Меню
Количка

Осветление

Соларните LED лампи са осветителни тела, които се захранват от слънчева енергия, като използват фотоволтаични клетки за преобразуване на слънчевата светлина в електрическа енергия. Тези лампи са екологично и рентабилно решение за осветление, което е идеално за външни пространства като градини, вътрешни дворове и алеи.

Характеристики на соларните LED лампи

  • Слънчево захранване: Соларните LED лампи се захранват от соларни панели, които преобразуват слънчевата светлина в електрическа енергия. Това означава, че те не се нуждаят от външен източник на захранване, което ги превръща в икономически ефективно решение за осветление.
  • LED осветление: В соларните LED лампи се използват светодиоди, които са енергийно ефективни и дълготрайни. Те осигуряват ярко и ясно осветление и консумират по-малко енергия в сравнение с традиционните осветителни решения.
  • Дълготрайност и устойчивост на атмосферни влияния: Соларните LED лампи са проектирани така, че да са дълготрайни и устойчиви на атмосферни влияния. Те са изработени от висококачествени материали като неръждаема стомана, алуминий и закалено стъкло, които могат да издържат на тежки атмосферни условия като дъжд, сняг и вятър.
  • Лесни за инсталиране: Соларните LED лампи са лесни за инсталиране и не се нуждаят от окабеляване или електрически връзки. Те могат лесно да се монтират на стени, стълбове или да се поставят на земята.

Предимства на соларните LED лампи

  • Енергийна ефективност: Соларните LED лампи са енергийно ефективни и могат да помогнат за намаляване на разходите за енергия. Те не се нуждаят от външен източник на захранване и консумират по-малко енергия от традиционните решения за осветление.
  • Екологични: Соларните LED лампи са екологично решение за осветление, тъй като не отделят вредни газове или замърсители. Те спомагат за намаляване на въглеродния отпечатък и допринасят за устойчиво бъдеще.
  • Икономически ефективни: Соларните LED лампи са икономически ефективно решение за осветление, тъй като не изискват външен източник на енергия или поддръжка. Те имат дълъг живот и могат да работят до 10 години, без да изискват подмяна на части.
  • Лесни за инсталиране и поддръжка: Соларните LED лампи са лесни за инсталиране и не изискват никаква поддръжка. Те могат лесно да се монтират на стени, стълбове или да се поставят на земята и не изискват никакви кабели или електрически връзки.
  • Универсалност: Соларните LED лампи са универсални и могат да се използват в различни външни пространства, като градини, вътрешни дворове и алеи. Те осигуряват ярко и ясно осветление и могат да помогнат за създаването на топла и привлекателна атмосфера.

Соларните LED лампи се предлагат в различни стилове - от класически дизайн на фенери до по-модерни и съвременни варианти. Предлагат се в различни размери, така че можете да намерите идеалното решение за вашето външно пространство. Освен това много соларни LED лампи имат вградени сензори, които автоматично включват светлината при залез и я изключват при изгрев, като по този начин пестят енергия и осигуряват удобство.

Що се отнася до яркостта, соларните LED лампи могат да бъдат също толкова ярки, колкото и традиционните варианти на осветление. Светодиодните крушки, използвани в соларните светодиодни лампи, са високоефективни и осигуряват ярка и чиста светлина. Освен това много соларни LED лампи имат регулируеми настройки за яркост, което ви позволява да персонализирате количеството светлина според вашите нужди.

Соларните LED лампи са отличен избор и за тези, които се интересуват от сигурността. Много соларни LED лампи имат сензори за движение, които включват светлината при засичане на движение, което може да помогне за възпиране на нежелани посетители и да осигури допълнителна сигурност на вашето външно пространство.

Като цяло соларните LED лампи са отличен избор за собствениците на жилища, които се грижат за околната среда и искат да добавят осветление към външното си пространство, без да се нуждаят от допълнително окабеляване или електричество. С наличните различни стилове и размери соларните LED лампи предлагат рентабилно, дълготрайно и енергийно ефективно решение за външно осветление.

Ние предлагаме голямо разнообразие от осветителни тела

Например, LED лампа COBRA 1200W притежава автономен цикъл на зареждане, благодарение на вграден силициево-кристален соларен панел. Той се различава от обикновените соларни панели с това, че зарежда не само от слънчева, но и от дневна светлина. Панела преобразува слънчевата светлина в електрическа енергия, която се съхранява в акумулаторните батерии (10000mAh) на осветителното тяло. Акумулаторните батерии освобождават електрическия заряд нощем, който осигурява ярко осветяване в продължение на до 16 часа (в зависимост от степента на яркост). Този модел лампи е със сертификат за високо качество директно от производителя. Те са напълно автономни, което означава, че се захранват от слънчева енергия и не използват ток, който в последно време доста поскъпна.

Double 2022 - 1200W (3 броя) е изцяло автономна и водоустойчива соларна лампа. През светлата част на деня батерията се зарежда, като веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорна клетка за външна осветеност, които са в соларния панел. Соларната улична лампа е интелигентна система за външно осветление, която интегрира най-добрите енергоспестяващи части - панел, осветително тяло, сензор, контролер и батерия, всичко това в една кутия. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж за осветление на: пътища, паркове, градини, вили, къщи, дворове, външен паркинг, както и навсякъде, където липсва електрозахранване или има нужда от автономно осветление.

LED соларен прожектор със сензор Air Light - Моделът е с водоустойчива конструкция, трябва само да се монтира на слънчево място, за да може соларния панел да се зареди. Осветителните тела със соларно захранване стават все по-предпочитан начин за осветяване на двора и градината. Решението за това е външна лампа със соларен панел и датчик за движение.

Разгледайте десетките други предложения на соларни LED лампи в нашия онлайн магазин. Предлаганите продукти са на най-добрите производители, на достъпни цени и с бърза доставка.

Заключение

Соларните LED лампи са екологично и икономически ефективно решение за осветление, което може да се използва в различни външни пространства. Те са лесни за инсталиране, енергийно ефективни и изискват минимална поддръжка. Осигуряват ярко и ясно осветление и допринасят за устойчивото бъдеще. Ако търсите екологично и рентабилно решение за осветление за вашето външно пространство, помислете за инвестиция в соларни LED лампи.


10 броя двойна соларна лампа Double 1200W със стойка и дистанционноДвойна соларна лампа Double 2022 -  1200W е изцяло автономна и водоустойчива соларна лампа! През светлата част на деня батерията се зарежда, като веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на с..
299.80 лв
без ДДС:299.80 лв
10 броя соларна LED лампа 750W със стойка и дистанционноПрез светлата част на деня батерията се зарежда, като веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорна клетка за външна осветеност, които са в соларния панел. Соларната улична лампа е интелигентна систем..
269.90 лв
без ДДС:269.90 лв
10 броя соларна LED лампа COB със сензор за движение и дистанционноНов иновативен модел LED лампа със сензор за движение. Лампата е с вградени мощни COB светодиоди. Осветява безпроблемно Вашата градина, барбекю, тераса и други. Зарежда се чрез вграден соларен панел през деня и работи през нощта. С т..
159.90 лв
без ДДС:159.90 лв
10 броя соларна LED лампа с лупа и датчик за движение 15WЛампата е предназначена за стена на открито или плоскост във вертикална позиция. Притежава светлинен сензор, който се задейства, когато се стъмни.Тогава автоматично се активира LED COB светлина, която свети постоянно в продължение на до 7 часа..
89.90 лв
без ДДС:89.90 лв
2 броя двойна соларна лампа Double 1200W със стойка и дистанционноДвойна соларна лампа Double 2022 -  1200W е изцяло автономна и водоустойчива соларна лампа! През светлата част на деня батерията се зарежда, като веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на се..
64.90 лв
без ДДС:64.90 лв
2 броя двойна соларна лампа със сензор за движениеОсветителните тела със соларно захранване стават все по-предпочитан начин за осветяване на двора и градината. Решението за това е външна лампа със соларен панел и датчик за движение. Моделът е с водоустойчива конструкция и трябва само да се монтира н..
49.90 лв
без ДДС:49.90 лв
2 броя соларна LED лампа 750W със стойка и дистанционноПрез светлата част на деня батерията се зарежда, като веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорна клетка за външна осветеност, които са в соларния панел. Соларната улична лампа е интелигентна система..
64.90 лв
без ДДС:64.90 лв
2 броя соларна LED лампа COB със сензор за движение и дистанционноНов иновативен модел LED лампа със сензор за движение. Лампата е с вградени мощни COB светодиоди. Осветява безпроблемно Вашата градина, барбекю, тераса и други. Зарежда се чрез вграден соларен панел през деня и работи през нощта. С тр..
39.90 лв
без ДДС:39.90 лв
2 броя соларна LED лампа COBRA 1200WИнтегрирано соларно осветление с LED панел и вграден високоефективен поликристален соларен панел и литиево-йонна акумулаторна батерия. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, външен паркинг, както и..
139.90 лв
без ДДС:139.90 лв
2 броя соларна LED лампа COBRA 1600WОсигурете си ярко осветяване и зелена енергия за Вашия дом с висококачествена соларна лампа подходяща за улично или дворно осветление. Този модел лампи е със сертификат за високо качество директно от производителя. Те са напълно автономни, което означава, че се за..
159.90 лв
без ДДС:159.90 лв
2 броя соларна LED лампа COBRA 800WУлична Соларна лампа Cobra от ново поколение! Системата е изцяло автономна, през светлата част на деня се зарежда батерията, а веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорите за светлина, които са в соларния панел. Соларна..
109.90 лв
без ДДС:109.90 лв
Комплект от 2 броя соларна улична лампа с дистанционно 600WСистемата е изцяло автономна, през светлата част на деня се зарежда батерията, а веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорите които са в соларния панел. Соларната улична лампа е интелигентна сист..
84.90 лв
без ДДС:84.90 лв
3 броя двойна соларна лампа Double 1200W със стойка и дистанционноДвойна соларна лампа Double 2022 -  1200W е изцяло автономна и водоустойчива соларна лампа! През светлата част на деня батерията се зарежда, като веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на се..
89.90 лв
без ДДС:89.90 лв
3 броя соларна LED лампа 750W със стойка и дистанционноПрез светлата част на деня батерията се зарежда, като веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорна клетка за външна осветеност, които са в соларния панел. Соларната улична лампа е интелигентна система..
84.90 лв
без ДДС:84.90 лв
3 броя соларна LED лампа COBRA 1200WИнтегрирано соларно осветление с LED панел и вграден високоефективен поликристален соларен панел и литиево-йонна акумулаторна батерия. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, външен паркинг, както и..
199.90 лв
без ДДС:199.90 лв
3 броя соларна LED лампа COBRA 1600WОсигурете си ярко осветяване и зелена енергия за Вашия дом с висококачествена соларна лампа подходяща за улично или дворно осветление. Този модел лампи е със сертификат за високо качество директно от производителя. Те са напълно автономни, което означава, че се за..
234.90 лв
без ДДС:234.90 лв
3 броя соларна LED лампа COBRA 800WУлична Соларна лампа Cobra от ново поколение! Системата е изцяло автономна, през светлата част на деня се зарежда батерията, а веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорите за светлина, които са в соларния панел. Соларна..
169.90 лв
без ДДС:169.90 лв
3 броя соларна LED лампа с лупа и датчик за движение 15WЛампата е предназначена за стена на открито или плоскост във вертикална позиция. Притежава светлинен сензор, който се задейства, когато се стъмни.Тогава автоматично се активира LED COB светлина, която свети постоянно в продължение на до 7 часа...
37.90 лв
без ДДС:37.90 лв
3 БРОЯ СОЛАРНА УЛИЧНА ЛАМПА С ДИСТАНЦИОННО 600WСистемата е изцяло автономна, през светлата част на деня се зарежда батерията, а веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорите които са в соларния панел. Соларната улична лампа е интелигентна система за външн..
114.90 лв
без ДДС:114.90 лв
4 броя соларна LED лампа COB със сензор за движение и дистанционноНов иновативен модел LED лампа със сензор за движение. Лампата е с вградени мощни COB светодиоди. Осветява безпроблемно Вашата градина, барбекю, тераса и други. Зарежда се чрез вграден соларен панел през деня и работи през нощта. С тр..
69.90 лв
без ДДС:69.90 лв
5 броя двойна соларна лампа Double 1200W със стойка и дистанционноДвойна соларна лампа Double 2022 -  1200W е изцяло автономна и водоустойчива соларна лампа! През светлата част на деня батерията се зарежда, като веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на се..
134.90 лв
без ДДС:134.90 лв
5 броя соларна LED лампа 750W със стойка и дистанционноПрез светлата част на деня батерията се зарежда, като веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорна клетка за външна осветеност, които са в соларния панел. Соларната улична лампа е интелигентна система..
119.00 лв
без ДДС:119.00 лв
5 броя соларна улична лампа с дистанционно 600WСистемата е изцяло автономна, през светлата част на деня се зарежда батерията, а веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорите които са в соларния панел. Соларната улична лампа е интелигентна система за външн..
139.90 лв
без ДДС:139.90 лв
6 броя двойна соларна лампа със сензор за движениеОсветителните тела със соларно захранване стават все по-предпочитан начин за осветяване на двора и градината. Решението за това е външна лампа със соларен панел и датчик за движение. Моделът е с водоустойчива конструкция и трябва само да се монтира н..
89.90 лв
без ДДС:89.90 лв
LED прожектор с отделен панел и дистанционно управление 100W Изключително мощна соларна лампа тип прожектор с ярка LED светлина. Захранва се от слънчева и дневна светлина посредством фотоволтаичен панел. Той преобразува светлинната енергия в електрическа, зареждайки акумулаторна. Щом се стъмни, све..
74.90 лв
без ДДС:74.90 лв
LED прожектор с отделен панел и дистанционно управление 200W Изключително мощна соларна лампа тип прожектор с ярка LED светлина. Захранва се от слънчева и дневна светлина посредством фотоволтаичен панел. Той преобразува светлинната енергия в електрическа, зареждайки акумулаторна. Щом се стъмни, све..
89.00 лв
без ДДС:89.00 лв
LED прожектор с отделен панел и дистанционно управление 400W Изключително мощна соларна лампа тип прожектор с ярка LED светлина. Захранва се от слънчева и дневна светлина посредством фотоволтаичен панел. Той преобразува светлинната енергия в електрическа, зареждайки акумулаторна. Щом се стъмни, све..
99.90 лв
без ДДС:99.90 лв
LED прожектор с отделен панел и дистанционно управление 600W Изключително мощна соларна лампа тип прожектор с ярка LED светлина. Захранва се от слънчева и дневна светлина посредством фотоволтаичен панел. Той преобразува светлинната енергия в електрическа, зареждайки акумулаторна. Щом се стъмни, све..
114.90 лв
без ДДС:114.90 лв
LED соларен прожектор със сензор Air LightОсветителните тела със соларно захранване стават все по-предпочитан начин за осветяване на двора и градината. Решението за това е външна лампа със соларен панел и датчик за движение. Моделът е с водоустойчива конструкция,  трябва само да се монтира на с..
19.90 лв
без ДДС:19.90 лв
Двойна соларна лампа Double 1200W със стойка и дистанционноДвойна соларна лампа Double 2022 -  1200W е изцяло автономна и водоустойчива соларна лампа! През светлата част на деня батерията се зарежда, като веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорна ..
34.90 лв
без ДДС:34.90 лв
Двойна соларна лампа със сензор за движениеОсветителните тела със соларно захранване стават все по-предпочитан начин за осветяване на двора и градината. Решението за това е външна лампа със соларен панел и датчик за движение. Моделът е с водоустойчива конструкция и трябва само да се монтира на слънч..
29.90 лв
без ДДС:29.90 лв
Работна LED лампа за под капака на автомобила 10 - 182 см - с куки и магнит Mar-PolПрофесионална LED лампа за работилница от добре познат и уважаван производител на европейския пазар Mar-Pol е перфектното допълнение към асортимента от инструменти за всеки автосервиз и за автомобилните ентусиаст..
145.00 лв
без ДДС:145.00 лв
Соларна LED лампа 750W със стойка и дистанционноПрез светлата част на деня батерията се зарежда, като веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорна клетка за външна осветеност, които са в соларния панел. Соларната улична лампа е интелигентна система за вън..
44.90 лв
без ДДС:44.90 лв
оларна LED лампа COB със сензор за движение и дистанционноНов иновативен модел LED лампа със сензор за движение. Лампата е с вградени мощни COB светодиоди. Осветява безпроблемно Вашата градина, барбекю, тераса и други. Зарежда се чрез вграден соларен панел през деня и работи през нощта. С три режима..
24.90 лв
без ДДС:24.90 лв
Соларна LED лампа COBRA 1200WИнтегрирано соларно осветление с LED панел и вграден високоефективен поликристален соларен панел и литиево-йонна акумулаторна батерия. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, външен паркинг, както и навсяк..
84.90 лв
без ДДС:84.90 лв
Соларна LED лампа COBRA 1600WОсигурете си ярко осветяване и зелена енергия за Вашия дом с висококачествена соларна лампа подходяща за улично или дворно осветление. Този модел лампи е със сертификат за високо качество директно от производителя. Те са напълно автономни, което означава, че се захранват..
99.90 лв
без ДДС:99.90 лв
Соларна LED лампа COBRA 800WУлична Соларна лампа Cobra от ново поколение! Системата е изцяло автономна, през светлата част на деня се зарежда батерията, а веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорите за светлина, които са в соларния панел. Соларната улич..
69.90 лв
без ДДС:69.90 лв
Соларна LED лампа с лупа и датчик за движение 15WЛампата е предназначена за стена на открито или плоскост във вертикална позиция. Притежава светлинен сензор, който се задейства, когато се стъмни.Тогава автоматично се активира LED COB светлина, която свети постоянно в продължение на до 7 часа.Соларна..
19.90 лв
без ДДС:19.90 лв
Соларна LED лампа с червени и сини светлини 900WСистемата е изцяло автономна, през светлата част на деня се зарежда батерията, а веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорите които са в соларния панел. Соларната улична лампа е интелигентна система за външ..
28.90 лв
без ДДС:28.90 лв
Соларна лампа COBRA LYLU 1200WИнтегрирано соларно осветление с LED панел и вграден високоефективен поликристален соларен панел с акумулаторна батерия. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, паркинги, както и навсякъде където липсва е..
69.90 лв
без ДДС:69.90 лв
Соларна лампа COBRA LYLU 1500WИнтегрирано соларно осветление с LED панел и вграден високоефективен поликристален соларен панел с акумулаторна батерия. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, паркинги, както и навсякъде където липсва е..
89.90 лв
без ДДС:89.90 лв
Соларна лампа COBRA LYLU 1800WИнтегрирано соларно осветление с LED панел и вграден високоефективен поликристален соларен панел с акумулаторна батерия. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, паркинги, както и навсякъде където липсва е..
99.90 лв
без ДДС:99.90 лв
СОЛАРНА УЛИЧНА ЛАМПА С ДИСТАНЦИОННО 600WСистемата е изцяло автономна, през светлата част на деня се зарежда батерията, а веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорите които са в соларния панел. Соларната улична лампа е интелигентна система за външно освет..
64.90 лв
без ДДС:64.90 лв
Показва 1 до 43 от 43 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR