани към рутери, благодарение на инсталационни програми. Но има изключение, което се отнася за редки модели и малко известни компании. В този случай е по-добре да се обърнете към специалистите от онлайн магазина ни, за да ви консултират. Ако вземете предвид наличието на допълнителни функции, тогава безжичната камера за видеонаблюдение може да има микрофон, слот за съхранение, дистанционно управление, възможност за свързване на USB модем, сензор за движение, ротация и др. В продуктовия каталог на Gedore.bg са предоставени различни камери, всяка от които има подробно описание и отзиви на клиенти.

Защо си струва да закупите WiFi камера?

Ако искате да закупите Wi-Fi камери за видеонаблюдение, тогава на нашия уебсайт Gedore.bg ще намерите богат избор от такива устройства. Включително моделите могат да се различават по:

  • Място за монтаж - Външните WiFi видеокамери са много издръжливи на механични натоварвания и природни влияния, а температурният им диапазон на работа е от -30 до +60 градуса по Целзий. Те са много компактни и дискретни, така че идеално ще се впишат във всякакъв интериор;
  • Качество на снимане (до 1080p);
  • Размери (малки или големи модели);
  • Допълнителни функции (микрофон, детектор за движение и др.).

Всички наши модели могат да записват информация не само в облачно хранилище, но и в карти с памет. Максималният капацитет на microSD определя продължителността на непрекъснатия видеозапис.Нашите експерти от онлайн магазин Gedore.bg ще Ви помогнат да изберете най-подходящите Wi-Fi камери за видеонаблюдение, както и допълнително оборудване за тях. Такива модели са идеални за частни къщи, офиси, апартаменти, вили и др. Предлагаме сертификати и официална гаранция от производителя за всички наши продукти.

Ценова политика:

Wi-Fi камерите за наблюдение на дома от нашия магазин са на цени цени, достъпни за всички. С наша помощ винаги можете да проверите безопасността на вашия дом, независимо къде се намирате. Можете да разберете цената на конкретен модел, като разгледате каталога или като се обадите и попитате мениджъра на онлайн магазина. Нашият магазин разполага с устройства за наблюдение от различни модели и производители. Можете да направите покупка на нашия уебсайт, изцяло онлайн. Просто изберете желания продукт от каталога и го добавете в количката си. Направете поръчка, като посочите трите си имена, телефон, e-mail и адрес за доставка. Поръчката се изпълнява във възможно най-кратки срокове, продуктът притежава сертификат за качество, гаранционна карта и отговаря на зададените характеристики. Стандартният комплект включва видеокамера, крепежни елементи, инструкции и захранване.


Охранителна Wi-Fi камера 6MP Охранителна Wi-FI камера Smart Sphere 6MP за наблюдение, PTZ, нощно виждане, разпознаване на хора с AI, H.265 видео компресия, IP66 водоустойчивa, 5X увеличение за наблюдение с автоматично следене на движението, цветно нощно виждане и двупосочна аудио връзка с управлен..
69.90 лв
без ДДС:69.90 лв
10 броя въртяща куполна Wifi Камера 5MP PTZ HDОСНОВНИ ФУНКЦИИ:Снабдена с двоен източник на светлина (бяла LED + инфрачервена светодиодна)Снабдена с функция за движение(motion detect)Снабдена с изпращане на известия при движениеСнабдена с двупосочен интерком (аудио), камерата е с вграден в нея микроф..
619.90 лв
без ДДС:619.90 лв
10 броя охранителна Wi-Fi камера 6MP Охранителна Wi-FI камера Smart Sphere 6MP за наблюдение, PTZ, нощно виждане, разпознаване на хора с AI, H.265 видео компресия, IP66 водоустойчивa, 5X увеличение за наблюдение с автоматично следене на движението, цветно нощно виждане и двупосочна аудио връзка с ..
619.90 лв
без ДДС:619.90 лв
2 броя въртяща куполна Wifi Камера 5MP PTZ HDОСНОВНИ ФУНКЦИИ:Снабдена с двоен източник на светлина (бяла LED + инфрачервена светодиодна)Снабдена с функция за движение(motion detect)Снабдена с изпращане на известия при движениеСнабдена с двупосочен интерком (аудио), камерата е с вграден в нея микрофо..
129.90 лв
без ДДС:129.90 лв
2 броя охранителна Wi-Fi камера 6MP Охранителна Wi-FI камера Smart Sphere 6MP за наблюдение, PTZ, нощно виждане, разпознаване на хора с AI, H.265 видео компресия, IP66 водоустойчивa, 5X увеличение за наблюдение с автоматично следене на движението, цветно нощно виждане и двупосочна аудио връзка с у..
129.90 лв
без ДДС:129.90 лв
3 броя въртяща куполна Wifi Камера 5MP PTZ HDОСНОВНИ ФУНКЦИИ:Снабдена с двоен източник на светлина (бяла LED + инфрачервена светодиодна)Снабдена с функция за движение(motion detect)Снабдена с изпращане на известия при движениеСнабдена с двупосочен интерком (аудио), камерата е с вграден в нея микрофо..
196.90 лв
без ДДС:196.90 лв
3 броя охранителна Wi-Fi камера 6MP Охранителна Wi-FI камера Smart Sphere 6MP за наблюдение, PTZ, нощно виждане, разпознаване на хора с AI, H.265 видео компресия, IP66 водоустойчивa, 5X увеличение за наблюдение с автоматично следене на движението, цветно нощно виждане и двупосочна аудио връзка с у..
196.90 лв
без ДДС:196.90 лв
5 броя въртяща куполна Wifi Камера 5MP PTZ HDОСНОВНИ ФУНКЦИИ:Снабдена с двоен източник на светлина (бяла LED + инфрачервена светодиодна)Снабдена с функция за движение(motion detect)Снабдена с изпращане на известия при движениеСнабдена с двупосочен интерком (аудио), камерата е с вграден в нея микрофо..
299.90 лв
без ДДС:299.90 лв
5 броя охранителна Wi-Fi камера 6MP Охранителна Wi-FI камера Smart Sphere 6MP за наблюдение, PTZ, нощно виждане, разпознаване на хора с AI, H.265 видео компресия, IP66 водоустойчивa, 5X увеличение за наблюдение с автоматично следене на движението, цветно нощно виждане и двупосочна аудио връзка с у..
299.90 лв
без ДДС:299.90 лв
Въртяща куполна Wifi Камера 5MP PTZ HDОСНОВНИ ФУНКЦИИ:Снабдена с двоен източник на светлина (бяла LED + инфрачервена светодиодна)Снабдена с функция за движение(motion detect)Снабдена с изпращане на известия при движениеСнабдена с двупосочен интерком (аудио), камерата е с вграден в нея микрофон и вис..
69.90 лв
без ДДС:69.90 лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)