Меню
Количка

Клещи

Универсални и надеждни инструменти за всяка задача

Gedore.bg предлагаме широка гама от клещи, които са основни инструменти за различни задачи. Клещите са универсални ръчни инструменти, предназначени за осигуряване на сигурен захват, прилагане на сила и прецизно манипулиране на предмети. Нашата гама от клещи е създадена с мисъл за издръжливост и функционалност, което ги прави идеален избор както за професионалисти, така и за любители на "Направи си сам".

Широка гама клещи за всяко приложение

В Gedore.bg разбираме колко е важно да разполагате с правилния инструмент за работа. Ето защо предлагаме разнообразна гама от клещи, за да отговорим на вашите специфични нужди. Селекцията ни включва:

Комбинирани клещи:

Тези универсални клещи разполагат с плоска повърхност за захващане, режещ ръб и назъбени челюсти. Те са идеални за захващане, огъване, усукване и рязане, което ги прави задължителен инструмент за всеки майстор.

Клещи „Гарги“:

Наричани още клещи за водни помпи, имат регулируема челюст, която може да се поставя на различни ширини. Те обикновено се използват за захващане и завъртане на предмети с различни размери, което ги прави изключително универсални инструменти.

Клещи за скоби:

Използват се за премахване и поставяне на скоби за водни съединения, маншони, карета на полуоски и т.н.

Зегер клещи

Използват се за монтаж и демонтаж на външни зегерки. Накрайниците на клещите имат специална форма, която предотвратява скъсването на зегерките и са минали специална термична обработка, за достигане на висока твърдост.

Заключващи клещи: Заключващите клещи, наричани още клещи Vise-Grip, са снабдени с механизъм, който им позволява да се застопоряват на място, осигурявайки сигурен захват на предметите. Те са отлични за задържане, затягане, което ги прави ценно допълнение към всеки комплект инструменти. Тези клещи са подходящи за притискане на маркучи.

Клещи за диагонално рязане: Клещите за диагонално рязане, известни още като клещи за рязане на проводници или странични клещи, имат остри челюсти, които са специално проектирани за рязане на проводници, кабели и други материали. Те са незаменими инструменти за електротехническа работа и общи задачи за рязане на проводници.

Превъзходно качество и дълготрайност

Удобните дръжки и ергономичният дизайн осигуряват сигурен и неплъзгащ се захват. В Gedore.bg даваме приоритет на качеството и издръжливостта. Предлаганите клещи са изработени от висококачествени материали, което гарантира дълготрайно функциониране и устойчивост на износване и корозия.

Прецизност и безопасност

Прецизността и безопасността са от решаващо значение, когато става въпрос за клещи, и нашата гама от клещи отразява това. Челюстите на клещите са конструирани така, че да осигуряват здрав захват на предметите, без да се изплъзват, което позволява точна и контролирана манипулация.

Често задавани въпроси

Какви клещи предлага Gedore.bg?

Gedore.bg ви предлага обширен асортимент от клещи, които са специално подбрани, за да отговорят на вашите конкретни изисквания. Независимо дали търсите обикновена клеща, зегер клеща, клеща за скоби, клеща тип „гарга“, клеща за отстраняване на горивни съединения, ние предлагаме всичко това. Някои от клещите са компактни, което ги прави перфектни за работа дори в тесни пространства. Можете да разчитате на нас да ви осигурим правилния инструмент за вашата работа.

Подходящи ли са клещите за рязане на втвърдени материали?

Клещите са предназначени предимно за рязане на меки материали, като проводници, кабели и тънки метали. За рязане през втвърдени материали се препоръчва да се използват специализирани инструменти, като например ножовки.

Как да поддържам и да се грижа за клещите?

За да осигурите дълготрайност клещите, е важно да ги поддържате чисти, сухи и без ръжда. Освен това избягвайте да използвате клещите за задачи, за които не са предназначени, за да предотвратите преждевременното им износване или повреда.

Мога ли да използвам клещи като заместител на гаечен ключ?

Клещите могат да осигурят временно решение в ситуации, в които не е наличен гаечен ключ, но те не са предназначени да заменят изцяло гаечните ключове. Ключовете предлагат по-добър захват и контрол на въртящия момент на скрепителните елементи.

Какви са условията за доставка?

При поръчка на тресчотки, доставката се осъществява чрез Еконт. След като поръчката бъде обработена и приета, тя ще бъде доставена до избран от вас адрес или в офис на Еконт в рамките на два работни дни.

Важно е да имате предвид, че поръчките, направени след 13:00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Това означава, че ако направите поръчка след 13:00 часа в петък, тя ще бъде обработена и изпратена в понеделник.

Клещи - чук за баланс на автомобилни гуми - 240 мм RockForce Клещи за монтаж и сваляне на оловни балансиращи тежести на джантите. Изработени от висококачествена стомана и снабдени с гумен протектор на дръжките за удобство при работа. Един от основните инструменти във всеки център за гуми. Дължина:..
16.50 лв
без ДДС:16.50 лв
Клещи гарги 10''-250 мм RockForce Регулируеми клещи с бутон за заключване и ергономични дръжки CR-V 10'' – 250 мм, върху пластмасов държач...
27.00 лв
без ДДС:27.00 лв
Клещи гарги 12''– 300 мм RockForce Регулируеми клещи с бутон за заключване и ергономични дръжки CR-V 12'' – 300 мм, върху пластмасов държач...
29.00 лв
без ДДС:29.00 лв
Клещи за почистване на кабели червени RockForce Оголване на медни и алуминиеви проводници 10-24 AWG Кримпване на изолирани накрайници 10-22 AWG..
29.00 лв
без ДДС:29.00 лв
Клещи за скоби за водни съединения 9 части KrafTWelle Практичен комплект клещи за маркучи, състоящ се от 9 части в здрав твърд куфар. Инструментът е изработен от висококачествен хром ванадий. КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА: 1 брой Гъвкава скоба за маркуч 1 брой Права скоба за маркуч 1 брой Права скоба за ..
85.00 лв
без ДДС:85.00 лв
Клещи за скоби на маншони RockForce Използват се за премахване и поставяне на скоби за маншони Могат да се използват с 1/2" върток или динамометричен ключ Подходящ за Audi, Opel, Citroen, SEAT, BMW, Mercedes – Benz, Honda, Nissan, Mazda, Ford, GM, Chrysler и други Дължина L: 235 мм..
36.00 лв
без ДДС:36.00 лв
Клещи чирак с фиксатор 250 мм RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ: Задържат здраво материал с различни профили С регулиращ винт и освобождаващ лост Корпусът на клещите е от валцована стомана, с висока якост Захващащите челюсти са ковани от хром-ванадиева стомана Захват детайл: Тръби: до 40 мм, Плоски: д..
20.00 лв
без ДДС:20.00 лв
Комплект клещи 3 части RockForce Клещи комбинирани 160 мм, клещи резачки 160 мм, клещи дългоусти 160 мм От хром-ванадиева стомана Двуслойна ергономична TPR дръжка Фино полирани Индукционно закалени режещи ръбове..
29.00 лв
без ДДС:29.00 лв
Комплект клещи гарги 4 части 175, 250, 300, 400 мм StahlMayer Водопроводни клещи с не плъзгащи се пластмасови дръжки, в полиестерен калъф. Комплект клещи гарги STAHLMAYER се състои от 4 инструмента с дължина съответно 175 / 250 / 300 / 400 мм. Положението на челюстта се регулира с бутон, който оси..
90.00 лв
без ДДС:90.00 лв
Професионален комплект зегер клещи 8 части KraftWelle ХАРАКТЕРИСТИКИ: Клещи зегер , 180 мм, прави, вътрешни: 1 брой Клещи зегер , 180 мм, прави, външни : 1 брой Клещи зегер , 180 мм, извити 90°, вътрешни: 1 брой Клещи зегер , 180 мм, извити 90°, външни : 1 брой ..
109.00 лв
без ДДС:109.00 лв
Хидравлични клещи за кербоване 5 тона, 6 - 70 мм² RockForce Хидравлични кримпващи клещи подходящи за шестоъгълни кабелни проводници. Хидравлични клещи за кербоване RockForce RF-Y70А имат автоматичен профил за налягане и пресоване със сила 5 т. Подходящи са за шестоъгълни кабелни проводници. Клещи..
105.00 лв
без ДДС:105.00 лв
Хидравлични клещи за кербоване 7 тона, 10 - 120 мм² RockForce Хидравлични кримпващи клещи подходящи за шестоъгълни кабелни проводници. Хидравлични клещи за кербоване RockForce RF-Y120А имат автоматичен профил за налягане и пресоване със сила 7 т. В комплект с матрици за пресоване 10,16,25,35,50,7..
110.00 лв
без ДДС:110.00 лв
Хидравлични клещи за кербоване 9 тона, 16 - 240 мм² RockForce Хидравлични кримпващи клещи подходящи за шестоъгълни кабелни проводници. Хидравлични клещи за кербоване RockForce RF-Y240А имат автоматичен профил за налягане и пресоване със сила 9 т. В комплект с матрици за пресоване 16,25,35,50,70,95..
120.00 лв
без ДДС:120.00 лв
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)