Меню
Количка

Клещи

Универсални и надеждни инструменти за всяка задача

Gedore.bg предлагаме широка гама от клещи, които са основни инструменти за различни задачи. Клещите са универсални ръчни инструменти, предназначени за осигуряване на сигурен захват, прилагане на сила и прецизно манипулиране на предмети. Нашата гама от клещи е създадена с мисъл за издръжливост и функционалност, което ги прави идеален избор както за професионалисти, така и за любители на "Направи си сам".

Широка гама клещи за всяко приложение

В Gedore.bg разбираме колко е важно да разполагате с правилния инструмент за работа. Ето защо предлагаме разнообразна гама от клещи, за да отговорим на вашите специфични нужди. Селекцията ни включва:

Комбинирани клещи:

Тези универсални клещи разполагат с плоска повърхност за захващане, режещ ръб и назъбени челюсти. Те са идеални за захващане, огъване, усукване и рязане, което ги прави задължителен инструмент за всеки майстор.

Клещи „Гарги“:

Наричани още клещи за водни помпи, имат регулируема челюст, която може да се поставя на различни ширини. Те обикновено се използват за захващане и завъртане на предмети с различни размери, което ги прави изключително универсални инструменти.

Клещи за скоби:

Използват се за премахване и поставяне на скоби за водни съединения, маншони, карета на полуоски и т.н.

Зегер клещи

Използват се за монтаж и демонтаж на външни зегерки. Накрайниците на клещите имат специална форма, която предотвратява скъсването на зегерките и са минали специална термична обработка, за достигане на висока твърдост.

Заключващи клещи: Заключващите клещи, наричани още клещи Vise-Grip, са снабдени с механизъм, който им позволява да се застопоряват на място, осигурявайки сигурен захват на предметите. Те са отлични за задържане, затягане, което ги прави ценно допълнение към всеки комплект инструменти. Тези клещи са подходящи за притискане на маркучи.

Клещи за диагонално рязане: Клещите за диагонално рязане, известни още като клещи за рязане на проводници или странични клещи, имат остри челюсти, които са специално проектирани за рязане на проводници, кабели и други материали. Те са незаменими инструменти за електротехническа работа и общи задачи за рязане на проводници.

Превъзходно качество и дълготрайност

Удобните дръжки и ергономичният дизайн осигуряват сигурен и неплъзгащ се захват. В Gedore.bg даваме приоритет на качеството и издръжливостта. Предлаганите клещи са изработени от висококачествени материали, което гарантира дълготрайно функциониране и устойчивост на износване и корозия.

Прецизност и безопасност

Прецизността и безопасността са от решаващо значение, когато става въпрос за клещи, и нашата гама от клещи отразява това. Челюстите на клещите са конструирани така, че да осигуряват здрав захват на предметите, без да се изплъзват, което позволява точна и контролирана манипулация.

Често задавани въпроси

Какви клещи предлага Gedore.bg?

Gedore.bg ви предлага обширен асортимент от клещи, които са специално подбрани, за да отговорят на вашите конкретни изисквания. Независимо дали търсите обикновена клеща, зегер клеща, клеща за скоби, клеща тип „гарга“, клеща за отстраняване на горивни съединения, ние предлагаме всичко това. Някои от клещите са компактни, което ги прави перфектни за работа дори в тесни пространства. Можете да разчитате на нас да ви осигурим правилния инструмент за вашата работа.

Подходящи ли са клещите за рязане на втвърдени материали?

Клещите са предназначени предимно за рязане на меки материали, като проводници, кабели и тънки метали. За рязане през втвърдени материали се препоръчва да се използват специализирани инструменти, като например ножовки.

Как да поддържам и да се грижа за клещите?

За да осигурите дълготрайност клещите, е важно да ги поддържате чисти, сухи и без ръжда. Освен това избягвайте да използвате клещите за задачи, за които не са предназначени, за да предотвратите преждевременното им износване или повреда.

Мога ли да използвам клещи като заместител на гаечен ключ?

Клещите могат да осигурят временно решение в ситуации, в които не е наличен гаечен ключ, но те не са предназначени да заменят изцяло гаечните ключове. Ключовете предлагат по-добър захват и контрол на въртящия момент на скрепителните елементи.

Какви са условията за доставка?

При поръчка на тресчотки, доставката се осъществява чрез Еконт. След като поръчката бъде обработена и приета, тя ще бъде доставена до избран от вас адрес или в офис на Еконт в рамките на два работни дни.

Важно е да имате предвид, че поръчките, направени след 13:00 часа, ще бъдат обработени на следващия работен ден. Това означава, че ако направите поръчка след 13:00 часа в петък, тя ще бъде обработена и изпратена в понеделник.

Зегер клещи за спирачни апарати усилени RockForce За вътрешни клипове Самостоятелно отваряне Дължина 165 мм Дължина на върха приблизително 65 мм..
30.00 лв
без ДДС:30.00 лв
Използват се за премахване и поставяне на скоби за маншони Могат да се използват с 1/2" върток или динамометричен ключ Подходящ за Audi, Opel, Citroen, SEAT, BMW, Mercedes – Benz, Honda, Nissan, Mazda, Ford, GM, Chrysler и други Дължина L: 235 мм..
36.00 лв
без ДДС:36.00 лв
Професионални RockForce зегер клещи Използват се за монтаж и демонтаж на външни зегерки. Накрайниците на клещите имат специална форма, която предотвратява скъсването на зегерките и са минали специална термична обработка, за достигане на висока твърдост. Комплект от 4 части зегер клещи 140 мм ..
28.00 лв
без ДДС:28.00 лв
Професионални RockForce зегер клещи Използват се за монтаж и демонтаж на външни зегерки. Накрайниците на клещите имат специална форма, която предотвратява скъсването на зегерките и са минали специална термична обработка, за достигане на висока твърдост. Комплект от 4 части зегер клещи 200 мм..
45.00 лв
без ДДС:45.00 лв
Професионални RockForce зегер клещиОПИСАНИЕ: Използват се за монтаж и демонтаж на външни зегерки. Накрайниците на клещите имат специална форма, която предотвратява скъсването на зегерките и са минали специална термична обработка, за достигане на висока твърдост. Комплект от 5 части зегер клещ..
57.00 лв
без ДДС:57.00 лв
Комплект зегер клещи 230 мм RockForceОПИСАНИЕ: Използват се за монтаж и демонтаж на външни зегерки. Накрайниците на клещите имат специална форма, която предотвратява скъсването на зегерките и са минали специална термична обработка, за достигане на висока твърдост. Комплект от 4 части зегер клещ..
45.00 лв
без ДДС:45.00 лв
Професионални Rock Force зегер клещи Използват се за монтаж и демонтаж на външни зегерки. Накрайниците на клещите имат специална форма, която предотвратява скъсването на зегерките и са минали специална термична обработка, за достигане на висока твърдост.ОПИСАНИЕ: Комплект от 4 части зегер клещи..
45.00 лв
без ДДС:45.00 лв
Комплект клещи за притискане на маркучи 3 броя Mar-Pol Комплектът скоби се използва за блокиране на линиите с работни течности при демонтаж на механични устройства. Особено полезно за: гъвкави спирачни, маслени, горивни или водопроводи. Клещите са със специален дизайн, благодарение на който не се..
24.00 лв
без ДДС:24.00 лв
Комплект клещи чираци 4 броя Mar-Pol Приложение за ВиК, заваръчни, автомобилни, механични и ключарски работилници Самозаключваща се долна челюст - Ос на въртене на челюстта позволява правилното обхване на елемента, осигурявайки максимално захващане без плъзгане или плъзгане Механизмът за ..
39.00 лв
без ДДС:39.00 лв
Зегер клещи за спирачни апарати Mar-PolОгънати вътрешни клещи за поставяне и сваляне на закрепващи пръстени зегер от спирачни апарати на VW, Audi, Mercedes и много други.Клещите са изработени от здрава и издръжлива стомана, имат дръжки от качествена гума.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Обратно движение: 90°Дължина..
24.00 лв
без ДДС:24.00 лв
Клещи - чук за баланс на автомобилни гуми - 240 мм RockForceКлещи за монтаж и сваляне на оловни балансиращи тежести на джантите. Изработени от висококачествена стомана и снабдени с гумен протектор на дръжките за удобство при работа. Един от основните инструменти във всеки център за гуми.Дължина: 0,3..
16.50 лв
без ДДС:16.50 лв
Клещи гарги 10''-250 мм RockForceРегулируеми клещи с бутон за заключване и ергономични дръжки CR-V 10'' – 250 мм, върху пластмасов държач...
27.00 лв
без ДДС:27.00 лв
Клещи гарги 12''– 300 мм RockForceРегулируеми клещи с бутон за заключване и ергономични дръжки CR-V 12'' – 300 мм, върху пластмасов държач...
29.00 лв
без ДДС:29.00 лв
Клещи за кербоване от 6 до 50 мм Mar-PolТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Пресовата глава е оборудвана с HEX въртящи се матрици за кримпванеВисокото качество на използваните материали гарантира дълъг експлоатационен живот на устройствотоРабота с уреда с две ръцеИнструментална стомана, солидна изработкаУдобна мека и ..
67.00 лв
без ДДС:67.00 лв
Клещи за монтаж и демонтаж на бутални пръстени - сегменти  80 - 120 мм RockForceКлещи за монтаж на бутални пръстени (работен диапазон 80 - 120 мм) в блистер..
21.00 лв
без ДДС:21.00 лв
Клещи за отстраняване на горивни съединения RockForceПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:За освобождаване на връзки на горивни тръби по време на поддръжка или при подмяна на горивни филтри.Проектиран за компресиране на бързо свързващите се втулки за лесно отстраняване, без да се повреди съединителят.ПРИЛОЖЕНИЕ: Volkswag..
29.00 лв
без ДДС:29.00 лв
Клещи за почистване на кабели червени RockForceОголване на медни и алуминиеви проводници 10-24 AWGКримпване на изолирани накрайници 10-22 AWG..
29.00 лв
без ДДС:29.00 лв
Клещи за скоби за водни съединения 9 части KrafTWelleПрактичен комплект клещи за маркучи, състоящ се от 9 части в здрав твърд куфар.Инструментът е изработен от висококачествен хром ванадий.КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:1 брой Гъвкава скоба за маркуч1 брой Права скоба за маркуч1 брой Права скоба за врат1 брой С..
85.00 лв
без ДДС:85.00 лв
Клещи за скоби на водни съединения 9 части StahlMayer Този комплект от клещи за скоби на водни съединения има общо 7 броя клещи, които предоставят допълнителен достъп и заключване на скобите в отворено положение. Той също така е полезен и за премахването на пластмасови и / или метални самозатягащи ..
85.00 лв
без ДДС:85.00 лв
Клещи за скоби на карета на полуоски 3/8'' ForsageИнструмент за поставяне и стягане (кримпване) на скоби на маншоните на каретата и полуоските.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Работен диапазон: 0 - 45 ммДължина: 270 ммЗадвижване: 3/8"Материал: хром - молибденова стомана (CrMo)ПРЕДИМСТВА:Подходящ за повечето марки авт..
79.00 лв
без ДДС:79.00 лв
Клещи чирак за маслен филтър с фиксатор 55 - 115 мм Forsage Клещите наподобяват стандартните клещи както по външен вид, така и по начина на работа с тях. Те са проектирани с две работни челюсти със съответните нарези, с които лесно можете да хванете и развиете филтъра, заключващият механизъм ви поз..
25.00 лв
без ДДС:25.00 лв
Клещи чирак с фиксатор 250 мм RockForce ХАРАКТЕРИСТИКИ: Задържат здраво материал с различни профили С регулиращ винт и освобождаващ лост Корпусът на клещите е от валцована стомана, с висока якост Захващащите челюсти са ковани от хром-ванадиева стомана Захват детайл: Тръби: до 40 мм, Плоски: д..
20.00 лв
без ДДС:20.00 лв
Комплект зегер клещи 12” 4 части Mar-Pol Клещите зегер се използват за монтаж и демонтаж на пръстени. Тези защити са 2 вида: вътрешни (разширяващи се вътре в гилзата) и външни (затягащи, извън вала). Комплектът е пригоден за работа с вътрешни пръстени - с огънати и прави върхове. Клещите са изработ..
67.00 лв
без ДДС:67.00 лв
Комплект зегер клещи 4 части 180 мм  Mar-PolКлещите Mar-Pol се използват за монтаж и демонтаж на закрепващи халки. Има 2 вида защита: вътрешна (разширение вътре в ръкава) и външна (затягане, извън вала). Целият комплект е пригоден за работа с външни и вътрешни пръстени. Имат прави и и..
29.00 лв
без ДДС:29.00 лв
Комплект клещи 3 части RockForceКлещи комбинирани 160 мм, клещи резачки 160 мм, клещи дългоусти 160 ммОт хром-ванадиева стоманаДвуслойна ергономична TPR дръжкаФино полираниИндукционно закалени режещи ръбове..
29.00 лв
без ДДС:29.00 лв
Комплект клещи за скоби за водни съединения 9 части Mar–PolКОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:1 - Клещи за кабелни връзки с въже2 - Клещи за маркучи с въртящи се челюсти3 - Клещи за маркучи с въртящи се прорезни челюсти4 - Специално оформен, огънат шиш5 - клещи за скоби CLIC и CLIC-R6 - Клещи за тесни ленти.7 - Уни..
89.00 лв
без ДДС:89.00 лв
Хидравлични клещи за кербоване 5 тона, 6 - 70 мм² RockForce Хидравлични кримпващи клещи подходящи за шестоъгълни кабелни проводници. Хидравлични клещи за кербоване RockForce RF-Y70А имат автоматичен профил за налягане и пресоване със сила 5 т. Подходящи са за шестоъгълни кабелни проводници. Клещи..
105.00 лв
без ДДС:105.00 лв
Хидравлични клещи за кербоване 7 тона, 10 - 120 мм² RockForce Хидравлични кримпващи клещи подходящи за шестоъгълни кабелни проводници. Хидравлични клещи за кербоване RockForce RF-Y120А имат автоматичен профил за налягане и пресоване със сила 7 т. В комплект с матрици за пресоване 10,16,25,35,50,7..
110.00 лв
без ДДС:110.00 лв
Хидравлични клещи за кербоване 9 тона, 16 - 240 мм² RockForce Хидравлични кримпващи клещи подходящи за шестоъгълни кабелни проводници. Хидравлични клещи за кербоване RockForce RF-Y240А имат автоматичен профил за налягане и пресоване със сила 9 т. В комплект с матрици за пресоване 16,25,35,50,70,95..
120.00 лв
без ДДС:120.00 лв
Показва 1 до 40 от 40 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR