Меню
Количка

Компресори

Тук можете да намерите разнообразие от компресори, които са отличен избор за всеки автомобилен техник или домашен майстор. Компресорите предлагат надеждност, ефективност и удобство при различни приложения, свързани с въздушни инструменти и автомобилни гуми.

Видове компресор предлагани от Gedore.bg

Компресорите, предлагани от Gedore.bg, са изработени от висококачествени материали, което гарантира тяхната издръжливост и дълготрайност. Те са проектирани да осигуряват стабилна и непрекъсната доставка на въздух с високо налягане, което ги прави подходящи за използване с пневматични инструменти, боядисване, надуване на гуми и други задачи.

В асортимента на Gedore.bg ще намерите различни модели компресори с различни характеристики и функции, за да отговорят на вашите конкретни нужди. Компресорите са налични в различни мощности, капацитети и налягания, което ви позволява да изберете този, който най-добре отговаря на вашите изисквания и приложения.

Как да изберете компресор?

Един от ключовите фактори при избора на компресор е неговата мощност и капацитет. Gedore.bg предлага компресори с различни мощности, които варират в зависимост от конкретните задачи, които трябва да изпълните. В зависимост от нуждите ви, можете да изберете компресор с по-ниска или по-висока мощност, който да отговаря на вашите изисквания за производителност и ефективност.

Компресорите от Gedore.bg са снабдени с практични функции и удобства, които ги правят лесни за използване и манипулиране. Някои от тези функции включват вграден манометър за измерване на налягането, регулатор на налягането за контролиране на изходната мощност и автоматично изключване при достигане на зададената налягане.

Преносими компресори

Те са компактни и преносими, което ги прави удобни за пренасяне и използване в различни работни условия. Обикновено са оборудвани с удобни дръжки или колелца, което улеснява тяхното движение и мобилност.

Маркучът за въздух е важен аксесоар при работа с пневматични инструменти и системи. Тук можете да откриете разнообразие от маркучи за въздух, които са предназначени за удобство, надеждност и ефективност при работа.

Те са изработени от висококачествени материали, което гарантира тяхната издръжливост и дълготрайност. Специално проектирани са, за да осигурят стабилна доставка на въздух при различни приложения, включително работа с пневматични инструменти, надуване на гуми и други задачи, които изискват въздух.

Маркучите за въздух са гъвкави и устойчиви на износване, което ги прави удобни за работа в различни условия. Могат да се използват както в професионални, така и в домашни среди. Вътрешният диаметър и дължината на маркуча могат да варират, позволявайки ви да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Снабдени са със стандартни бързи връзки, които позволяват лесно свързване и отстраняване от въздушните инструменти или компресора. Това ви позволява да бъдете по-продуктивни и да спестите време при смяна на инструменти или преместване на маркуча между различни места.

Например, пневматичният гумен маркуч Mar-Pol се използва за захранване на всички пневматични инструменти, включително шлайфмашини, пръскачки, пневматични чукове, бормашини и др. Поради факта, че не е спираловиден, може да се навива на барабан. Най-голямото предимство е, че е изработена от каучук, който е маслоустойчив, гъвкав и устойчив на натиск.

Полиуретановите маркучи за компресор са изключително популярни и полезни аксесоари, които осигуряват надеждност, гъвкавост и удобство при работа с пневматични системи и инструменти.

Полиуретановите маркучи за компресор, предлагани от Gedore.bg, се отличават със своята издръжливост и гъвкавост. Те са изработени от висококачествен полиуретан, който е изключително здрав и устойчив на износване. Това ги прави подходящи за интензивна употреба и работа в различни условия.

Една от големите предимства на тези аксесоари е, че те са много гъвкави. Това им позволява да се използват безпроблемно и да се навиват на барабан или сгъват за съхранение. Гъвкавостта им ги прави удобни за маневриране около работното място и лесно свързване с пневматични инструменти.

Освен това, полиуретановите маркучи за компресор са устойчиви на абразия и издържат на високи налягания. Те могат да се използват при работно налягане до определени стойности, което ги прави надеждни и безопасни за употреба.

Спиралните маркучи за въздух с бързи връзки са висококачествени аксесоари, предназначени за удобство и ефективност при работа с пневматични системи. Те са специално проектирани да се разтягат и свиват спирално, което ги прави изключително удобни за работа. Този дизайн осигурява компактност и лесно съхранение на маркуча, когато не се използва. Когато е необходимо, той се разширява до определена дължина, предоставяйки достатъчно пространство за маневриране около работното място.

Вградените бързи връзки на спиралния маркуч за въздух позволяват бързо и лесно свързване и отстраняване от пневматичните инструменти или компресора. Те осигуряват здраво и сигурно закрепване, без да се налага използването на допълнителни инструменти. Това ви позволява да сменяте инструментите бързо и безпроблемно, увеличавайки вашата продуктивност.

Изработени са от висококачествени материали, които гарантират издръжливост и дълготрайност. Те са устойчиви на абразия, натиск и външни влияния, като осигуряват надеждна доставка на въздух при различни приложения. Спиралните маркучи се предлагат в различни диаметри и дължини, което ви дава възможност да изберете подходящият размер според вашите нужди.

Без значение дали сте професионален автомобилен техник или просто се нуждаете от компресор или маркуч за вашите домашни нужди, Gedore.bg предлага широка гама от компресори и маркучи, които отговарят на вашия бюджет, изисквания и предпочитания. Разгледайте и открийте идеалният компресор, който ще ви помогне да извършвате вашия работен процес по-лесно и ефективно.

Автоматична макара с маркуч за въздух 15 м 8 х 12 мм HAWEK С тези въздушни макари винаги имате на разположение сгъстен въздух. Маркуча не се заплита от системата за автоматично блокиране на навиването. Поради качествения корпус въздушната макара издържа дълго време. Лесна е за закрепване към стенат..
145.00 лв
без ДДС:145.00 лв
Бутален компресор за въздух 25 литра StahlMayer ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Захранване: 230V/50Hz Тип компресор: Маслен Мощност: 1.8 kW Максимално налягане: 8 bar Обем на съда: 25 литра Дебит на въздуха: 130л/мин Регулиране на налягането: 2 манометъра Ниво на шума: 97dB ГАРАНЦИЯ: 24 МЕСЕЦА..
219.00 лв
без ДДС:219.00 лв
Бутален компресор за въздух 25 литра StahlMayer + Пневматичен гайковерт 1/2 850Nm с вложки 17 части StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ КОМПРЕСОР: Захранване: 230V/50Hz Тип компресор: Маслен Мощност: 1.8kW Максимално налягане: 8 bar Обем на съда: 25 литра Дебит на въздуха: 130л/мин Регулиране на ..
275.00 лв
без ДДС:275.00 лв
Бутален компресор за въздух 50 литра StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ: Работно напрежение: 220V – 13А Тип компресор: Маслен моноблок Дебит на въздуха навътре: 200 литра Дебитна въздуха навън: 120 литра Мощност: 1500W Обем на контейнера на компресора: 50 литра Захранване: 220V Обороти: 2800 мин – 1..
289.00 лв
без ДДС:289.00 лв
Бутален компресор за въздух 50 литра StahlMayer + Пневматичен гайковерт 1/2 850Nm с вложки 17 части StahlMayer ХАРАКТЕРИСТИКИ КОМПРЕСОР: Работно напрежение: 220V- 13А Тип компресор: Маслен моноблок Дебит на въздуха навътре: 200 литра Дебитна въздуха навън: 120 литра Мощност: 1500W Обем на кон..
350.00 лв
без ДДС:350.00 лв
Комплект електрически хидравличен крик 3 в 1, компресор, електрически ударен гайковерт и крик ROGTZ Авариен комплект за автомобили, максимална товароносимост на крика 5 т Електрически авариен комплект за автомобили включва крик, компресор, ударен гайковерт и аварийно чукче. Крикът е с максимална..
299.00 лв
без ДДС:299.00 лв
Маркуч за въздух 17 х 10 мм / 10 м Mar-PolПневматичният гумен маркуч се използва за захранване на всички пневматични инструменти, включително шлайфмашини, пръскачки, пневматични чукове, бормашини и др. Поради факта, че не е спираловиден, може да се навива на барабан. Най-голямото предимство е, че е ..
42.00 лв
без ДДС:42.00 лв
Маркуч за въздух 17 х 10 мм / 5 м Mar-PolПневматичният гумен маркуч се използва за захранване на всички пневматични инструменти, включително шлайфмашини, пръскачки, пневматични чукове, бормашини и др. Поради факта, че не е спираловиден, може да се навива на барабан. Най-голямото предимство е, че е и..
30.00 лв
без ДДС:30.00 лв
Маркуч за въздух 17 х 10 мм / 15 м Mar-PolПневматичният гумен маркуч се използва за захранване на всички пневматични инструменти, включително шлайфмашини, пръскачки, пневматични чукове, бормашини и др. Поради факта, че не е спираловиден, може да се навива на барабан. Най-голямото предимство е, че е ..
60.00 лв
без ДДС:60.00 лв
Маркуч за въздух 17 х 10 мм / 20 м Mar-PolПневматичният гумен маркуч се използва за захранване на всички пневматични инструменти, включително шлайфмашини, пръскачки, пневматични чукове, бормашини и др. Поради факта, че не е спираловиден, може да се навива на барабан. Най-голямото предимство е, че е ..
72.00 лв
без ДДС:72.00 лв
Полиуретанов маркуч за компресор 10 x 16 мм RockForce 10 мХАРАКТЕРИСТИКИ:Размер: 1/4"Работно налягане: 20 barМаксимална налягане: 60 barПодходящ за работа при температура:  - 300C ~ +700CРазмер: вътрешен 10 мм / външен  16 ммДължина на маркуча: 10 мТегло: 1.75 кг..
62.00 лв
без ДДС:62.00 лв
Полиуретанов маркуч за компресор 8 x 14 мм RockForce 10 мХАРАКТЕРИСТИКИ:Размер: 1/4"Работно налягане: 20 barМаксимална налягане: 60 barПодходящ за работа при температура:  - 300C ~ +700CРазмер: вътрешен 8 мм / външен 14 ммДължина на маркуча: 10 мТегло: 1.70 кг..
46.00 лв
без ДДС:46.00 лв
Полиуретанов маркуч за компресор 10 x 16 мм RockForce 15 мХАРАКТЕРИСТИКИ:Размер: 1/4"Работно налягане: 20 barМаксимална налягане: 60 barПодходящ за работа при температура:  - 300C ~ +700CРазмер: вътрешен 10 мм / външен  16 ммДължина на маркуча: 15 мТегло: 2.44 кг..
71.00 лв
без ДДС:71.00 лв
Полиуретанов маркуч за компресор 8 x 14 мм RockForce 15 м ХАРАКТЕРИСТИКИ:Размер: 1/4"Работно налягане: 20 barМаксимална налягане: 60 barПодходящ за работа при температура:  - 300C ~ +700CРазмер: вътрешен 8 мм / външен 14 ммДължина на маркуча: 15 мТегло: 2.50 кг..
58.00 лв
без ДДС:58.00 лв
Полиуретанов маркуч за компресор 8 x 14 мм RockForce 20 мХАРАКТЕРИСТИКИ:Размер: 1/4"Работно налягане: 20 barМаксимална налягане: 60 barПодходящ за работа при температура:  - 300C ~ +700CРазмер: вътрешен 8 мм / външен 14 ммДължина на маркуча: 20 мТегло: 3.20 кг..
70.00 лв
без ДДС:70.00 лв
Полиуретанов спирален маркуч за въздух с бързи връзки 10 м / 10 х 14 мм HAWEK 10 метра спирален, пневматичен маркуч. Необходим за работа с всеки компресор. Оборудван с бързи съединители, към него може да се свърже всяко пневматично устройство. ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: Дължина на маркуча: 10 м Диаметър ..
49.00 лв
без ДДС:49.00 лв
Полиуретанов спирален маркуч за въздух с бързи връзки 15 м / 8 х 12 мм HAWEK 15 метра спирален, пневматичен маркуч. Необходим за работа с всеки компресор. Оборудван с бързи съединители, към него може да се свърже всяко пневматично устройство. ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: Дължина на маркуча: 15 м Диаметър н..
39.00 лв
без ДДС:39.00 лв
Полиуретанов спирален маркуч за въздух с бързи връзки 20 м / 8 х 12 мм HAWEK 20 метра спирален, пневматичен маркуч. Необходим за работа с всеки компресор. Оборудван с бързи съединители, към него може да се свърже всяко пневматично устройство. ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: Дължина на маркуча: 20 м Диаметър н..
49.00 лв
без ДДС:49.00 лв
Спирален маркуч за въздух с бързи връзки 10 м / 6 х 8 мм Mar-Pol10 метра син спирален пневматичен маркуч. Необходим за работа с всеки компресор. Оборудван с бързи съединители, към него може да се свърже всяко пневматично устройство.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Дължина на маркуча: 10 мДиаметър на маркуча: 6 х 8 ..
18.00 лв
без ДДС:18.00 лв
Спирален маркуч за въздух с бързи връзки 10 метра RockForceУсукан полиуретанов маркуч 8 мм x 12 мм x 10 м с бързи съединители максимално налягане - 15barПодходящ и за въздух, вода, маслоЗа работа от -20 до +60CТегло: 0.900 кг..
44.00 лв
без ДДС:44.00 лв
Спирален маркуч за въздух с бързи връзки 15 м / 6 х 8 мм Mar-Pol15 метра син спирален пневматичен маркуч. Необходим за работа с всеки компресор. Оборудван с бързи съединители, към него може да се свърже всяко пневматично устройство.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Дължина на маркуча: 15 мДиаметър на маркуча: 6 х 8 ..
22.00 лв
без ДДС:22.00 лв
Спирален маркуч за въздух с бързи връзки 15 м / 8 х 12 мм Mar-Pol15 метра  спирален пневматичен маркуч. Необходим за работа с всеки компресор. Оборудван с бързи съединители, към него може да се свърже всяко пневматично устройство.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Дължина на маркуча: 15 мДиаметър на маркуча: 8 х..
34.00 лв
без ДДС:34.00 лв
Спирален маркуч за въздух с бързи връзки 20 м / 8 х 12 мм Mar-Pol20 метра  спирален пневматичен маркуч. Необходим за работа с всеки компресор. Оборудван с бързи съединители, към него може да се свърже всяко пневматично устройство.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Дължина на маркуча: 20 мДиаметър на маркуча: 8 х..
39.00 лв
без ДДС:39.00 лв
Спирален маркуч за въздух с бързи връзки 5 метра RockForceУсукан полиуретанов маркуч 8 мм x 12 мм x 5 м с бързи съединители максимално налягане – 13,7 barПодходящ и за въздух, вода, маслоЗа работа от -20 до +60C..
30.00 лв
без ДДС:30.00 лв
Показва 1 до 24 от 24 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за ползване | Поверителност и бисквитки и GDPR