Меню
Количка

Пневматичен Гайковерт

Пневматичните гайковерти са мощни инструменти, които използват въздушен компресор за задвижване на въртящия момент. Те са предназначени за затягане или разхлабване на винтове и гайки с висок въртящ момент, като осигуряват бързо и ефективно изпълнение на работата.

Каква е разликата между пневматичните гайковерти и обикновенните?

Една от ключовите предимства на пневматичните гайковерти е тяхната силна мощност. Те могат да достигнат високи нива на въртящ момент, което ги прави идеални за тежки индустриални и автомобилни приложения. Също така, пневматичните гайковерти са изключително издръжливи и могат да се използват в продължение на дълъг период без загуба на ефективност.

Друго предимство на пневматичните гайковерти е тяхната компактност и лекота. Това ги прави удобни и лесни за маневриране.

Пневматичните гайковерти са също така известни с високата си скорост на въртене, което позволява бърза и ефективна работа. Те са често снабдени с различни настройки на оборотите, което позволява контрол върху скоростта и въртящия момент в зависимост от конкретната задача.

Освен това, пневматичните гайковерти са изключително издръжливи и надеждни, тъй като не са подложени на топлинно натоварване като електрическите гайковерти. Това ги прави подходящи за интензивна и продължителна употреба без риск от прегряване или изгаряне на мотора.

Накрая, важно е да се отбележи, че пневматичните гайковерти изискват въздушен компресор за захранване. Това означава, че трябва да се осигури достъп до компресор и съответната въздушна мрежа за използването им.

Предлаганите от Gedore.bg пневматични гайковерти са висококачествени инструменти, предназначени за професионална употреба в различни индустриални и автомобилни приложения. Те са изградени със силна и издръжлива конструкция, което гарантира дълготрайна работа и отлична производителност. Някои от предлаганите модели включват важни функции и характеристики, които ги правят изключително полезни и удобни за работа.

Някои от основните характеристики на пневматичните гайковерти, могат да включват:

  1. Мощност и въртящ момент: Гайковертите са проектирани да предоставят висок въртящ момент, който е необходим за затегане или разхлабване на големи и здраво затегнати винтове или гайки. В зависимост от модела, предлаганите гайковерти могат да имат различни нива на въртящ момент, което позволява адаптиране към различни приложения.
  2. Регулируеми настройки: Някои модели разполагат с регулируеми настройки на въртящия момент или оборотите. Това позволява на потребителя да контролира интензитета на работата и да се адаптира към различни материали или задачи.
  3. Ергономичен дизайн: Мнозина от пневматичните гайковерти са проектирани със специално внимание към ергономичния дизайн, за да осигурят комфорт и лесно използване. Ергономичната дръжка и корпус на гайковерта осигуряват удобен захват и контрол по време на работа, намалявайки умората и предотвратявайки пропускането.
  4. Прецизност и надеждност: Gedore.bg предлага пневматични гайковерти, които са известни със своята прецизност и надеждност. Те се произвеждат от висококачествени материали и отговарят на строги стандарти за качество, за да осигурят безпроблемна работа и дълъг експлоатационен живот.
  5. Разнообразие от модели: Gedore.bg предлага разнообразие от модели пневматични гайковерти, които се различават по въртящ момент, размер на квадрата, настройки на оборотите и други спецификации. Това позволява на клиентите да изберат подходящия модел, който отговаря на техните нужди и изисквания.

Често задавани въпроси

Каква е разликата между пневматичен и електрически гайковерт? Основната разлика е в източника на захранване. Пневматичният гайковерт работи с въздух, като използва компресор за създаване на въздушно налягане, докато електрическият гайковерт използва електрическа енергия. Пневматичните гайковерти са по-леки и компактни, подходящи за интензивна употреба, докато електрическите гайковерти са по-подвижни и удобни за работа на места без достъп до компресор.

Как да избера правилния пневматичен гайковерт според моите нужди? При избора на пневматичен гайковерт трябва да вземете предвид няколко фактора. Първо, определете максималния въртящ момент, който ви е необходим за вашите задачи. Второ, проверете работното налягане и консумацията на въздух на гайковерта и ги сравнете с вашия компресор или налични въздушни източници. Също така, разгледайте размера и теглото на гайковерта, за да се уверите, че ще бъде удобен за работа. Накрая, прегледайте функционалността и допълнителните функции, които предлага гайковерта, като насочване на изходящия въздух, регулиране на скоростта и други. Изберете гайковерт, който отговаря на вашите нужди и предоставя оптимална функционалност и производителност.

Каква е препоръчителната поддръжка на гайковерта и кога трябва да се извършва? Препоръчителната поддръжка на пневматичния гайковерт включва периодична смяна на смазочното масло, проверка и регулиране на налягането на въздуха, замяна на износени или повредени части и редовно почистване на външните и вътрешните компоненти. Изпълнявайте поддръжката според инструкциите на производителя и следвайте графика за поддръжка, която е препоръчана за конкретния модел и интензивност на употреба. Редовната поддръжка ще поддържа гайковерта в добро работно състояние и ще гарантира неговата дълготрайност.

Как да подбера правилния размер на гайковерта спрямо нуждите ми? Размерът на гайковерта се определя от размера на квадрата на гайката или винта, който трябва да затегнете или разхлабите.

В заключение, пневматичните гайковерти са мощни, издръжливи и ефективни инструменти, които се използват в различни индустриални, автомобилни и строителни приложения. Те предлагат висок въртящ момент, компактност, висока скорост на въртене и надеждност, като са идеални за задачи, които изискват голям въртящ момент и бързо изпълнение.

 Пневматичен гайковерт ''Twin Hammer'' 1800 Nм 3/4" RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ: Ергономично оформена дръжка и корпус за по–добро управление и работа Изходящият въздух се насочва надолу през дръжката Лесна работа Квадрат: 3/4" Максимално усилие при развиване: 1800 Nm Консума..
250.00 лв
без ДДС:250.00 лв
Пневматичен гайковерт 1/2 BJC 1550NmПневматичният гайковерт е мощен и професионален инструмент, предназначен за работа както в професионалните предприятия, така и в домашни условия. Много подходящ за разхлабване и затягане на болтове на колелата на различни видове моторни превозни средства. Гайковер..
160.00 лв
без ДДС:160.00 лв
Пневматичен гайковерт 1450 Nм 1/2" RockForceХАРАКТЕРИСТИКИ: Ергономично оформена дръжка и корпус за по–добро управление и работа Изходящият въздух се насочва надолу през дръжката Лесна работа Квадрат: 1/2" Максимално усилие при развиване: 1450 Nm Консумация на въздух: 125 l/min ..
170.00 лв
без ДДС:170.00 лв
Пневматичен гайковерт 1450 Nм 1/2" с вложки и куфар RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ: Ергономично оформена дръжка и корпус за по–добро управление и работа Изходящият въздух се насочва надолу през дръжката Лесна работа Вложки и удължение в комплекта (17, 19, 21 мм) Удобен пластмасов куф..
190.00 лв
без ДДС:190.00 лв
Пневматичен ударен гайковерт с къс шпиндел BJC 3500Nm ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ: Максимален въртящ момент на удар – 3500 Нм Среден разход на въздух – 269L Накрайник на гнездото – 1″ Максимална скорост – 3900 об/мин Тип въздушна връзка – 3/8″ Завива надясно – наляво Тегло 8,5 кг ..
350.00 лв
без ДДС:350.00 лв
Пневматичен ударен гайковерт с дълъг шпиндел 1" 3800 Nm RockForce ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ Размер щифт: 1" 1/2 "въздушна връзка Среден разход на въздух: 580 l/m Максимален въртящ момент: 3800 Nm Максимална скорост: 2800 об/мин Работно налягане: 6,3 бара Ниво на шум: 98 dB Регулира..
550.00 лв
без ДДС:550.00 лв
Пневматичен гайковерт с дълъг шпиндел 1'' 2000 Nm RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ:Макс. скорост на въртене: 6000 оборота в минутаМакс. въртящ момент: 2000 NmКонтролни функциизаден ход, регулиране на силатаТегло: 9.68 кг..
339.00 лв
без ДДС:339.00 лв
Пневматичен гайковерт 1/2" 1100 Nm BJCПредимства:Пневматичен ударен гайковерт, мини вариант, обща дължина 14,5 смМеханизъм TWIN HAMMER, решение, използвано в най-добрите ударни гайковерти от този типВисока ефективност при работаПерфектно съотношение мощност/теглоНадеждност на работа и експлоатационе..
180.00 лв
без ДДС:180.00 лв
Пневматичен гайковерт 1/2'' 1212Nm в комплект с 6 вложки RockForceЛесният за работа и най-достъпният пневматичен гайковерт с половин инчов шпиндел RockForce, ще донесе няколко бонуса на собственика си наведнъж. На първо място, това е функционалността на закупения монтажен инструмент, с който можете ..
303.00 лв
без ДДС:303.00 лв
Пневматичен гайковерт 1200 Nм 1/2" RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ:Ергономично оформена дръжка и корпус за по–добро управление и работаЛесна работаМаксимално усилие при развиване: 1200 NmКонсумация на въздух: 185  l/minРаботно налягане: 6.2 barВход за захранване с въздух: 1/2"Обороти: 9000 rpmТег..
159.00 лв
без ДДС:159.00 лв
Пневматичен гайковерт 1450 Nм 1/2" с вложки и куфар Forsage ХАРАКТЕРИСТИКИ:Ергономично оформена дръжка и корпус за по–добро управление и работаИзходящият въздух се насочва надолу през дръжкатаЛесна работаВложки и удължение в комплекта (17, 19, 21 мм)Удобен пластмасов куфарКвадрат: 1/2"Максималн..
195.00 лв
без ДДС:195.00 лв
Пневматичен гайковерт 3/4 1800 Nm BJCПневматичният ударен гайковерт е ефективен инструмент. Много е подходящ за разхлабване и затягане на болтове на колелата на различни видове моторни превозни средства.СиленЕфективенМного здрава структураКомпактен, ергономичен дизайнПрофесионално изпълнениеТЕХНИЧЕС..
279.00 лв
без ДДС:279.00 лв
Пневматичен гайковерт 3/4 1800 Nm BJC-S88Пневматичният ударен гайковерт е ефективен инструмент. Много е подходящ за разхлабване и затягане на болтове на колелата на различни видове моторни превозни средства.СиленЕфективенМного здрава структураКомпактен, ергономичен дизайнПрофесионално изпълнени..
299.00 лв
без ДДС:299.00 лв
Пневматичен гайковерт с дълъг шпиндел 1'' 3100 Nm + 2 броя вложки 32 мм, 33 мм в куфар RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ:Макс. скорост на въртене: 3600 об/минМакс. въртящ момент: 3100 NmКонтролни функцииРаботно налягане: 6.3 barСреден разход на въздух: 420 л/минТегло: 22.11 кгзаден ход, регул..
530.00 лв
без ДДС:530.00 лв
Пневматичен ударен гайковерт 1" с дълъг шпиндел 4500Nm BJCПневматичният гайковерт - ударен гайковерт е ефективен и професионален инструмент, предназначен както за работа във вулканизационни заводи, така и в домашни условия. Много е подходящ за разхлабване и затягане на болтове на колела на различни ..
440.00 лв
без ДДС:440.00 лв
Пневматичен ударен гайковерт 1" с дълъг шпиндел 4800Nm Mar-PolПневматичен ударен гайковерт е ефективен и професионален инструмент, предназначен за работа във вулканизационни заводи, както и в домашни условия. Много е подходящ за разхлабване и затягане на болтове на колела на различни видов..
440.00 лв
без ДДС:440.00 лв
Пневматичен ударен гайковерт 1/2" 1200 Nm KraftWelleМасивен въздушен ударен гайковерт с въртящ момент до 1200 Nm с двоен ударен механизъм. С интегриран превключвател за многостепенна R/L работа и ниски вибрации.ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Обороти/минута: 7500Работно налягане: 6,3 бараВключително щепсе..
145.00 лв
без ДДС:145.00 лв
Пневматичен ударен гайковерт 1/2" 720Nm ForceKraftТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Ударен момент - 720NmСреден разход на въздух - 236 лНакрайник - 1/2"Съединителен конектор (вход) G 1/4" вътрешна резбаСтебло: 22 смМаксимална скорост - 7500 об./минТип въздушна връзка - 1/2"Максимално работно налягане (bar) ..
135.00 лв
без ДДС:135.00 лв
Ударен гайковерт ''Twin Hammer'' с реверс и регулиране на силата 1/2'' 960Nm RockForceХАРАКТЕРИСТИКИ:Разход на въздух : 256 л/минМаксимална скорост на въртене: 8500 об/минМаксимално работно налягане: 6.3Максимален въртящ момент: 960NmГаранция: 24 месеца..
160.00 лв
без ДДС:160.00 лв
Пневматичен ударен гайковерт с дълъг шпиндел 1" 3800 Nm StahlMayerТЕХНИЧЕСКИ ДАННИРазмер штифта: 1"1/2 "въздушна връзкаСреден разход на въздух: 580 l/mМаксимален въртящ момент: 3800 NmМаксимална скорост: 2800 об/минРаботно налягане: 6,3 бараНиво на шум: 98 dBРегулиране на въртящия моментРегулиране н..
370.00 лв
без ДДС:370.00 лв
Пневматичен ударен гайковерт с дълъг шпиндел 3500Nm BJC ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ: Максимален въртящ момент на удар – 3500 Нм Среден разход на въздух – 269L Накрайник на гнездото – 1″ Максимална скорост – 3900 об/мин Тип въздушна връзка – 3/8″ Завива надясно – наляво Тегло 8,7 кг   ПРЕДИМС..
360.00 лв
без ДДС:360.00 лв
Ударен гайковерт 3/4" 1600 Nm KraftWelleЗдрав ударен гайковерт със сгъстен въздух 3/4" с 1600 Nm въртящ момент и високоефективен двоен ударен механизъм. Изпускателен въздуховод през дръжката, много ниски вибрации. С вграден превключвател за многостепенно движение R/L.ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Максим..
219.00 лв
без ДДС:219.00 лв
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)