Меню
Количка

Компресори за Въздух

Gedore.bg предлага широка гама от продукти, свързани с въздушното компресиране, включително компресори за въздух, маркучи за въздух, полиуретанови маркучи за компресор и спирални маркучи за въздух с бързи връзки. Тези продукти са от съществено значение за доставката на стабилен и надежден въздух към пневматични инструменти и други приложения, които изискват въздушно захранване.

Компресорите за въздух, предлагани от Gedore.bg, са висококачествени и ефективни устройства, които се използват за генериране на въздушно налягане. Те са налични в различни размери и мощности, за да отговарят на различните нужди и приложения. Компресорите са компактни, лесни за пренасяне и монтиране, като осигуряват надеждна и стабилна доставка на въздух.

Маркучите за въздух, предлагани от Gedore.bg, са висококачествени и издръжливи. Те се използват за свързване на компресора с пневматичните инструменти и други устройства. Маркучите за въздух са гъвкави и устойчиви на налягане, като осигуряват надеждна и безопасна връзка между компресора и инструментите.

Gedore.bg предлага маркучи за въздух, които са изработени от висококачествени материали и са устойчиви на налягане и абразия. Те осигуряват гъвкавост и надеждност при работа с компресори за въздух. Изберете маркуч със съответния диаметър и дължина, които отговарят на вашите нужди.

Полиуретановите маркучи за компресор, предлагани от Gedore.bg, са с изключителна издръжливост и гъвкавост. Те са устойчиви на абразия и надраскване, като предлагат дълготрайна работа и намаляват риска от протичане на въздух. Полиуретановите маркучи са леки и лесни за манипулиране, като осигуряват оптимална производителност и намаляват загубите на налягане.

Полиуретановите маркучи са отличен избор за компресори за въздух, тъй като са издръжливи и устойчиви на налягане. Те са леки, гъвкави и не се заплитат лесно, което ги прави удобни за работа. Полиуретановите маркучи за компресор са също така устойчиви на масло и гориво, което ги прави подходящи за различни приложения.

Спиралните маркучи за въздух с бързи връзки са практични и удобни за използване. Те се характеризират с висока еластичност и се разтягат до голяма дължина, което позволява свобода на движение и лесна достъпност до работното място. Бързите връзки осигуряват лесна и бърза смяна на маркучите, без да е необходимо допълнително инструментиране.

Gedore.bg предлага висококачествени компресори за въздух, маркучи за въздух, полиуретанови маркучи за компресор и спирални маркучи за въздух с бързи връзки, които са идеални за професионални майстори, сервизи и домашни потребители, които изискват надеждни и устойчиви продукти за въздушно компресиране.


Ето някои често задавани въпроси относно компресорите за въздух, маркучите за въздух, полиуретановите маркучи за компресор и спиралните маркучи за въздух с бързи връзки, които се предлагат от Gedore.bg:

1. Къде намират приложения компресорите за въздух?

• Gedore.bg предлага разнообразие от компресори за въздух, които могат да бъдат използвани за различни приложения. Тези компресори са проектирани с висока производителност и надеждност, осигурявайки ви достатъчно налягане за извършване на различни задачи като надуване на гуми, работа с пневматични инструменти и други.

2. Какъв компресор за въздух да избера?

• Изборът на компресор зависи от нуждите ви и предназначението му. Важни фактори за сравнение са мощността на компресора, налягането, производителността на въздуха и големината на резервоара. По-големият компресор е подходящ за по-тежки задачи, докато по-малкият компресор е по-подходящ за леки работи.

3. Какъв маркуч за въздух да избера?

• За избор на маркуч за въздух е важно да се внимава за диаметъра и дължината му. Дебелината на маркуча определя максималното налягане и производителността на въздуха. Дължината на маркуча трябва да бъде достатъчна за да покрие нуждите ви и да осигури свобода на движение.

4. Какви са предимствата на полиуретановите маркучи за компресор?

• Полиуретановите маркучи са издръжливи, гъвкави и устойчиви на абразия. Те предлагат по-дълъг живот и по-малки загуби на налягане, в сравнение с традиционните маркучи за въздух. Те също така са леки и лесни за манипулиране.

5. Какви са предимствата на спиралните маркучи за въздух с бързи връзки?

• Спиралните маркучи са изключително удобни за използване, тъй като се разтягат до голяма дължина и се свиват обратно на компактен размер. Бързите връзки осигуряват лесно свързване и разкачване на маркуча, без да се налага да използвате допълнителни инструменти.

6. Какво е максималното налягане, което маркучът може да издържи?

• Максималното налягане, което маркучът може да издържи, е обикновено посочено в спецификациите на продукта. Трябва да проверите тези стойности и да се уверите, че маркучът е подходящ за вашия компресор и изисквания.

7. Как да поддържам маркуча за въздух в добро състояние?

• За да запазите маркуча за въздух в добро състояние, важно е да го поддържате правилно. Избягвайте излагането му на високи температури и остри предмети, които могат да го повредят. Редовно го проверявайте за пукнатини, износване или изтичане на въздух и го заменяйте, ако се установят повреди. Съхранявайте маркуча на сухо и чисто място, за да предотвратите натрупването на мръсотия и влага.

8. Как да свържа спиралния маркуч с бързи връзки към компресора?

• Спиралните маркучи за въздух с бързи връзки имат специални конектори, които позволяват бързо и лесно свързване към компресора. Просто издърпайте външния капак на връзката, поставете маркуча и плъзнете капака назад, за да фиксирате връзката. Уверете се, че връзката е здраво фиксирана преди да започнете работа.

Автоматична макара с маркуч за въздух 15 м 8 х 12 мм HAWEK С тези въздушни макари винаги имате на разположение сгъстен въздух. Маркуча не се заплита от системата за автоматично блокиране на навиването. Поради качествения корпус въздушната макара издържа дълго време. Лесна е за закрепване към стенат..
145.00 лв
без ДДС:145.00 лв
Армиран маркуч за въздух 10 х 16 мм / 10 м RockForce Армиран маркуч за въздух с максимално работно налягане 20 бара. Армиран маркуч за въздух ROCKFORCE RF-AHF-1010 е с дължина 10 м и максималното работно налягане 20 бара. Вътрешният диаметър е 10 мм. Маркучът е с накрайници за бърза връзка и текст..
49.00 лв
без ДДС:49.00 лв
Армиран маркуч за въздух 10 х 16 мм / 15 м RockForce Армиран маркуч за въздух с максимално работно налягане 20 бара. Армиран маркуч за въздух ROCKFORCE RF-AHF-1510 е с дължина 15 м и максималното работно налягане 20 бара. Вътрешният диаметър е 10 мм. Маркучът е с накрайници за бърза връзка и текст..
69.00 лв
без ДДС:69.00 лв
Армиран маркуч за въздух 10 х 16 мм / 20 м RockForce Армиран маркуч за въздух с максимално работно налягане 20 бара. Армиран маркуч за въздух ROCKFORCE RF-AHF-2010 е с дължина 20 м и максималното работно налягане 20 бара. Вътрешният диаметър е 10 мм. Маркучът е с накрайници за бърза връзка и текст..
79.00 лв
без ДДС:79.00 лв
Бутален компресор за въздух 25 литра StahlMayer ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Захранване: 230V/50Hz Тип компресор: Маслен Мощност: 1.8 kW Максимално налягане: 8 bar Обем на съда: 25 литра Дебит на въздуха: 130л/мин Регулиране на налягането: 2 манометъра Ниво на шума: 97dB ГАРАНЦИЯ: 24 МЕСЕЦА..
219.00 лв
без ДДС:219.00 лв
Бутален компресор за въздух 25 литра StahlMayer + Пневматичен гайковерт 1/2 850Nm с вложки 17 части StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ КОМПРЕСОР: Захранване: 230V/50Hz Тип компресор: Маслен Мощност: 1.8kW Максимално налягане: 8 bar Обем на съда: 25 литра Дебит на въздуха: 130л/мин Регулиране на ..
275.00 лв
без ДДС:275.00 лв
Бутален компресор за въздух 50 литра StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ: Работно напрежение: 220V – 13А Тип компресор: Маслен моноблок Дебит на въздуха навътре: 200 литра Дебитна въздуха навън: 120 литра Мощност: 1500W Обем на контейнера на компресора: 50 литра Захранване: 220V Обороти: 2800 мин – 1..
289.00 лв
без ДДС:289.00 лв
Бутален компресор за въздух 50 литра StahlMayer + Пневматичен гайковерт 1/2 850Nm с вложки 17 части StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ КОМПРЕСОР: Работно напрежение: 220V- 13А Тип компресор: Маслен моноблок Дебит на въздуха навътре: 200 литра Дебитна въздуха навън: 120 литра Мощност: 1500W Обем на кон..
350.00 лв
без ДДС:350.00 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)